Komentari

mvko.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Drina

    Čestitamo p. Hartlyju 60. godišnjicu svećeništva! i p. Luki Rađi 15. god. ( 5.7.1992.)

    avatar

    05.07.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • Nada

    Pozdravljam urednicu našeg bloga i zahvaljujem joj na svim novostima. Drago mi je za ovu rubriku da nam se i posjetitelji bloga mogu javljati sa svojim molitvenim nakanama. Evo do sada nisam stigla ni izreći svoje divljenje za kapelicu "Srca Isusova i Marijina" u Lukavcu. Ovo je divan primijer obiteljskog-kršćanskog djelovanja. Iskreno pozdravljam oca ove obitelji i zahvaljujem mu što je na ovaj način izrekao Hvalu Gospodinu.
    Čestitam i p.Hartlyju na ovom divnom jubileju! Iskreno mu hvala za sve što čini za boljitak Molitvenih vijenaca Kraljice obitelju.
    Sutra počinje moj godišnji odmor. Kako ga započeti nego odlaskom u Medjugorje.
    I svima koji ovih dana odlaze na godišnji odmor neka je blagoslovljeno!
    Knjiga koju sam već spremila u putnu torbu je; "Ostala je samo radost" od s.Ilijane T.Cvetnić,OCD.

    avatar

    08.07.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • Zdenka

    Draga Nado, želim ti sretan put u Međugorje !I ja čitam jednu krasnu knjigu "Kako naučiti moliti" milanskog nadbiskupa Martinija. On preporuča da se prije molitve potpuno ispraznimo od svega, da svoj "brojač" stavimo na nulu i da dođemo Bogu kao pravi siromasi koji žele od Njega sve primiti. I onda će nas On ispuniti svim duhovnim dobrima i Samim Sobom. To ti želim u Međugorju. Pozdravi Gospu i moli za sve nas!

    avatar

    08.07.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • s. Alojzija

    Drage naše Marije i Marte, draga urednice bloga!

    Prije tri dana započele smo moliti devetnicu Majci Božjoj na nakane onih koji su se preporučili u naše molitve. Molimo Vas da da se sjetite posebno djevojčice Martine koja je u bolnici, djevojke Katarine koja ima karcinom bubrega. Jedan bubreg je već izvađen a drugog ima samo dio. Takođe da naši iseljenici iz Kanade koji se žele vratiti u Hrvatsku nađu prikladnu kuću s malim vrtom za obrađivanje. To je brat naše s. Antonije. Molite i za naše kandidatice koje se spremaju za ulazak u samostan: Luciju, Eleonoru, Đurđicu i Barbaru. Sva Vaše nakane sutra ćemo staviti u Isusov kalež kod sv. mise u 18 sati koja će biti u Corpus Domini. Pozdrav od s. Alojzije

    avatar

    11.07.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...