Komentari

ainulindale.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • chax

    koji si ti frik. totalni frik ono e...
    mislim neću ti ništa sad tu govoriti al kad te vidim budemo popričali ali kad već komentiram evo ti jedan savjet: ne gledaj na svijet pesimističnim očima već pokušaj gledati na stvari pozitivno i tražiti ono što je dobro a ne samo loše stvari. i da, ponekad treba vjerovati i u stvari koje ne vidiš golim okom a ne svuda tražiti dokaze a ja ti kažem da prava ljubav postoji iako je rijetka ali postoji. nadam se da ćeš ti naći svoju da se uvjeriš da ti govorim istinu

    avatar

    26.06.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • fak

    Wow dude, WTF. Stop listening to fucking HIM and Join Me. Nije sve tak kak ti kazes, zato jer love rules, if you know how to make it rule. Ja sam trenutno najsretniji sto sam ikad bio. And that is because of love. Stvar je u tome sto ti uvijek nekak promatras love izdaleka, znam kak je to, i ja sam to radio. Al kad sam doso u vz, reko sam sam sebi da vise nece ostat samo na sanjarenju nego cu pokusat nesh napravit. Pokuso sam, dvaput, and it worked (wow, 2 for 2, nice).
    Tebi su sve zenske dosadile tak brzo zato jer su morale. I tako to i treba. Kad vidis da ne moze nish bit s toga, bolje je (ako mozes to napravit) zabravit na tu osobu nego se stalno opterecivat glede nje. Kad nadjes neku koja ce tebe voljet kolko ces i ti nju, onda vise neces tak razmisljat. You'll see. Garantiram ti. And trust me, dobro je to kaj se tak mozes odvojit od ljubavi kad vidis da nejde nikam. Ali kad ces vidjet da je to to, kad vidis da je i njoj stalo, onda ju neces htjet ispustit.
    Ja sam ti sve ovo mogo rec prek skajpa, ali sam htio podijelit svoju mudrost sa cijelim svijetom. Mislim, mogao sam to napisat na svom blogu, al njega nitko ne cita, tak da.....bolje je ovdje. Idem ja sad. Cheer up, think of boobs, that helps, bye.

    avatar

    30.06.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • ***Elena The Fallen Angel***

    hejj!!!Evo neču izbrisati blog.......meni je Join Me najdraža pisma na svitu!!!!!Mogu je stalno slušati i nikada mi neče dosaditi.....
    PS:ignoriraj ove grozne komentare....ljudi koji ih ostavljaju samo žele naprkositi drugim ljudima!!!!Budi šta jesi!!!!!

    avatar

    04.07.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • ***Elena The Fallen Angel***

    Sad sam pogledala o čemu si sve pisao,i moram reć da slušamo POTPUNO isti tip muike......heh....

    avatar

    04.07.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...