Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Tanja:)

    Ma ne mogu tvoje babe protiv "mog" gospona Kruseca...ja mislim da je on poznata licnost...naime bez njega ne prolaze radovi u cijeloj nasoj ulici...da ne spominjem veze...dolasci-odlasci...jer on se ko pravi spijun sakrije iza zavjese i gleda...bolesno :) ..svi ga zovemo gratis...jer sta god da se dogada njega dobijes gratis kao promatraca...Pozzz!!!

    avatar

    03.07.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Annabel_Lee

    Joooj, kada bih ja krenula ispirati nos s onom spravicom gore tko zna što bi sve izašlo. :)))
    A s našim bakicama barem nikada nije dosadno. Ne znaš što im je draže - naše ignoriranje njihovog pokušava razgovora s nama preko balkona, provjeravanje kada smo se vratile kući, prisluškivanje razgovora.... Našlo bi se toga još! :)

    avatar

    06.07.2007. (02:18)    -   -   -   -  

  • Jane Austen

    Evo jedna velika pusa od umišljene i arogantne prijateljice koja misli da to više nije! Babe su babe i ne možeš ih se riješiti i da hoćeš, to im je posao da komentiraju kad nemaju što drugo raditi. Što se tiče posta iznad, onak dečki su dečki i zbog njih se ne treba osjećati ofucano. Mislim da sam ti već napisala na jednom postu onu teoriju o wc-školjci i dečkima pa da se ne ponavljam. Super mi je ona izjava na početku, baš ide taman uz tvoj blog,a mislim i da bi više ljudi to trebalo uzeti za devizu! Mada realno mislim da je bolno umrijeti od smjeha jer u biti se gušiš jer nemaš zraka, al u prenesenom značenju je sasvim ok! :)

    avatar

    12.07.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...