Komentari

gradskapahuljica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • inocka

    ostvarila ti se želja..drago mi je:))
    hvala ti na komentaru..nisam tužna..to je onako post za dušu zbog nekih rečenica jedne knjige..inače sam ok..
    još uvijek ne tako u oblacima kao ti..ali..tko zna??
    pusek i tebi;)

    usput, morala sam promijenit adresu..putradosti.blog.hr
    ah, ti zantiželjnici:(

    avatar

    27.06.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Baš mi je drago.znam da ste imali probleme, ali znam i kako je teško nastaviti nakon tako duge veze.ona se nažalost ne može baš lako zaboraviti uz pomoć nekog usputnog seksa.
    Dok sam čitala ovaj tekst, ježila sam se i nekako navijala da te poljubi na kraju.i je. I krenite polako, to je najbolje. ponovno otkrivajte jedno drugo, posvetite se sebi i vidjet ćeš sama kako napredujete. što god na kraju bilo, bit će dobro. jer ako ste zaista jedno za drugo, riješit će te sve nesuglasice. treba barem probati, prije nego što bacite tri godine u vjetar.
    Pusa

    avatar

    27.06.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Wooooow, pa i kod tebe sve ide na bolje. :-))))) Baš mi je drago zbog tebe. Ono, dovoljno dugo si patila. Možda je konačno došlo vaše vrijeme :-)))

    Vidiš, rekla sam ti - čovjek shvati što je imao tek dok je to izgubio ;-)
    Tako je bilo i kod mene i mojega (samo zbog drugačije stvari), dok je vidio da idem proć odjednom je shvatio da bi mogao ostati bez mene i promjenio se totalno. :-)

    Pussa :-)

    avatar

    27.06.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...drago mi je zbog tebe to svakako...ali nemoj da te to sad opet totalno povuče...opreza nikad dosta, drži se malo na distanci...nemoj mu sve dozvoliti, neznaš šta se njemu u glavi odigrava...možda mu sad samo treba pažnja, a kad ju dobije da petama vjetra...ne želim ti kvariti sreću, ali znaš i sama kako ti je bilo...zato, zasada razmišljaj glavom, a kasnije ćeš lako ako sve bude u redu razmišljati i srcem...lako reći, teško ostvariti, jel tako?
    Pusa!!!

    avatar

    28.06.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • kia85

    e pa to je stvarno lijepo za čuti...pročitala sam komentar od srce na pauzi i dijelim njezino oduševljenje....nekako se čovjek sav naježi....e pahuljice moj adraga uhvati svoju sreću za ruku i ne puštaj više...
    ali ja sad stvarno trenutno nemam riječi kako sam nekako sretna zbog tebe...neopisivo...kad bi se svi ljudi mogli radovati na taj način za nekoga drugoga, svije tbi bio idila...
    uživaj sad u onome što si propustila....
    šaljem ti pusu....

    avatar

    29.06.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • ...too lost in...

    heh,ful mi je drago zbog tebe...eto vidiš ipak to ne javljanje, ne forsiranje na kraju dovede do tamo gdje želimo, samo treba puno strpljenja i čelične volje;-). Drago mi je da je shvatio na vrijeme, da te voli i da te ne želi izgubiti. Ne treba krenuti iz početka, ili zaboraviti sve što se dogodilo, ovo vam je bila velika lekcija, ali i s jedne strane test. Sada uživaj. Došlo je i to vrijeme. Uspjela si, puno si jača nego što misliš...

    Pusa

    avatar

    30.06.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • ...too lost in...

    BTW..Ja se još uvijek ne mogu dobiti, i čini mi se da sam pukla. Svi su me iznevjerili. Sada se opet pretvaram u led, i mislim da je to najbolje...jer ovakve greške imaju preveliku cijenu, veću nego što sam ja spremna dati.

    Ali dosta sa tugom, za to ima vremena...

    avatar

    30.06.2007. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...