Komentari

wizardlady.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • edo

    S djecom ti je tako, kad su tu onda su nesnosni - kad ih nema, fale. Mda...

    avatar

    01.07.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    eh draga moja, kao da vidim sebe... ovoga tijedna nije bilo moga brata i užasno mi je falio... iste brige su i mene mučile... bit će im dobro, nebrini, pa seka je s njima, zar ne?

    avatar

    01.07.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • it is of course possible to dance a prayer

    samim time što razmišljaš o lošim stvarima ti ih i projiciraš, dakle radije se skoncentriraj na to da tvoji malci uživaju roneći, da slušaju sestru i da ti žele da što prije položiš ispite! kiss!

    avatar

    01.07.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • *Pahuljisa...

    Pozdrave ostavljam u prolazu...

    avatar

    02.07.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Kada bi svaka naša akcija bila plod zdrave logike, znanja i iskustva ne bi bili ljudi, bili bi dobro programirani strojevi, ovako imamo taj štih nesavršenosti koji nas baš čini vrlo složenim i zanimljivim bićima :)

    avatar

    02.07.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Komentari me zezaju, a ja se ne mogu dosjetiti načina kako da ja zezam njih. Možda se nakon ovoga pojavi i prethodni :)

    avatar

    03.07.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Zznam da zvučim šašavo, ali ovaj komentar od prije 24 sata uistinu je poslan prije 24 sata, iako ga vidim tek sada, eto što ti je iluzionizam, vidiš, a ne vidiš, ne vidiš, a ipak postoji :)

    avatar

    03.07.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • wizard lady

    @E.P., mmmda...
    @kikicarodjkica, ma je, moja starija seka je sa njima, ona ih totalno razmazila ovih dana..sve im dopušta i njima je super....ali nekako baš to me malo plaši. Ali bit će sve ok,mame uvijek brinu, nekad i totalno bespotrebno.
    @the power of magic, imaš pravo.
    @rea, pozdrav i tebi
    @moj obrok,eh da, iluzionizam :))

    avatar

    04.07.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • putnik promatrač

    Kod tebe na blogu mi se najviše sviđaju konji :), Moj je dječački san, koji možda jednog dana postane i stvarnost, uzgajati konje. Moj djed ih je imao nekoliko dok sam bio jako mali, drugi djed je imao jednoga, a i rođaci na Plitvicama, moj otac je znao jahati bez sedla, sjećam se jednom me stavio pred sebe na konja, bio je to veliki "radni" konj, ja sam bio mali, lagano smo kaskali, a ispod mene široka leđa, smeđa crvenkasta dlaka... bilo me malo strah, bilo je i visoko... ah, fale mi ti dani, ponekad maštam o životu bez auta, nekad je konjska zaprega bila uobičajen prizor na cesti, a sad se ne sjećam kad sam je zadnji put vidio.
    O tvojoj zabrinutosti i strahovima bi štošta mogao napisati, ali reći ću samo da se izdizanje iz tog "stanja" postiže disciplinom. Načini da se postigne disciplina samog sebe su različiti, a važno je samo to da razlučiš svoje misli od onoga što nisu tvoje misli. Svaki put kad te uhvati zabrinutost, strah, napetost, ... i sve ostalo što možes zamisliti upotrijebi neki oblik discipline (evo najjednostavniji je zadrška 15 sekundi cca. ili disciplinu da nešto uradiš suprotno nagonu, ako ustraješ i pobjediš "unutarnji" glas koji te egoistično uvjerava da on zna što je dobro za tebe on će se postepeno povući. Unutarnji glas o kojem govoriš si sigurno već upoznala, ja se priklanjam "teoriji" da to nije dio nas, često sam ga slušao u glavi na napornim planinarenjima, slušao i uvjeravanja sebe da sam glup što se forsiram, da ću se pretjerano izmoriti, da ovo da ono, ali nakon cca. 1 sat bi zašutio i sve poslije toga su bile moje misli. :)
    Ako želiš shvatiti što govorim napravi jednostavnu vježbu. Smjesti se udobno u fotelju i stavi sat na neko mjesto da ti je u vidokrugu bez okretanja i pomicanja glave. Opusti se i ostani nepomična 30 minuta. Možeš micati jedino oči, kapke i disati, sve ostalo MORA ostati nepomično kao kamen tih pola sata. Prema mom iskustvu doživjeti ćeš nekoliko različitih faza svijesti, od osjećaja vlastite gluposti, preko razumnog uvjeravanja da to ne činiš, sladunjavog uvjeravanja da je i 10 minuta dovoljno da si dokazala i da trebaš prestati... neću ti sve otkriti, možeš nam svima napisati što je sve bilo u tih pola sata. (ako želiš)
    Kad sve faze uvjeravanja prođu ono što ostane su tvoje misli i tvoja mentalna snaga. I naravno moraš ostati budna, drijemanje i spavanje se ne računa :).
    Lijep pozdrav.
    PS. Ako ti se ovo čini glupo i nepotrebno jednostavno ignoriraj, mislio sam da bi te možda moglo zanimati.

    avatar

    10.07.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • wizard lady

    @putnik promatrač, u potpunosti razumijem tvoj dječački san jer ga upravo živim, naime, moja obitelj i ja već nekoliko godina uzgajamo konje i koristimo se dvopregom. To naše seosko imanje broji deset čistokrvnih, toplokrvnih konja i pet Istarskih goveda tzv. Boškarina.
    Nemogu ti ni približno opisati radost kojom me oni ispunjavaju. Netko zadovoljstvo pronalazi u gradskim parkovima ili botaničkim i zoološkim vrtovima, ja imam sreću sve to imati na svom imanju. Briga i skrb za njih jednako me oduševljavaju kao i jahanje ili pak svježi kravlji sir sa vrhnjem. Živim u skladu sa prirodom i ne ubijam ni jednu od svojih životinja već su oni moji bliski prijatelji koji mi pružaju radost postojanja.
    I moj djeda je imao konje :) sad ih imam i ja i uživam u svim njihovim nedaćama i veselim raspoloženjima.

    Što se tiče ove vježbe koju si mi predložio ne mislim da je imalo glupa, vjerujem da će mi sigurno nešto novo donijeti tako da, da, želim je isprobati i na taj način samu sebe testirati mogu li ostati nepomična 30 minuta.Zanimaju me te faze svijesti i bit ću sretna podjeliti ih sa vama. E baš sam sada znatiželjna hoću li izdržati :) Do ponovnog tipkanja lijep pozdrav i tebi.

    avatar

    10.07.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • tyche

    Drago mi je vidjeti da su ispiti krenuli - a sto se tice privremene blokade - imaj uvijek uza se limunadu, meni je jako pomagalo dok sam ucila, doslovce sam se nalijevala ... prirodna limunada, ako mozes piti s medom a ne sa secerom, jos bolje - a ako ne - med+sitno sjeckani orasi+grozdice+malo limunove korice uz limunadu. I tako svako sat vremena. Od srca ti zelim svako dobro i ustraj :)

    avatar

    12.07.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • wizard lady

    @tyche, hvala na preporuci za limunadu, inace kad ju pijem, pijem ju upravo sa medom. Ali to sad nije važno jer...položila sam skoro sve ispite!Veliki kamen sam skinula s leđa :)) sad sam slobodna sve do 9.mj. kad imam još samo 3 ispita (doduše najteža) i gotovo :) onda jos diplomski rad i postajem dipl.oec :) sada veliko spremanje i gibam na more...ustrajala sam za sad i isplatilo se ;)

    avatar

    12.07.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • *Pahuljisa...

    Jako mi je drago zbog tebe... Znam da ćeš uspjedti! Dobar provod na moru želim...
    P.S Imam nešto novo, pa svrati ako nađeš vremena... ;)

    avatar

    15.07.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • *Pahuljisa...

    U nadi da ću pronaći nešto novo,svraćam na blog...
    Ali nema...
    Pa ostavljam osmjeh... :)

    avatar

    22.07.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • Njofra

    na kraju krajeva djeca trebaju živjeti svoj život
    puno uspjeha sa ispitima ti želim

    avatar

    30.07.2007. (02:15)    -   -   -   -  

  • edo

    Eh, kada bi ja imao takvu sestru upisao bih doktorat! Pozdrav.

    avatar

    03.08.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • Njofra

    imaš koment nominiran za provalu mjeseca
    na mom blogu

    avatar

    14.08.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • Mohammad bin Salman

    To su zanimljive priče. Dali ste mi trenutke za čitanje, promišljanje i suosjećanje. Hvala vam.
    Čitajući iskustva koja je autor podijelio, možete posjetiti naš [a href=https://casinomentor.com/free-slots target=_blank]online slot list[/a] kako biste imali trenutke opuštanja i provjerili svoju sreću.

    avatar

    26.02.2021. (07:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...