Komentari

seaman.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zovite_me_britni

    Moja iskrena sućut.

    Ne poznamo se, al imam osjećaj kao da znam sve što ti trenutno prolazi kroz glavu. Mnogi zaboravljaju kolka je bol kad izgubiš nekoga bližnjega i nonšalantno izgovaraju te riječi misleći kako će nam u najtužnijim trenucima pomoći, a neće.

    Najvažnije je da cijeniš život i sve ono što si kroz život spoznao i naučio i da je u svemu tome imala udijela i tvoja baka. Tako ćeš uvijek kročiti kroz sve jači od drugih, jer imaš usađene neke vrijednosti koji drugi nemaju.

    Mene je odgajala moja baka i danas mi teško pada da je pred koji dan navršila 85 a da je realno ni nema na ovom Svijetu da podijeli samnom radosti (ima Alzheimer). No, opet.. svijesna sam svega što sam s njom i kroz njenu životnu priču naučila i to me hrabri da kao i ti.. ubrzam događaje, usporim godine.

    Hrabro naprijed i drži se! kiss

    avatar

    01.07.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • pussy cat doll

    Moja iskrena sucut!!

    Tocno znam o cemu pricas, jer naime sama sam prosla kroz to, nazalost, mislila sam da necu tako skoro, al slomilo me u najosjetljivijem vremenu, 2.mjesec 2006. pocetak ispitnih rokova, umro je moj pokojni Djed, sve mi se preokrenulo, pocela sam neke stvari u zivotu vise cijeniti, iskoristiti svaki dan, kao da mi je posljednji!!

    Samo hrabro naprijed, bez trzaja, tesko je, al kako je moj pokojni Djed rekao: od placa se ne zivi!! To ce mi ostati u sjecanju, i urezano duboko u zivotu!! Meni je pomoglo, naravno, uz podrsku dragih prijatelja, i voljenih osoba!! pusa

    avatar

    02.07.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • puknuto_srce

    Uvijek nam je teško rastati se od nekog milog i nježnog, čiji nam je trag urezan u duši. No, kako vrijeme ide, suze će zamijeniti osmijeh sjećanja na milijun malih lijepih stvari.

    avatar

    03.07.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • angelina_smb

    primi iskrenu sućut.
    lijepo je to kada imaš tako divne i prekrasne uspomene na nekog tko ti puno u životu znači

    avatar

    18.07.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...