Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • vip71

  Kao dugogodišnji poznavatelj unutarcrkvenih odnosa, iako ne poznam kardinala Bozanića, mogu sa sigurnošću ustvrditi da Bozanića sigurno neće zaboliti glava stoga što se na njega "ljuti" ili sl. Mesić.

  avatar

  27.06.2007. (16:16)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Ništa neočekivano. Kao što sam najvio:"Feral tribune nije propao, izaći će on sljedećega tjedna, jer ne daju oni svoje." Sanader je naložio Paviću da to riješi i Pavić je stvar riješio. Ionako je iz svoga džepa plaćao honorare novinara Ferala, a "Slobodna Dalmacija" ih je besplatno tiskala. Sve u svemu Feral Tribune. mora ići dalje! Živjela sloboda tiska u Republici Hrvatskoj. Pavić i Pukanić s Bodom Hombachom dogovore pakt na večeri pomirenja na Pantovčaku, a potom se organizira, u istoj toj trojedinoj ekipi, summit o slobodama balkanskih novinara koji se trenutno ne bave otvaranjem duhanskih tvornica ili prodajom nekretnina pa istim balkanskim gudurama po kojimia se prozvodi prvih švercaju, a zarada od drugog posla prenosi u Švajcarske banke. Doduše, o tome će biti vjerojanto nešto manje govora na tom summitu nesvrstanih u otvorenozapadnom Westinu, ali, bože moj, ne može sve stati u jedan summit!

  avatar

  27.06.2007. (17:23)    -   -   -   -  

 • cvito

  Lako za Feral. Barem neko vrijeme. A sto s HTV-om gdje su Sanader i Mesić digli ruke od tog posla pa Sutlić namjerava carevati pod palicom Milana Bandića? Ono,kao, ujediniti ljevicu s krajnjom desnicom i zapravo zarađivati kako to samo vješti Mile zna.Recimo, Šprajcu dodaš Čuljakicu i izmisliš projekt za Merlić-Šelebajev džep. To nazoveš-imati obje strane. Onda im udrobiš novinare-pjevače i tu rabotu nazoveš-držanje koraka s komercijalnom konkurencijom.Onda izmisliš još nekoliko nepotrebnih dopisništava po svijetu gdje do kraja života zbrineš sve ljubavnice i to nazoveš-moć HTV-a. Onda kupiš par članaka kako je sve to super,a svaki glas razuma nazoveš udarom na neovisnost novinarstva u Cro.

  avatar

  27.06.2007. (22:15)    -   -   -   -  

 • Rejban

  Ma predivno, jedan od vodećih nezavisnih medija dobiva financijsku injekciju od - koga? Vlade. Ma super.

  avatar

  27.06.2007. (23:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...