Komentari

minimaxine.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Suncokretic

    Ma, dobro, jesi li ti letila il nisi???? nešto meni tu nije jasno...cccc...priupitat ću ja mudru i čiovku šta one misle......mislim ja da su oni tebe nešto smantali ....

    avatar

    02.07.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    ja mislin da je letila i moguce da je avion otela i posto je potjera za njom nije mogla post zavrsit:))
    kad sleti u sigurnu luku(zracnu) nadje internet caffe eto novog posta:))
    pratit cemo kako leti po svitu od luke do luke(zracne) i izvjestaje salje:))
    stalno ce bit za korak isprid potjere i mi cemo svi navijat za MM :))
    tv kuce ce se tuci za intervju i bar slikicu s neke egzoticne plaze,a MM s koktelom u ruci i ledeno plavoj dugoj haljini,svilenoj,a oko nje (ne radeljak) vec....... ma koga god pozeli:))
    spava mi se pa mi se ne da dalje pisat,ali imam scenario u glavi:))
    pozdrav

    avatar

    02.07.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    E da mi se ne žuri...ali jako, jako žurim...ma zna se da volim, obožavam letenje, ali u ovo svašta nešto ne bih...obožavam svoju guzu malo više nego letenje !
    MM, ako Bog da vraćam se u srijedu popodne, navečer. Ti drži pod kontrolom klapu i čuvaj ovaj post da ga mogu proučiti !

    avatar

    03.07.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @suncokretiću, slavljenice...hihihi, nitko ništa ne zna, krhko je znanje :-D
    E, baš sam Čiovki sad rekla -ne treba nam luping, imamo blog-gluping... To me smantalo, šašavi Blog.grrrrrrr opet mi radi bakterija-šou cijeli bložji dan, bole me ruke/noge/glava od ove silne avijacije, vidiš s kakvim košarama se baratalo... A i ovaj nesretniproleter iz posta još mi ne da oka sklopit, stalno mislim na nj, pa kako neću, nu ga...
    A i lipa je misečina vani ;-))))

    @zuza...yok ja, ma di bi ja i šjor Razdjeljak..mu ljubim...:-)))). Ali dobar ti je scenario, znaš! Dalo bi se tu daleko poletit, mada bi ja u ono kaffe naručila votku i izletila, vjerojatno naglavačke.O, ona haljina i koktelić mooože...samo da nađem prijevoz! Za sada mogu samo čekati da el kondor pasa... ili Fizikalac na skuteru, ali on me neće ni u klapu :-(((((((
    Bit će njemu žao kad postanem slavna, šmrc, imaš ti pravo...strpljena, spašena!!!

    @mudrice, klapa je totalno van moje moći, za vašeg solistu ja sam zrak-zemlja-zrak...
    Jel' tako da ova domaća zadaća iz tehničkog za pppoletarce nije bila za stavit poštenu guzu u nju?!
    Pa mislim, stvarno...ako ne mogu nać za poletit nešto malo bolje od pletiva, onda bolje da ostanem sjedit na kamen studencu ;-)))))))
    Post čeka! Server ne smije pasti!!!!

    avatar

    03.07.2007. (03:56)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    daj,mini nemoj me sad ebat s tom klapom,kak ne kužiš da si ti solo pjevačica i da po svemu trebaš stajati kao i ja dva koraka ispred klape,no budući sam ja u pjesmi stajao,nemožeš i ti jer bi poremetili zamisao koreografije,,a koliko se ja sjećam ti nisi bila kod mene na obuci,ja dok ti ne istestiram visoki-c,nemogu te pustiti da solo dionicu otpjevaš,,strpljenja,,avion je pravi,mislim da je to hohensmidler,jedan od najboljih,a pilot je vrhunski,,u kratkim hlačama,hahaha to samo tu ima,meni nedavno s neba pale jedne hlače,ja mislio znak božji,a izgleda vjetar s pilota skinuo,,javi dan kad ti sjedneš u avion,trebam za ženu jedne grudnjake.-možda dolete,,i di bi ti sjela u taj avion? u krilo možda-vidi se kak te mileni voli,izabrao sofisticiranu letjelicu-lol

    avatar

    03.07.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    A bilo mej strah da mi ne padeš na dicu. A ti ni letila nisi.
    Čuj, menej zainteresiralo ono ča se tu dela po noći. Ča si samo čula ili si bila i ti jedna od pola naše županije. Zamisli kuliko sej tu dičice moralo napravit!

    avatar

    03.07.2007. (07:58)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Ne bih ja letila ni mrtva, bojim se visine kao vraga, to bi bio način da me se Onaj koji kuha odmah riješi...

    avatar

    03.07.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    ;))
    moj potomak otišao u zagorje i na onim bregima se zaljubio u paraglajding, kupio si krilo i sad skače s nebesa... a ja si sve mislim, morala bi skinuti kojih 20-tak kila pa se bacit s brda nek me vjetar nosi... do tad (skidanja kila) letim noću s metlom a i bez nje ;)

    avatar

    03.07.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • milko

    Znaš onu dječju igru "Leti, leti..."? E pa ja ne znam da li bi za onu tvoju leteću košaru tj. aero-bicikl digao ruke u zrak. I još par pitanja. A di su mu pedale? Ima li ručnu kočnicu ili koči na kontru? I zašto je svome ditetu skinuo kotače s bicikla? :-)))

    avatar

    03.07.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @fizikalac, grudnjaka ne dam, si lud, pa ljeto je i neću valjda baš ja bit proleterka u toplesu!!!
    Nego, sad ozbiljno, moj Mužić hoće onog Zidara.mp3 na mobitel da mu sviri kad ga zovem ja, a ne znamo ga skinuti sa tvog Esnipsa, pa daj mi dobaci na mail -ovo malo zeleno ispod mace, desno u boxu, piše minimaxine@gmail.com, fala lipa ;-)))

    @Maškarada, LLOLL...i ti i ja imamo riješeno stambeno pitanje, pa nam pista ne rabi... Ali pomisli na sve one mlade koji i nakon 30-te žive sa starcima...ja ih poznam puno i svi se žale... Ča da delaju, nebogi oni, va najboljih letih za letet...;-))))))))

    @majstorice, onda si ista kao moj mužić, on je jedva preživio gledanje mitinga!
    A možda bi ti letenje bilo dobro za one kaktuse u križima, ne bi se ni sjetila da ih imaš ;-).
    Nadam se da Mali Maki bolje podnosi ljeto od Tonke, ona se ne gasi s mačorima :-)))!

    @maslačkica...nemooooj s bacat s brda...drž' se metle, to znamo, to smo naučile!
    Ajme, ja bi umrla od straha da se netko moj paraglajda... Prijateljica je išla, ali mi je rekla tek kad je sve bilo gotovo... brrr... ali lijepo ih je vidjeti kako lete, stvarno :-)))

    @milko, samo se ti sprdaj s ovim "pletivom" od aviona, on je stvarno letio i poletio!
    Mislim da je stavio sanjke na prababina dječja kolica, a žena mu je cijeli dan po doma tražila košaru, jer je bila nedjelja i mislila je poć na placu ;-))))))!!!

    avatar

    03.07.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @Fizikalacmalac...LLOLL...vidiš kako sam talentirana za kompjutere...htjela sam ti linkati, ali ne gre pa ne gre...adresa je prava, molba od mužića isto... Samo, ja zaista ne znam napraviti propisno link za mejl, a instruktorica Mudra mi je ošla na godišnji :-)))))))))))

    avatar

    03.07.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Slušaj, sinoć san se toliko ismijala da nisan uspila komentar ostavit! A ovi gluping me danas satra, priskače komentare... izmiša ih... pa po ure vrti...tribalo mi je dvi ure za novi post....dica dobila napadaj....i sad moran u vižitu!!!!

    avatar

    03.07.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    evo poslo sam ti a zakačio sam i slavka,on mi krvav,tip 65 godina si umislio da se u njega zaljubila cura od 25 i da ga proganja i da je omršavila od toga,,ak nisi čula,pažljivo poslušaj,pa onda reci da sam ja ćaknut

    avatar

    03.07.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • babaipo

    dok se ja borim sa gravitacijom u štiklama, petama, whatever,,, po ravnom, neki hrabro kroče u njima,,, pa razmišljam da mi održiš neki kraći tečaj kretanja bez posrtanja u istima:)
    inače dok si opisivala što i kako ide za noćnog života, prošla mi je kroz glavu asocijacija na post od zuzayok i pomislih "lagane teme" se odigravaju:) a avioni me redovito i uvijek vrate u vrijeme kada mi je omiljeni film bio top-gun:) jedino onako nešto priznajem pod, ono ozbiljniji avion (ne zanemarujući one dječake koji su se pojavili u filmu radi kojeg ga i danas rado pogledam)

    avatar

    03.07.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    joj, Mini... ja sam skroz zaostala!!! :(
    jučer sam ti htjela ostaviti komentar ispod onog prekrasnog pladnja, ali nije mi dalo. sva sam u zbrci, ništa ne stižem... što misliš, da si nabavim jednog takvog s košarom? :)))))
    p.s. a ono dolje: Mmmmmm... mljac!

    avatar

    03.07.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • dome

    Ima li još pilota? A bome nastavu li vako padati avijoni, neće ih biti skoro!

    avatar

    03.07.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    meni ovo izgleda preopasno :(

    avatar

    03.07.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Utješno je što postoji nastavak, jer na momente je djelovalo na samoj granici preživljavanja, da se sada ne razbacujem uzvišenim riječima, jer zemljica je zemljica, za sve nas ziheraše, željne leta, eh, sada bi suzu najradije pustio nad svojom prosječnom običnošću i predvidivošću, ali neću, pustiti ću dvije, uz muziku koja mi odzvanja izmišljeno stvarnim svijetom između dviju slušalica kojega se u ovoj zemlji na brdovitome Balkanu tako lako odriču, pa čak i oni koje dira, a što ih dira, ja ne znam, ali poštujem, jer sve zlo ovoga svijeta proizlazi iz jada kada čovjek nema svoga života, pa se bavi tuđim dilemama, trilemama, a posebno nedilemama. Lijepo te je čitati, lijepo je letjeti sa tobom, i da ne zaboravim, sve je ništa, osim ljubavi, a ti, hvala Bogu, znaš o čemu zborim, duhovita, vrckava, zanimljiva, aj, aj, neka mu je sa srećom, a nije mu bila škrta, i neka, mora da je zaslužio :)

    avatar

    03.07.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Sliku ne vidim, video vidim, avion mrak, mrak bi mi bio da moram sjest u njega. A ovi koji imaju strah od letenja, a šta će nego u šumu !

    avatar

    04.07.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • Tanja

    pozdrav Mini.....kod tebe sve pršti od adrenalina....

    avatar

    04.07.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    i ja sam večeras odlučio letjeti-tom prigodom sam jutros najavio ženi da nam priredi brlog i osvježenje u sobi

    avatar

    04.07.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    MORA biti moj! Neću sva blaga ovog svijeta, neću sve zvijezde s neba, skini mi NJEGA!!!"
    ***
    ovo mi je odlično...toliko sam se nasmijala na tvoj post...
    pozdrav

    avatar

    04.07.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Još uvik neznan jesi li se ti ono zezala s onin pisanjen u wordu?? I di si isparila, oli opet letiš????

    avatar

    04.07.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @čiovkica moja, sve je to zbog onog tvog špageti westerna, LLOLL... mota li ga, mota, melje li ga melje pa tako do 10-tog... Prisjest će nam makaruni, previše toga se namota na jedan pirun, zapet će mi zalogaj u grlu :-))))

    @babaipo, ne u štikle...neeeee u štikle, molim te! Evo, četvrti dan za redom tabani mi gore! A top-gun pilotići i Zuzayokine "laganini" teme natjerat će me da iskočim i iz kože, a kamo ne aviona, hihihi...

    @Zitta...stižeš, stižeš, ali ne kod mene...šmrc...a bio mi je blođendan :-(((
    Ovaj s placa-košarom je odličan kao putni fen za kosu, toplo preporučam ;-)))!

    @Domina, ma jesi li vidjela, oba su pala na Braču?! A ja se ovdje sprdam...ali nije mi bilo svejedno kad sam vidjela na vijestima! Mmmm, da si vidjela Slovenca avijatičara...da sam bar šjora načelnikovica iz Malega Mista ;-)))))))))))))

    @lipa mare, ovaj avion nije bio pogodan za slijetanje na tvoj grčki otok iz mojih snova, pa sam ga mirne duše pustila da otplahuta dalje ;-))))))

    @moj obrok...ne puštaj suzice, danas je novi dan... i novi recept kod vas ;-)))!
    Oduševljena sam s ovim nickom "moj obrok..." i onda slijedi najnovija ponuda -blitvica, pizza, medaljoni... Mrak ideja, rastu zazubice ;-)))))))

    @Otočice , uhhh...što da radim...slike i video su iz istog izvora, Photobucketa. Nije mi jasno zašto se to dešava, mužić isto ne zna... Imamo mi ovdje majstore, pitati ću Kengija ili tvog dizajnera...pobjednice Fizikalčevog natječaja ;-)))!!!

    @Tanjić...a kod tebe od romantike...baš si me jutros rastopila s onim ljubavnim pismima... Prisjetila sam se nekih davnih, neponovljivih...hvala ti, pusa :-)))!

    @Auroraisa, ovaj sport je opasan, puno mi je draži onaj kojim se bavi tvoj trofejni golman. Čestititke :-)))! A mamino srce leti više od ovih aviona, zar ne?

    @fizikalac, kako da shvatim ovu najavu sobnog letenja?! Kod nas po spavaćoj letaju samo moljci i komarci!!! U Vrpolju je očito bolja atmosfera za letenje, morat ću doć tamo na visinske pripreme ;-)))))))))))))
    Zašto moje sličice ne vidi naša Nitko nije otok? Već si joj prčkao po dizajnu, ha??? Popravljaj štetu, ne plahutaj po spavaćoj!!!!!

    avatar

    04.07.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @čiovka...LOL...LOLLL...ma letim, da, utrkujem se s tobom po komentarima, opet su nam metle u pogonu ;-)))
    Ne znam kako zalipit nešto iz worda na blog, živa istina. Mužić zna bar pisati u wordu, a ja ga nisam nikad ni otvorila... Eto, sad znaš s kim navigaješ, ha, ha, ha... Pa jesam li tromjesečna beba ili ne?!

    avatar

    04.07.2007. (11:04)    -   -   -   -  

učitavam...