Komentari

volimgaigotovo.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • !!!!!playlife__?/

    ejla!!!2!!"
    sam znao ja ... opet ja nesto ma da da uvijek sminom nesto ne valja ..ama ;)
    ciaos

    avatar

    01.07.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • lekić

    E da pa da i ja tebi malo iskomentiram ovaj blog mislim mom menađžeru ne..Hahaha.Ne znaš i sama da je blog mrak reko sam ti to a to šta si napisala da sam krivudo po cesti pa eto šta da ti kažem znaš sve i sama.Nama je svaki petak i subota sangrija party mislim da bi trebali malo prestati sa time ili možda ne prestati ali barem smanjiti to je bolje ili promijeniti pa da počmemo biti stock 84.Šala ne ma sve cool sve pet premrak je ovako kako je.Ajde pozdrav vidimo se i čujemo kasnije.Kiss veliki

    avatar

    01.07.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • ...don't try to understand me...just love me...

    MOLIM TE NEMOJ OVO PROCITATI! 1997 djevojcica koja se zvala lauren setala je sumon i jednostavno je nestala. Do 2000 kad je mlada djevojka po imenu Mary pronasla njeno tijelo i urez na njenim prsima koji je glasio ovako: Nisam dovoljno ljepa" i sad kad si procitao ovo ona ce se pojaviti u tvom zrcalu govoreci da nisi dovoljno ljepa i ubit ce te.usput djevojka po imenu Mary umrla je kratko poslije toga.
    Da budes spasen ove kletve posalji ovo na jos najmanje 5 blogova. OVO JE ISTINA

    avatar

    02.07.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • ...don't try to understand me...just love me...

    ejj minja hvala na komentaru...bas mi je drago sto si se super zabavila...tako i trebas za rodjendan...ipak je to tvoj dan...hehehe...pusica od nas dvije!!

    avatar

    02.07.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • just think before you say something

    ojla ..važno da si se ti zabavila dada....drago mi je...aese cujemo c'ya

    avatar

    02.07.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • alexis

    sretan rođendan !!!! ma bila sam u zagrebu samo na dva dana. trenutno mi izgleda ko da ću pola života provesti u avionu. ali ima to i svojih prednosti...planirali smo negdje krajem sedmog mjeseca proći do rovinja. ali ko zna...sad sam pokupila neku virozu, u ženevi smo.tj. ja sam u hotelu otkad smo došli jer umirem od kašlja. baš je bezveze biti bolestan ljeti. anyway, želim ti jedno jako toplo ljeto, puno zgodnih dečki i litre alkohola...to je uvijek dobitna kombinacija ;)

    avatar

    03.07.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Pinky =)

    ej beba,ma samo sangriju pijemo....he he...moramo ici opet...drago mi je sto si se zabavila i sto si bila tako vesela...bas sam uzivala gledajuci te tako nasmijesenu...maaaa....lekic nam je plesao...he he...ma on je meni i katy obecao kafe ma nikako da idemo...ma cemo se dog ben pa cemo ici svi skupa..ja sam sad dosla s posla i idem malo spavat...pusa za moju slatku vale

    avatar

    03.07.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • :) SMILE NOW , CRY LATER :(

    grande ballle potenti...... maaaaaa zamisli kako je meni tako svaka subota i nedjelja???????' hehehheheh ajde uzivaj...... be tuhggggg ... u zakašnjenju sr. rođ..

    avatar

    04.07.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...