Komentari

icyq.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • LittleMissG

    sretno s prodajom, zelim ti na nadjes kupca :-)) iimas pravo, da je povezanost sa Zg bolja, mogla bi traziti i vise ...

    avatar

    01.07.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Prodajem je i ja...da je udaljena samo nekoliko stotina metara niže zračnom linijom ne bih morala raditi do kraja života, ovako je Rusi neće kupiti, a ni naši tajkuni, ostali nemaju novce...a meni nekad nije padalo na pamet da razmišljam da li bi mi neka zona više značila, jednostavno mi se kuća dopala...
    Kad sve to vidim zaključim da nije vrijeme za prodaju jer se više ne zna ko pije ko plaća...razmisli i ti...

    avatar

    01.07.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Jadni, a ja kad prolazim kroz Bjelovar nemam taj osječaj....uvijek mi je lijepo stati na placu i maznutim jedan burek....jer mi je to bila polovica puta do moje Virovitice...pusa tebi...

    avatar

    01.07.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • rU

    eh, ledena, u svijetu svi koji imaju sredstava bježe iz grada u manja naselja puna zelenila gdje se humanije živi ...

    no, ako nema dobre prometne veze, i mjesto nadomak velikog grada je bogu za leđima ...

    a ja još uvijek živim u kući u kojoj sam se rodila ... začudo, kućni je broj još uvijek isti, a i ime ulice je neutralo, pa je odoljelo svim mijenama ...
    moja mi kućica za leđa srasla, k'o pužu ... i vrt je tu ...
    ne bih je mogla drugom zamijeniti ...

    avatar

    01.07.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • zmajka

    To mi zvuči tako moćno: prodajem kuću!
    Ne pišeš ništa o alternativama, ili ja to slabo između redova čitam?

    avatar

    01.07.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • ledena

    zmajka - ma nema ništa između redova. Samo bi se željeli riješiti kućerine, i imati kuću. No, jedno su želje, a drugo mogućnosti:))
    Rusalka - već odavno nisam u svojoj rodnoj kući. Ali bih voljela imati nešto po svojoj mjeri, doista....
    Rib@rnica - slijedeći put kad pojedeš burek na placu, a mene ne pozoveš, dobit ćeš isplatu. Za zbiljam. I PS. - ja uz burek volim tekući jogurt, tak da znaš naručiti ;))
    majstorica s mora - znam da nije vrijeme. Al mu se nadam :))
    LittleMissG - dok ne dobijem što mislim da trebam, dotle ne ide na bubanj...

    avatar

    01.07.2007. (23:49)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Južni autoput se gradi jer su izračunali da nas mogu brže i bolje opelješiti nego vas na sjeveru! Dodaj tomu ekspropriranih 70 m pomorskog dobra pa računaj! Uobičajeno je 25 do 30 m. Nisi valjda pomislila da nas ljube?!

    avatar

    02.07.2007. (07:28)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Čudom se čudim kako novinari i političari kukaju kak je gužva. Pa po velikim europskim gradovima je gužva svako jutro i svako popodne. I mili se mravljim brzinama i nitko ne šizi. Ak si krenuo na put dugačak parsto kilometara, pa valjda si svjestan da ćeš dugo putovati. Imaš lijepo klimu, imaš radio, imaš odmorišta, staneš, popiješ kavu il sok, popišaš se usput. Gužva, ma nemoj. A što se cesta tiče, znam i da moji Siščani muku muče s cestom prema Zagrebu. Ajd, valjda će konačno i to biti riješeno. I tada će vjerojatno cijene nekretnina u Sisku i okolici nešto porasti. Kad mi mama ode u dom, ostavlja stan u predgrađu. Cijena kvadrata sad je jedva 500 eura. Uopće se ne isplati prodavati. E, al kad se vremenski skrati put od Zagreba, i to će se promijeniti. Tak da i ja čekam. Želim ti sreću pri prodaji!!!

    avatar

    02.07.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • dva

    ne ideš valjda u metropolu živjeti? ne, jel da da ne? ;)

    i sama sam iz relativno prometno izolirane županije, pa i grada. Svima smo " ne na ruku". Iako sve moje ceste nisu zarasle, i iako su prekrasne ravni slavonske, slabo vajde od svega toga..

    Sretno s prodajom.. al sad, kad ste sredili stolariju, zar ti nije žao....?

    avatar

    02.07.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Potpisivam ljeljin komentar.
    Neki dan sam bila u Neumu pa ću napisat nešto o granici kad stignem.
    Precjenjenje kuće u nas imaju istu cijenu za nas i za ruse, amere , irce i druge a mi imamo plaće ođe.
    U potpunosti shvaćam o čemu pričaš i da je iz svakog mjesta, grada, sela po jedan bloger, svi bi napisali po jedan ovaki post.

    avatar

    02.07.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • ledena

    ljelja - ma znam Ljeljić. Sam mi iden na žifce više. Vidi što piše dvojčica - kod nas je sve prometno izolirano. Od požege do Županje, sve do Vukovara - same tandrkalice od cesta. I pruga. Što se tiče rasprodaje mora - sve mi je jasno. Tamo se zlatom plaća sve. A ovdje, baš ništa.
    Pjesma o jednoj mladosti - si vidla kak se razmemo. Danas sam čula jednu od glupljih izjava - da je promet sad tako gust jer puno žena ima vozački - moš mislit. Pala sam na dupe od te tvrdnje...I samo 500 ojra za kvadrat?? Ajme, kod nas je ipak malo bolje...
    dva - ne idem u metropolu, si luda? I meni pašu ove pogodnsti, a kad hoću odem u metropolu. Samo kad bi nam napravili tu brzu cestu, onda bi to bilo...ojla:))
    slatko grko - da, ima i tu nešto. Al smo mi mislili nešto graditi. Imamo i zemljište, svašta nešto, samo nam fali malo paraaa - kad bi ovo uspjeli riješiti - eee, što se babi tilo, to joj se i snilo:D

    avatar

    02.07.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    bila u nedjelju na dječjem rođendanu u tvom gradu. fakat sve razrovano, jedva se probili.. a prodaja?? baš me zanima koliko će vam vremena trebati!

    avatar

    03.07.2007. (06:45)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Dušo, daj se raspitaj prima li tko dobrodržeću sredovječnu činovnikušu, pa da doselimo k tebi. Način na koji opisuješ svoj grad, budi apetite:))
    A vlak... koliko sam se puta vozila šinobusom do Koprivnice, presjedala, dalje za Bj, ali nikada nije bilo dosadno. Uvijek netko napravi veselje, potrefi se dobro društvo... ah, lijepe me uspomene vežu za tvoj kraj.
    Odoh splahnuti ovu žegu sa sebe. Neće me biti, ali čitat ću te kasnije. Važno da si se vratila. Da pišeš. Pusa ti vruća i veeelika:))

    avatar

    03.07.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    I prodaja i selidba, a pogotovo gradnja kuće užasno su stresni. Preblago sam se izrazila, da moram opet proći nešto od toga mislim da bih eksplodirala :-). No, život u uvjetima koji nas ne vesele isto nije rješenje, znam to i držim ti fige.
    Malo van teme, ali moram ti se pohvaliti: psst, dobila sam svoju Karakter-majicu ;-)))

    avatar

    03.07.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Tko je bliže vatri, bolje se grije. Tako bi i tvoja kuća vrijedila milijunček, ne bi bilo prometnog kolapsa,mrcvarenja do prijestolnice...

    avatar

    03.07.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    kuću budeš dobro prodala samo ako cesta koja se treba graditi bude išla preko nje,tako je i ovde,ulupali smo brdo novca i sad nitko neće svi bi pored jelačića živjeli,,da sam bolje razmišljao sad sam mogao biti na korčuli

    avatar

    04.07.2007. (07:02)    -   -   -   -  

  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    11.01.2013., petak
    PROGLAS - HRVATSKOM NARODU

    POBUNITE SE !

    Samo ako se pobunimo možemo riješiti probleme i živjeti dostojan život čovjeka.

    Uključite se u hrvatski pokret ŠTIT

    1. Tražimo ostavku predsjednika i vlade RH.
    2. Borbom protiv birokracije i kolonijalne vlasti
    3. Ovo je prosvjed protiv lošega stanja u zemlji

    Ono što je stvor-eno na umjetni način ne može opstati. Od te umjetne tvorevine imali su samo određeni ljudi koristi. A riječi od Branka Stojkovića su istinite i nisu lažne. Onaj tko ih čita neka ih razumije.

    Da li je ovo stvorena Hrvatska? Bivši partizani, komunisti i UDBA preobukli su se 1989., u hrvatske demokrate. Pitam vas: Kako sad živimo nakon 24 godine - vidi se iz priloženog: nezaposleni, bijedni i osiromašeni,.., dok određena elita dobro živi... Zadužili su nas na sve strane i učinili nam pakleno skup životni standard.

    Gotovo je! Problemi su dosegli do neba u okupiranoj Hrvatskoj, oni su prava pošast... ŠTIT daje proglas i poziva Hrvatski narod da se organizira u borbu protiv nepravde, i vrlo lošega stanja u zemlji. Neće nitko riješiti vaše probleme. Žele nam oduzeti do kraja Hrvatsku. Kriza je njima samo izgovor.

    Vaša djeca biti će jeftina radna snaga. Svaki dan što smo mi (ne)odlučni sve više propadamo. Ulazak u EU će nas dokrajčiti. Za stvarne promjene trebamo se izboriti.

    - Mi smo ŠTIT
    - Mi smo Legija
    - Mi ne opraštamo
    - Mi ne zaboravljamo

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    http://stojkovic1958.wordpress.com

    avatar

    11.02.2013. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...