Komentari

lornadoone.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Viola (sul palco)

    uzivaj i dalje.....
    ovo sa odgojem djece...skidam ti kapu.

    avatar

    29.06.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Pored velikih maslina Talijan ima i bonsai, čim budem u prilici (čitaj u Hrvatskoj) uslikat ću da vidiš kako je lijepo drvce i staro preko 20 godina. Kapica slatka, torbica isto ...
    Plaža - jel' to prirodni šljunak ili onaj tucani kamen koji su počeli manijakalno bacati po našim plažama? Tipkamo se, stigla susjeda na popodnevnu kavu.

    avatar

    29.06.2007. (17:36)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Evo me opet ... u kojem to ludom vremenu živimo da se moramo pravdati što djecu šaljemo na spavanje u normalno vrijeme i ne dozvoljavamo da gledaju smeće u vidu Big brothera? Kosa mi se digne na glavi kad čujem razgovore na temu tv emisija mojih malih susjeda, pa onda vele da već djeca od 12 godina imaju spolna iskustva (!?), a ja se pitam zašto djeca više nisu djeca, kad prije prestaju biti naivni i koji je to US5 i zašto su važne njihove frizure?

    avatar

    29.06.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • gocet

    ¨Sviđa mi se torba , odlična mustra majice u izradi, dakle moje pohvale. Što se tiče djece ne znam što bih napisala, imam ih četvero i nekad sam prezadovoljna načinom na koji sam to odradila, a u drugim situacijama samo se potipljem o svoje propuste u odgoju!

    avatar

    29.06.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    ha! evo i mene malo, he he... da ne pomisliš da sam odselio nazad u Afriku :)
    ooooo... bila si na moru mmm, ali vidim nije baš bio odmor... ha, čuj šefovi ko šefovi, treba se prilagođavati njihovim promjenama raspoloženja, eh... da znam poznato mi je to... hmm kako bi tek onda bilo imati plavušu za šefa, haaaaa :)) ... nadam se da ti je ovih par dana bar koliko toliko utjecalo na opuštanje... čujemo se, paaa JD

    avatar

    30.06.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • drenka

    prava letnja torba sa brodic! Svidja mi se!

    avatar

    30.06.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • dea

    Djeca...i sama se pitam jesam li prestroga ali mi je drago kad vidim da je moja Doda sa 11 godina još dijete a ne mali monstrum koji priča o stvarima koje bi je trebale zanimati negdje u 25-oj godini...A opet...kako je gledaju njezini vršnjaci ???Jel ona za njih "zaostala"?Ne znam,ja sam sa 11 godina bila dijete sa lutkicama i krpicama,zašto današnja djeca nisu djeca?
    Torbica je krasna,a sa plavom podstavom nemreš fulati...
    I ja bi na moreeeeeeee!!!!

    avatar

    30.06.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • joop - http://incoknito.b

    dobro se ti snalazis obzirom na okolnosti u kojima 'odmaras'. ideja spajanja posla sa jadranom u mom slucaju nikako ne bi dosla u obzir. ostala bih bez posla defintivno. divim ti se na odluci da vodis tudje dijete sa sobom na more. hrabar potez. samo se ti lijepo suncaj i furaj svoje i sretan put kuci!

    avatar

    01.07.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • lelekk

    Malo si me iznenadila s odgojem svoje djece jer sam mislila da mame toga tipa više i ne postoje.Vjeruj mi nisi ni malo pogriješila jer je mopj odgoj bio isto takav.Odnos sa mojom djecom bio je i ostao prijateljski što je polučilo predivan rezultat i danas se samo mogu ponositi sa njima.Spavanje u 8 ,kazna ne batine već zabrana gledanja tv onda rijetkih ali uvijek omiljenih crtića ili zabrana izlaska makar jedan dan.I to je to.Što se pak tiče rada na odmoru ništa od toga.Svojevremeno me moj šef čak zvao na more da se vratim no bila sam neumoljiva i ostala sam kako je bilo planirano.Torbica će na kraju biti cool sa plavom podstavom -šteta kaj si morala ponovo raditi.Pozdrav Ljerka!!

    avatar

    01.07.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • sandra

    Zaslužuješ medalju za hrabrost!

    avatar

    01.07.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • Day

    Da nisam vidjela ne bih vjerovala. Ali djeluješ da jako dobro vladaš situacijom s tim klincima pa i rekla sam ti to. U stvari dobro sam u postu napisala, optimistično s prioritetima. Još i štrikati stigneš, i kuhati i spremati i odmoriti se. Dobra si Lorna. Nadam se da ti put do doma nije bio bljak pa da danas radiš u 5.brzini. :)))

    avatar

    02.07.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Nadam se da si sretno stigla doma.
    A glede rada na moru, ma šta ja znam, meni je uvijek bilo lakše i brže nešto odraditi doma nego na poslu iako bez ijednog djeteta a kamo li troje.
    odgoj +5

    avatar

    02.07.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    HVALA SVIMA na pozitivnim reakcijama na moj stil odgoja. Od jedne sam kolegice čula komentar da sam svojoj djeci maćeha. Zašto? Jer sam se usudila komentirati kaj dozvoli svom (tada 9 godišnjem) sinu da im dođe noću u krevet i spava s njima...svaku noć!

    avatar

    02.07.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • Njetweom Hajbil

    velike, previse bijele, hladnocu, jedva pogledao "Sofronie." refurbished pc laptops

    avatar

    21.09.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...