Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Athumanunh

    kako bi ispunio želju Athumanunh će samo na trenutak odlutati u Englesko - Nizozemske ratove, a potom se vratiti Španjolskom građanskom ratu. Izvor iz kojeg Athumanunh rabi brojčane podatke: Ph. M. Bosscher, The Four Days' Battle, The Royal United Service Journal, broj II/1967. Athumanunhovi izvori pisani su njemačkim, engleskim, francuskim, ruskim i hrvatskim jezikom, a skida ih s police na kojoj su uredno složeni prema vlastitom nahođenju i potrebi za brojčanim podacima. Kad god je moguće Athumanunh rabi najmanje dva izvora piasana različitim jezicima, te ih uspoređuje i onda ih ponekad napiše i Vama.

    avatar

    25.06.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  • buonaparte

    Svaka ti čast i neizmjerna hvala.
    Tvoj entuzijazam, trud, upornost, znanje i predanost su iznimni. Svakako da je pretpostavka za objektivnost korištenje više izvora što ti očito i prakticiraš. Zato ti još jednom zahvaljujem, jer mi daješ priliku sagledati nešto iz novog kuta.

    Imaš li namjeru pisati o jedrenjacima kada završiš sa Španjolcima?

    Očito je ta tvoja biblioteka i riznica bogata kada imaš toliko izvora, pa čak i mornaričke časopise.

    avatar

    25.06.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    buonaparte, ma nije to ništa, sitnica za Athumanunha. No, još ću ti opisati tijek same bitke i opisat ću ti linijski brod s TT značajkama, onda nastavljam po svom, a potom tko zna, moguće da napišem još nešto o jedrenjacima, a ti slobodno pripremi pitanja, pa ako te baš nešto zaintrigrira, lako ti Athumanunh to napiše. Athumanunh je sretan kada nešto može podijeliti s drugima! Budi pozdravljen!

    avatar

    25.06.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • buonaparte

    Hvala.

    avatar

    27.06.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...