Komentari

agroekolog.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Nina

    a šta ste vi očekivali da vas neće pronaći...ma bilo je odpočetka smiješno kako neki ostavljaju poruke o šalabahterima i još navode predmet i podpišu se...ostavite ispod onda i broj mobitela :-) ovaj blog bi trebao služiti za izmjenu materijala i informacija o kolokvijima, a ne za dogovaranje tko će pisati šaliće.

    avatar

    29.06.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • ivana p

    ma da, a ti nikad nisi skinula šalić...heh

    ovaj blog sam napravila tako da nam informacije o faxu budu na jednom mjestu a ne da svatko mora trčat na fax, pa od jednog do drugog paviljona za pojedinu obavijest...
    i nisam nikad rekla da je isključivo za matrijele i rokove, pa to bi bilo predosadno, treba nam i malo zabave... ;)

    avatar

    29.06.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Nina

    nisam rekla da ga nisam skinula, nego se ne podpisujem kad spominjem da trebam kakav šalić. Svaka čast što na ideji za blog, i na njegovoj osnovnoj namjeni :-) Pa bit će zabavno kad koji prof.to vidi.

    avatar

    29.06.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • maja h.

    postoji i opcija za obrisati postove, što nije nikakav problem. stoga mislim da trebamo obrisati sve što je već prošlo jer ionako nema smisla čuvati stare postove. a za ostale dogovore-tajne, neka se pišu na mail. =)

    avatar

    29.06.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • Andrea

    Ja ne kužim u čemu je problem....pa šta to tu ima što profesori ne bi smjeli vidjeti.....ako im se da neka čitaju:) imaju oni pametnijeg posla

    avatar

    29.06.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...