45 Lines Breaking News,peratovic.blog.hr" /> <span style="font-size: 14pt; font-family: BritannicEFBold">45 Lines <span style="color: red">Breaking News</span></span> - 45 lines - Blog.hr - komentari na post

Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tata Mata

    Meni to izgleda da tu mnogi prave racun bez krcmara.

    avatar

    30.06.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • kastro

    Ne čudim se Mesiću i njegovom udbaškom društvu.Znanje stečeno kod udbe koriste za krim radnje.Čudim se narodu koga je izabrao za predsjednika i čudim se Sanaderu i vladi da mu toliko podilaze.Za ovakvo što Burduš bi morao odgovarati na bilo koji način.

    avatar

    30.06.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • Fidel

    Kastro, ti si idiot, a Burduš ti je otac. Što bi predsjednik trebao raditi? Tebe, tako dementnog, pitati što su mu ovlasti? Glupane nacistički, sjebana ti je cijela linija koju ste devedesetih tako pomno gradili, i nikada se više od toga nećete oporaviti. Još kad vam ukinemo 11. izbornu, najebali ste za sve vijeke vijekova.

    avatar

    30.06.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • Biba

    Krugovi bliski Petraču? To znači da ti održavaš veze s kriminalnim krugovima!? Zanimljivo, iako nismo šokirani tom informacijom, koja je eto stigla prije zaključenja posta.

    avatar

    30.06.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • Biba

    Čuj, nekaj tu ne štima. I sam veliš da "Do zaključenja posta nismo uspjeli dobiti Bolkovićev komentar, a moramo priznati da smo šokirani mogućnošću da je informacija o njegovoj posredničkoj ulozi istinita.", pa ipak, iako nisi provjerio informaciju na izvoru, ti je stavljaš bez ikakve ograde u naslov posta! To je ta novinarska etika o kojoj toliko trubiš? Pa sam veliš da postoji mogućost da ta infomracija i nije istinita, kazavši da nemaš Bolkovićev komentar, ali, eto, hebeš profesionalni moral, tko za to pita. Kako to objašnjavaš? Čujemo da ne samo da nisi provjerio informaciju, nego krugovi bliski Boloviću tvrde da od te informacije biježiđ kao vrag od tamjana.

    avatar

    30.06.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...