Komentari

petarpanpetarpan.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • delfina

    Tom's Diner je zakon. A još je bilo veće veselje što sam na poslu uspjela naći jedan comp s poštenim zvučnikom pa je pevalo u pozadini dok sam radila.
    Glede starosti, čuj, kikiriki, koštice, zanimacija, što te briga pa da ti je i 70. ;))).

    avatar

    26.06.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    A capella, uvijek sve sfusam kad probam. Nego, jel' to ona opjevava onaj Tom's Diner koji se pojavljuje i u Seinfeldu (samo onaj intro prizor izvana)? Ako jest, tamo se moze fino i jeftino pojest, prije 2 godine drzali ga Grci, no checks/credit cards, a imaju i onu prastaru kasu koje se sjecam iz socijalizma, sa onim dugmetima, i blagajnicarka (Grkinja od 100 kila i 100 godina) nabode racun na isti nacin ko i u socijalizmu (opet ja o njemu!), na cavao (mislim, nije cavao, ali probode ga na to nesto). Ih, ja se zanijela. Uvijek se zanesem kad je NYC u pitanju.

    avatar

    26.06.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    @ delfina: dobro, nisam baš 70
    @ xiola: to je taj. vjerojatno je to sad mjesto kraj kojeg staju turistički autobusi s obzirom na seinfelda. i pliz ne diraj mi rane bolne što srce moje muče, kad mi pogled u daljine ode i zapjeva "njujorče, oh, njujorče!"

    avatar

    26.06.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • stroke

    imao sam priliku gledati njen nastup u ZG 1990. nisam je iskoristio.

    avatar

    27.06.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • fru fru

    Sjećam se da smo od svih riječi znali samo t t tr t t tr t t t tr

    avatar

    27.06.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • fuxa felicity

    kako lijepo preneses atmosferu..
    lagano..bez ikakvog napora...:))

    btw, cijelo jutro, kada bih pokusala otvoriti tvoj blog, mi se javljao onaj error kao kad netko izbrise blog...vec me presjeklo..:)
    uf..koje olaksanje :))

    avatar

    29.06.2007. (07:05)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    @ stroke: koliko sam ja tek prilika propustio, bolje da ni ne spominjem, past ću u depresiju
    @ vadimastok: sad možeš pjevati i na hrvatskom. nekidan sam upravo to napravio svojim curicama (7 i 10,5 god). mlađa se udavila od smijeha, stalno e pitala jel je opet nešto zafrkavam. djeci nije jasno da pjesme mogu govoriti o nečem takvom
    @ fuxa: hvala. hvala. hvala. ovakvi komentari (koliko god bili preuveličani - pa šta, neka su, baš volim takva preuveličavanja) mi daju razlog za ova škrabanja.

    avatar

    30.06.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • Hopey

    Petre, ti si stijena!
    Mislim - "slijepi bušmanski fudbaler kojemu je frizer aboriđinski zidar sa fetišem prema mikserima".
    Klanjam se!
    Apropos Vege i Carvera - čitala sam negdje na netu znanstveni članak o minimalizmu kod oba autora.
    Da, tekst pjesme ima taj NY štih, ali ja se valjam, padam, urlam na Marlenu na zidu. Ne znam zašto. Ta me pjesma opsjedala dok sam studirala i jednom sam napisala i pjesmu o toj pjesmi.

    avatar

    30.06.2007. (08:11)    -   -   -   -  

  • fuxa felicity

    pa daj hopey...da je cujemo :) ne budi cicija..

    avatar

    30.06.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ubij me, ali meni je gđica. Vega taaaaako dooooosadna oduvijek..Imam čak njena 2 cd-a koja sam odvrtila maksimalno 2 puta u životu...sorry..ali ak te tješi Seinfelda obožavam naprosto..

    avatar

    30.06.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    @ Hopey: volim i Marlenu na zidu, nju i Cracking najviše s prvoga albuma. Ovo za Carvera i Suzanne nisam znao, drago mi je da sam to namirisao. Naravno, crvenim se od ugode zbog toga što ti se svidjela prispodoba moje frizure iz tih davnih dana. To je stvarno bilo neprobavljivo, trebala si vidjeti i brkove u paru s tim grmom na glavi. Srećom, ne postoji nikakav zakon koji brani izgledati gadno jer bi zbog tog "imidža" samo za mene još uvijek držali otvoren Goli otok.
    @ snoopyshist: ne vrijeđam se ja zbog takvih stvari, ukusi su različiti, što bi rekao Mao - neka cvjeta tisuću cvjetova!

    avatar

    01.07.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • fru fru

    @bivši bušmanski fudbaleru čiji je aboridžinski frizer ostao bez miksera (valj po podu): kod ove dame smijete biti 'vulgarni', njezin animus je fakin, btw, gledate li Eddyja Izzarda? politička korektnost otišla na dulji boravak u wc; I ja se počesto, poput vaše mlađe djevojčice, pitam mogu li pjesme govoriti o baš o tome. Imam jednom autora njujorškog, The city & Horses, može ga se čuti ma My spaceu.

    avatar

    01.07.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • Hopey

    Petre (obožavam to ime, tako mi se zvao djed, a bio je najobožavaniji ikada), fotografiju amo. Zacrni lice, sakrij identitet kako znaš, to se mora vidjeti.
    Btw., soba iz sna se isto zvala Petar. Onaj što ima kičastu glavu kao ja. Intertekstualnosti da pukneš.

    avatar

    01.07.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • delfina

    Nda, mene nešto u zadnje krenuo svrbit New York...možda u iduće proljeće, ova je godina već zbukirana. Marlena na zidu, bogo moj, tko bi li to objavio gdjegod ter prosvijetlio ubavu mene?

    avatar

    01.07.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • Hopey

    Marlena zvučno i vidno.

    avatar

    01.07.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • delfina

    Još se jednom dokazalo da meni ne bi kraja bilo kad bih samo znala da znam sve što znam. Marlenu uključivši. Kojoj čak i znala neke riječi...blenton.

    avatar

    01.07.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    @ vadimastok: Ma nema veze, to sam ionako rekao više u kontekstu zbunjujućih nadimaka, puno me više privlači biti gentlemen i kavalir s početka stoljeća, nažalost ne ide mi baš koliko bih želio.
    Uopće ne gledam serije na tv, samo preko oka dok Draga gleda, znam za likove: dr.House mi se čini zanimlljiv, Kućanice također, od repriza Seinfeld je genijalan, ničeg se više ne sjećam, možda sam koga preskočio. Eddy Izzard? jeli to onaj Britanac - Gnjus ili tako nekako se zvala serija?
    @ hopey: Nažalost, nisam ja pravi Petar, ali Petar Pan jesam, one of the Lost Boys.
    Nažalost part 2, nemam skener, a fotka je iz preddigitalnih vremena, bolje je ovako, ionako bi je smjela vidjeti samo u odrazu svoga šljema kao i Meduzinu glavu. Strah me jedino da je arhivu kakvoga humorističkoga lista ostala kakva fotka s brucošijade, to je bilo strašno, prvi put sam koristio gel, pa mi se učinilo da je premalo, a kad sam primjetio da sam ga nanio dovoljno da posluži svim natjecateljima olimpijade iz 1972., već je bilo kasno, kosa nestašna, frizer otišao rodbini kod Ayers Rocka, brico otišao urediti Mila Hrnića pred evroazijsku turneju , sad mi pada na pamet zašto je bend na plesu toliko griješio, zapravo, griješio bi bilo koji bend, jedina šansa je bila da su uzeli Blind Boys of Alabama ...
    @ delfina: Start spreading the news.... Baš sam ljubomoran i to gadno. NY je jedno od mjesta koje bih volio vidjeti više od bilo čega, pogotovo sad kad su uništili New Orleans, prije piramida, Machu Pichu, Japana, prije bilo čega, mislim

    avatar

    01.07.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...