Komentari

malaprinceza13.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • inja

    draga...to sto si kupila konjak je sasvim ok, ali ne iz razloga jer ce to ionako netko drugi uciniti. frend mi je ispricao kako je neki njegov frend bio zamoljen od slijepca da mu obnovi racun sa bonom od 35 kn. doticni student nasih godina je : uzeo mobitel i bon od, zamisli: 35kn i otisao. zar to nije najveca tuga...
    i da mi je znati tko je taj....mislim da bih mu noge polomila...grrr
    zapravo mi je sve to nepojmljivo. ne vjerujem da moze postojati takvih ljudi, to nisu ljudi to su hodajuce olupine iz kojih smrdi na praznocu.
    a to sto ti je ispricao o ratu...mislim da tu imam prilicno iskustva: gle, bilo je uzasno, stvarno je, ali svako ima svoj zivotni put, to se dogodilo njemu i neko sazaljenje sada, ne znaci nista, a pogotovo ne znaci nista ako te nesto baci u bad. u redu je posvijestiti svoju srecu jer bi vrlo lako zaboravili na nju, ali nemoj se s time previse zamarati dok konkretno ne budes, eventualno, radila na tom problemu.
    zalosno je....ali nositi vedrinu u sebi ima puno vise ucinka od nositi tude boli-trust me!
    (mene sve te takve teme uvijek izbadiraju)

    avatar

    26.06.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • Keira

    kako?
    gdje si nasla taj osjecaj slobode? kad znas da ju nemas...da ne mozes otici, da ne mozes nestati, da ne mozes...? se prodaje na tresnjevackom placu skupa s paradajzom?
    mucnina...ma, samo sam umorna i predozirana knjizevnoscu...idem se opustati gramatikom...a, sloboda...mozda u nekim boljim vremenima...sad sam u kavezu u napustenom zooloskom vrtu, ni prosjaka nema...

    avatar

    26.06.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • inja

    ja ne bih da je ovo zadnji post mijao

    avatar

    28.06.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • MaloSrce

    A meni ne bi nikad kupila mali konjak... a grrrr...
    --> Ima pravo 'čupava' kad kaže "zalosno je....ali nositi vedrinu u sebi ima puno vise ucinka od nositi tude boli" tako da... be happy!!! be you!!! ;)
    Kiss, kiss!!! :*

    avatar

    29.06.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Ja mu nebi kupio.

    Neg, sad sam se sjetio, pred jedno 2 tjedna secem po ulici i ne znam kam bi sa vecernjim, a zao mi ga bacit..a vec sam ga procitao... I tako hodam ja i vidim nekog lika kaj prosi, onak prosjecni alkoholicar... Dodjem i stavim mu na dlan vecernji.
    Nije rekao ni hvala... Okrenuo sam se nakon jedno 20-30 metara...on je i dalje u nevjerici buljio malo u mene, malo u vecernji na dlanu...

    :D

    avatar

    05.07.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...