Komentari

minimaxine.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • fizikalac

    sreća pa ribu nejedem inače bih opet u frižider,a i kod kengura sam se danas izjeo ko nikad,,sad se baš mislim,ta tvoja višnjevača i orahovača će biti bolja neg naša,more je to,sunce jače i duže sija,,zavidim-ak bih ja mogao dogodine doć ti sebi spraviti višnjevaču-40 dana proces al nebih te gnjavio,mogu biti i na terasi to vrijeme da nesmetam--fino si boce ukrasila,,no....premale su-ja stavio u galon od 15 litara-do vrha napunio,,pozdrav minice

    avatar

    24.06.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Aaaaaaaaaa.....! Sad će ti Klokan poslati šta god oćeš samo da ga zalipiš na Blog !
    I kad dođe fizikalac na taracu skoknit ću i ja ! Ne napravimo li svi zajedno hektolitar sranja, neće niko !

    avatar

    24.06.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • babaipo

    prvo su mi oči ispale na ekran, a onda me prst zabolio od skrolanja te solo gledanje slike jedan te solo gledanje slike dva. ipak... ova plata... osjetim miris... osjetim!!!!!!
    za ove manijake koji su navalili silovati ovo malo naših cesta nemam riječi. to nije ni pravi ni zdravi početak godišnjega, ma kako kratko trajao, sve treba biti gušt, od ukrcavanja kantica i lopatica za plažu do laganini putovanja uz kavice, predahe, duboke udahe zraka kroz liku ili gorski kotar pa onda protezanje na prvom mjestu s kojeg se vidi more... lagano, lagano...
    ... ali plata... (ok i pogled je lijep:))))

    avatar

    24.06.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @fizikalac, ono kod Kengija ste dobro oglodali dok sam ja došla...a eto, zaspala sam poslije večere i sad zujim budna... Ma samo ti dođi ako je sunce kod nas bolje za taj proces vrenja, višnje donesi a oraha ima tu u vrtu koliko hoćeš. Pa neka vrije 40 dana kad tako mora bit'... Posao je posao, treba to obavit najbolje što se može...dat ćemo sve od sebe, ja samo računam na malu pomoć u naturi...oko protresanja boca :-)
    Nego, nećeš moći spavati na terasi, biti će puna staklenki i to onih velikih, galonskih...što ja znam, morat ćemo se stisnut u kući nekako ;-)))

    @mudra , nema skakanja po terasi, vidiš da će biti puna boca, to je ozbiljan posao! Nego, vidiš da nam Fizikalac ne jede ribe, stavit ćemo onu tvoju pašticadu u pac i dolje u vrtu, u hladovini ispod loze pričekati da svi ti procesi zakuhaju ;-). Počni mijesiti njoke!
    Kengi se ništa ne prijavljuje, mislim da on kuha zeleni čaj, LLOLL...svako malo virkam kod nje da vidim novi dizajn, svi spominju neko lišće ;-)))

    @babaipo, vidim da si i ti prava za u ovu moju kuću.....svima nam je najljepši i najmiliji pogled na raznorazne plate ;-).
    Stvarno su mi prisjele gužve, a ljeto još nije ni počelo! U petak smo stajali u koloni od Bakra do Kraljevice, onako bez veze, svi vozači obavezno stanu nasred ceste u Bakarcu i premišljaju hoće-neće skočiti u more. Mi smo nekako računali na gužvu u Gorskom Kotaru, pa smo u planine išli morskim putem...naivci :-)))

    avatar

    25.06.2007. (03:21)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Plata ti je divna!!! Mada sam, ja osobno, više za koji ražnjić i čevapčić pa koji kotlet.....ali, može i riba proći.....a staklenke.....bit će ljepše za 40 dana.....za sad su divno dekorirane! :))))

    avatar

    25.06.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • greentea

    hahaha...bem ih blesave! već su ti se uvalili za ljetovanje! koji maheri!
    nego, ovo je zaizbiljski divan pladanj i sve to na njemu...dalo bi se malo gricnit!
    te orahovače i višnjevače mi ovdje imamo na tone, tak da sam na to mrtva-hladna...ali, sasvim malo finog vinceka uz ovu ribicu..mmmmmmm!
    probala si ja jučer dočarati morski ugođaj za ručak, pa pravila lignje. ispale su ko savršeno pripremljeni đonovi finih ljetnih sandalica! no, nema veze...bit će drugi put bolje!:))))

    avatar

    25.06.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Pozovi me na orahovacu draga :))
    ma dobro mogu i visnjevacu nema veze, ali mezu te ribe ne mici sa stola
    ja nikad ne pijem na "suho" ko tvoj maestro :))))))

    Visnjevaca sa Rumom

    1 L Ruma
    pola Kg secera kristala
    pola - 1 kg visanja
    2 vanili secera ili stanga vanilije


    Sve dobro drzati na suncu oko 40 dana
    Rakiju piju muskarci a visnje se daju zenama :))))))))))

    avatar

    25.06.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • greentea

    pa, naravno da ne vidiš! ja sam vrlo složena i kompleksna osoba. to ide pooolaaaakooo.....dogovaramo lišće, klorofil, nijanse,veličinu, peteljke,žilice..... a moram pazit i da mi ne bi osvanula marica na blogu, pa eto mene s postovima iz bajbokane!
    (mislim, ne bi to kengo namjerno, ali on je fin dečko...pa, ne znam da l je informiran kak marica izgleda, mogo bi me nehotice zeznit, ne?)

    avatar

    25.06.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Ha, jesam li ti rekla za Kengija ? Ajde, nije se pozvao na taracu, al' možda bi našla mjesta za njega ? Ne bi bilo loše Zelenu dovest i naučiti ju razlici između naših liganja i đona od postola.

    avatar

    25.06.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @suncokretiću krvoločni, ha, ha, prajci & janjci su još uvijek kod našeg Kengija, navali narode -još malo pa nestalo!!! Kod mene su ribe stvarno rijetko na gradelama i inače u kuhinji, mrsko mi je jer se miomiris osjeti još danima...to se ide mrknut u kakvu konobu. Za po doma rađe cvrčim mesišta & povrće.
    Navala je na ove dvije malecke staklenke, izist će mi i ovu dekoraciju, LOL...

    @greentea, blago tebi, ne moraš u šoping, imaš lignja-japanke :-D
    E, otvorila ja cimer fraj, svi se nešto prijete oko ljetovanja, ali nitko još nije došao u poznatu riječku luku na kupanje... Bez veze, a sigurno bi dobro pocrnili, ima termoelektrana, ima dima, ima plina, ima kanalizacije, ima nafte, ima smoga, ima s čijeg 'oćeš...;-)))
    Ma ne pozna Kengi nikakvu Maricu, što ti je?! Pa već bi se natezali on i Fizikalac oko nje, znalo bi se po cijelom blogu... A da staviš samo ono "rocks" u dizajn? Kao npr. ona tri rockera koji još malo pa neće rocktati po Fizijevom dvorišću...ja bih ti rado prva potpisala peticiju za liposukciju ;-))))

    @Kengi, ma kakve ribe i orahovača???!!! Pa imam samo jedan WC u kući, svi bi grabili na livadu... Ići ćemo mi kod Fadile po pljeskavicu i ćevape s lepinjicom, nakon toga možemo popit i naftu iz obližnje rafinerije, no frks ;-))).
    Ne spominji ime Maestrovo uzalud...svud naokolo neki Česi, samo njega nema...
    Idu ovih dana višnje i u rum, pusaaa...stavit ću pol kile za početak, pa kad krenem ponovo na UN-dijetu, ijuju, al' će mi biti vesel onaj voćni dan ;-)))))

    avatar

    25.06.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudrice, evo,baš smo raspravili situaciju, ali Zelena bi ribe, a ja mislila da ona hoće samo zelenlo...eeeeee, sve će nas ovo bloganje upropastit....
    A Kengiju je još daleko do godišnjeg, moglo bi mu se desiti da ostanu samo koštice od višanja u tegli... Sva sreća, Fadila radi, a on nije zahtjevan čovjek pa ćemo se stisnut nekako ;-)))

    avatar

    25.06.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Stvarno je doma najljepše...spustila sam se jutros do mora, u 10 je bilo 30 stupnjeva, msilila sam da mi je došao kraj života, dvaput sam se okupala i sjela u kola, jer sam poživčanila od gužve, urlanja klinaca, staraca koji jedu po onoj vrućini (kako njima ne smeta sunce?), dođem kući a ono se peče patka???, dobro nisam pala na nos kad sam vidjela rernu u punom pogonu, (jedino dobro što ne moram ja kuhati), navodno smo "patku morali ispeći jer zauzima puno mjesta u frizeru", valjda u se popodne odmoriti od vrućine, mirisa i hrane, i primpremiti za sutra kad najavljuju još veći toplotni udar...
    Eto izjadah se...

    avatar

    25.06.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @majstorice, našla si pravo rame za plakanje, još se nisam brčnula u more ;-)...
    Od četrdesete sve se rjeđe odlučujem za more, a sve češće sjedim u Kupi...ima krasnih plaža oko Broda na Kupi, a na povratku navlačimo duge rukave. Šokantan je jedino povratak u Rijeku, kao u tu tvoju rernu :-). Patkica...mmmm....zavidim ti, meni su suđene mrzle ribe od jučer. Ako sutra bude još toplije neće pomoći ni rolete ni klima, moram puštati svako toliko nekakav kisik u kuću jer oboje pušimo, pa atmosfera postaje, hm, nedihljiva...
    Zamisli, ona moja smućena Tonka po čitave dane bjesomučno lovi nešto po vrtu, ne znam što joj je...nisu li mačke neaktivne po vrućini?! Ovakvu hiperaktivnu još nisam imala, a svakakvih je bilo... Izjadah se i ja, eto :-))))

    avatar

    25.06.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    nisi znala da ja imam staklenu kuglu i da sam znao da ćeš mi splaćke raditi po uzoritom blogu,,e sad da ti velim da prospeš iz teglica sadržaj jer dao sam ti krivoga recepta
    nemogu vjerovati,a htio sam povući svoje veze da te promaknem u vis kod "nekih" a ti ispade kolovođa,krtica koja potkopava imperij jednog uzorita bloga,,nečuveno-i tebe po guzi treba natući da ti više to nepadne na pamet--e sad drhti i boj se

    avatar

    25.06.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @fizikalac, NEVINA SAM!!!! Meni je negdje reklo da ti želiš imati više komentara od Čajice, pa sam prionula poslu da pomognem prijatelju kao što je i on meni pomogao oko tegli!!! A sad ovo, jadna ja bila i ostala :-(((((((
    Sladoled, kikiriki, kokice, tortice....jaoooooo....gdje ti je duša....to je ipak najgore što mi možeš napraviti, guza je debela pa ono pljeskanje ne bih ni osjetila...jaoooo......idem prosuti one teglice u se, makar onako sirove, još nezakuhane ;-)))))))))

    avatar

    25.06.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    I jučer i danas su mi neradni što se placa tiče, a ni doma se nisam baš pretrgla. Ma da, ja ću jedina radit dok cijela država planduje!!!! Ja ju sa svojim radom spasit neću! ;))))))

    avatar

    25.06.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @suncokretić......do sada nije uopće bilo cijelog bloga.hr!!! Taman sam ti htjela odgovoriti, znači oko 16:20, a on meni: Ooops, sorry, nema nikakvog bloga.hr ni komentara...
    Dobro si rekla, svi planduju!!!
    Ili je Kengi napravio Greeentei takav dizajn da je demolirao cijeli Blog ;-)))))))

    avatar

    25.06.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    E, ja se baš nešto uhvatila s fizikalcem jer da će me po guzi...kad se umiješao Kengi i ode Blog svojim putem !

    avatar

    25.06.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Da, znam da nije bilo bloga, baš sam htjela pisati post....grrrrrrr....
    Sigurno je kriv Kengi!!!! Idem vidjeti da li je taj dizajn konačno gotov, mada mi se čini da je GT na sladoledu sa Fizikalcem & familly

    avatar

    25.06.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Ma, nisam izbrisala "tečaj", dolje je....

    avatar

    25.06.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudra, dobro si prošla, meni se isto grozilo da će me tući po riti i još mi je miniralo one moje teglice sa zimnicom...šmrc...moram odmah oguliti ove cd-naljepnice s reklamom ;-)))

    @suncokretić, sad si me totalno zbunila, idem opet pogledati ;-)
    Kod GT sve po starom, isti dizajn; još je nema doma, a ako ne dođe do devet, zvat ćemo 112, Fizikalac je danas spreman na sve :-))))

    avatar

    25.06.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @suncokretić, tamo je, fakat, koja sam ja bisernica, LLOLL....

    avatar

    25.06.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Super je ispalo!!! Sad će si oni misliti da je tu bilo tko zna šta...hihihihi.....Slaba nam je to utjeha, ali....

    avatar

    25.06.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • dome

    Ja sam isto radilia višnjevaču, ali još nisam ulila rakiju. Gradelavala sam danas morat ću koji put slikat ansambl!

    avatar

    25.06.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Deset uri je, jesi li više zvala 112 ? Neka ju nađu, ko zna šta joj se dogodilo !

    avatar

    25.06.2007. (22:01)    -   -   -   -  

učitavam...