Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • snoopyshist

    Ne sudim ljude po prezimenu, iako ih znam dosta koji to čine unatoč tome što se deklariraju kao veliki kozmopoliti. Mene više smetaju oni koji se busaju u prsa svojim hrvatstvom, a najbitnije im je strpati ekstra profit u pađe i preveslati domicilne primjerke stanovništva.

    avatar

    02.07.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Nakon ove iscrpne etnogeneze dear rahatli, tebi nick i nije potreban. Kolika je vjerojatnost da postoji još jedna ovakvog porijekla? :)))

    avatar

    02.07.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    He he he i ja sam na trifrtalja Crnogorka, Čehinja, Slavonka, Dalmatinka, Srpkinja i Njemica i ko zna što još što mi bake nisu prijavile :)))
    Kad bi išli za tim ne znam koliko bi baš super čistih Hrvata našli u ovim prostorima, a da su mlađi od 200 godina ...

    avatar

    02.07.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Ček, ček, kako to misliš sad, ta miješanja i to? Nisi čista? Za boga miloga, pa što ja radim tu? Ajd bok.
    :P

    avatar

    02.07.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma ništa nemoj brisati, zafrkancija je dobra, baš sam se zabavila čitajući. A ono što pišemo, kako god napisali, ionako svatko shvaća na svoj način, jednostavno tako mora biti. Prema tome, ima svakakvih reakcija i bit će ih. Tko je imalo informatički pismen zna gdje će zatvoriti ono što ne želi čitati. Dobronamjerni koji se ne slažu s nečijim mišljenjem znaju to kulturno napisati, prokomentirati. Na ostale ne vrijedi trošiti vrijeme. Tako to otprilike nastojim i sebi objasniti jer mi se događa da se pitam - pa kako nisu shvatili??? Eto, malo sam odlutala od teme, ali rekoh što mislim. ;-)

    avatar

    02.07.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • delnice

    jebate, koji paštroč!
    ma jebe ti se, teško je zatucanin ljudima objasit kako nacionalnost nije bitna..

    avatar

    02.07.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • beastie boy

    Amen
    jednom sam se izjasnio kao Pingvinlandijanac.
    Slažem se i oko RHCP playlista (jedino, eto, pravo im budi, meni neočekivano, nevjerojatno, ekstatično; u Milanu su 2000. svirali Soul to squeeze i Me and my friends - ostatak koncerta bio je shit, za što krivim i publiku, glupe digiće - 20.000 upaljača na Under the bridge - mrš na Bon Jovia)
    Amen

    avatar

    02.07.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • suncek

    mene fascniraju ti obrasci ponasanja i promisljanja.. do jucer smo si bili super, skup isli na more, kino, coek bi ti dal ruku, bubreg, krv, zenu, psa, ... i onda se skuzi da ti krvna zrnca ne odgovaraju sabloni i prek noci postanes djubar, bice druge vrste, nis koristi, juda, .....

    avatar

    02.07.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    OŠ 25 Maj ili Držić? :))
    Sad zamišljam da je riječ o onoj prastaroj alkobirtiji u najljevijem neboderu iza pošte,
    ispod koje smo se u žbunju igrali sve dok se jedan
    s tremensom nije na nas zrigao odozgor..

    Nacija na ovim prostorima ne znači gotovo ništa osim etikete koja je (u mnogo slučajeva) u 19. stoljeću arbitrarno razdijeljena - tada pomodnim metodom - na osnovu religijske pripadnosti. Pa je odasvud doseljen, mnogojezični katolički živalj u razmaku jedne generacije (i potezom pera u krsni list) postao hrvatski, mnogi udomaćen pravoslavni cincarski i vlaški živalj postao je preko noći srpski, i tako dalje..
    Balkan je višestoljetni melting-pot u kojemu su pojedinci, obitelji i cijele zajednice milom ili silom mijenjali lojalnost, pa i vjeru, ovisno o političkim okolnostima..

    Etničko-rasna "čistoća" na Balkanu mit je i zabava za budale.

    avatar

    02.07.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    svi smo mi mijesanci samo sto se vecina toga srami ako im je porijeklo trenutno "nepodobno". kako ima boljih i losijih stranaca tako ima i boljeg i losijeg porijekla. ovo bolje i losije oboje pod navodnicima """. moji su mijesani unutar hrvatske s primjesama njemacke i ceske krvi. gdje niti ta ceska strana nije uvijek bila "podobna". sve ovisi o "modi" i "popularnosti".

    inace znam curu ciji je djed ili pradjed s zidovske vjere presao na protestansku. i koja smatra da izgleda kao sefardska zidovka. i koja se sve vise osjeca kao zidovka (iako to nije) :)))) na uzas svojih roditelja !!!

    avatar

    02.07.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • etotako

    Kad bezlični (može i bezkarakterni) ukapiraju da se u životu najlakše promeni prezime možda se planeta za prc i pomeri.
    A što se tiče mađarskih cigana. Hm. Vrlo cenim Belu Lakatoša. A nije plav :)

    avatar

    02.07.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • tita

    mogu i ja napisati svašta, ali se na popisu izjašnjavam kao neopredijeljena..to me strefilo od 90-tih, idu mi sve nacionalnosti na jednu stvar ;D

    avatar

    02.07.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • liliu

    i moja genetika je mješovita, iako ne toliko kao tvoja, ali ni kao od jedne mi prijateljice čiji su roditelji, eto, srbi, a koja je u narodnost u indeksu upisala: građanin svijeta :)

    avatar

    03.07.2007. (03:56)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Suncek - do jučer ti isti s kojima smo "si bili super" nisu poslali tenkove, granate i projektile na nas. Tu jer velika razlika.

    avatar

    03.07.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • usputni štioc

    ma, rahatli......psi laju na karavane, a karavane - što? ;-)

    avatar

    03.07.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Na ovo: "Otkako pamtim, uvijek postoji netko tko čuje moje prezime pa pita: odakle su tvoji? Iz Zagreba, odgovaram. Ma da, ali roditelji? Rođeni Zagrepčani. Znam ja na što ciljaju, ali ne dam gušta. A odakle su došli? Da prostite, iz pizde materine. Otac iz pizde materine u Zajčevoj, majka s istog mjesta na Svetom duhu. " sam se potrgala od smijeha... :-)) odličan post...

    avatar

    03.07.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ne znam kako im se da trošit energiju.

    avatar

    03.07.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • dmj

    Pričali smo o tome u Scoutu svojedobno...
    Ne vidim ništa vrijedno ozbiljnog poštovanja u nacionalnom.
    Meni je moja miješana srpsko-hrvatsko-njemačka krv pričinjala sjajan izvor zajebancije za vrijeme rata. Otprilike u doba osnivanja SAO Krajine upao sam (zbog ljubavnih razloga, dakako) u donedavno najgoru emocionalnu krizu u životu, te u fazi opće nebrige pustio dugu kosu i bradu. A jedan mi je djed, gla čuda, bio Srbin iz Knina. Mjesecima sam se zajebavao na taj račun i tvrdio da čekam vidjeti tko će pobijediti, pa ću onda odlučiti hoću li se obrijati ili ne. A onda je zagustilo, a meni ipak prošlo najgore razdoblje, pa sam se i obrijao i otišao prijaviti da me šalju ako gdjegdje na ratištu trebam... Na moju sreću nisu me trebali, pa nisam završio kao birtijski filozof.

    avatar

    04.07.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Ahh... ... sjecam se igranja lopova i pandura po onim bespucima livada dok nisu iznikle zgrada na zgradi... Sjecam se kako su uvijek najglasniji u nacionalnoj nesnosljivosti bili oni koji su se doselili sa nekog kamena u te nove zgrade u trnju...

    avatar

    05.07.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • ..moje oruzje su olovke izlomljenog srca..

    primitivizam.

    a u vezi rhcp-a,razocarala sam se kad sam procitala komentar s 20 000 upaljaca na under the bridge.to su ono bas 'pravi obozavatelji'.

    avatar

    05.07.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • lux_sunshine

    vau. svaka čast. ja sam, inače, marsovac. welcome to the club.

    avatar

    06.07.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • rutvica

    ima jedna stvar koja ima veze s time odakle sam a bitna mi je, a to je moj materinji jezik. to mi je domovina. za sve drugo mi se živo jebe.
    geni su mi zmešancija ko i tvoji: hrvatski, srpski, talijanski, a ako je koja od baba šarala, možda ima i drugih za koje se ne znad :D.
    post s kojim se čovjek može poistovjetiti.

    avatar

    06.07.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Kužim te, tako i mene svi ispituju odakle mi prezime (mađarsko), također sam si ga ostavila. :-)

    Kaj se tiče političara, on te FAKAT nije prepoznao ili se samo pravio, jer mu je bilo ispod časti pozdraviti konobaricu?

    avatar

    08.07.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...