Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Mustafaibrahim

    U ratu se svasta dogadja ali ne cini li se tebi Peratovicu da je to malo mizerno i bijedno od jednog ,,hrvata,, da stalno pokusava pronace ,,nekakve,,hrvatske zlocine a srpski kao da nikad nije ni bilo.Ma cak ni da su oni zapoceli sve to.Ne cini li ti se kao iskusnom novinaru i istrazitelju da je ova prica malo prozirna.Sav taj njegov zivotni put od NATOa pa kao zarobljen i onda ubijen pri pokusaju bijega.Pa zasto ga braca cetnici ubise kad im je dao tako vrijedne podatke.Zar i to nije zlocin nad ratnim zarobljenikom.Cudno mi za jednog hrvata iz lijepe Slavonije koji vuce porijeklo cak iz B.Posavine lijepog hrvatskog sela Tramosnice koje srbi spalise i momke hrvatske pobise da pokazuje tako veliku simpatiju za srbe a pokusava poniziti HRVATE.Pitam se da li je to samo mizerno ili je po srijedi neka bolest.Neka ti se dragi Alah smiluje i oprosti tvoje zablude pa se mozda vratis na pravi put.

    avatar

    22.06.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mustafaibrahim, naravno da je ratni zločin to što su ga četnici ubili. Ali, on je skoro identičan iskaz dao i jednoj hrvatskoj vojnoj instanci prije nego se čudom našao na neprijateljskoj strani. Baš sam vidio da su neke osobe iz HV-a koje su s njim razgovarale, pozvane na suđenje Norcu. A i ovi koje on proziva, izuzev Norca pozvani su kao svjedoci.
    A što se tiče tvojih prigovora na moje "srbofilstvo", moram ti iskreno reći da sam ponosan što sam 1991. pomogao da se neke starije osobe civilne srpske nacionalnosti izvuku s prve, da sačuvaju glavu, uvijek sam u takvima gledao svoje roditelje, djeda, baku... Kako nisam želio da se mojima dogodi da ih netko smakne samo zato što su stariji Hrvati, tako si ne bih mogao oprostiti da sam znao da je nekome od onih prvih potrebna pomoć, da sam ju mogao pružiti, ali da sam ju uskratio. A nekmoli da sam uradio nešto gore... To je valjda kršćanski svjetonazor. Mislim, tako sam odgojen.

    avatar

    22.06.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Dobro je spasiti covjeka ali oni su ubijali sve sto nije srpsko i djecu i starce-Srebrenica--Skabrnja-Vukovar-Bijeljina.

    avatar

    22.06.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Sutra je Misa u Tramosnici-sv.Ivo dolazi biskup Komarica bit ce lijepo.Red je posjetiti.

    avatar

    23.06.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • Ujo

    Koje su to hrvatske instance kojima je Tilder dao iskaz?
    Malo si mi čudan Peratoviću.
    Kako bi ti reagirao da te ustaše uapse i malo te uvjere da daš iskaz?

    avatar

    23.06.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ujo, mene ne čudi ni tvoj nick. A kojim je hrvatskim instancama Tilder iskazao, čut ćeš na sudu. Što bi ti? Prijetio svjedocima
    !

    avatar

    23.06.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Ujo

    Au Peratovicu sto si se ukakao.
    Imam necaka koji me zove ujo.
    Imas li ti strica,Peratovicu?
    Kad se vec zoves novinarem, ajde navedi koje su to instance kojima je Tilder dao iskaz.
    To ti je jedina brana pred tvrdnjom da si srpski agent ko i subrat ti Marga i da objavljujes iskaze koje su Srbi nasiljem uvalili pok. Johannesu.

    avatar

    24.06.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Ujo, prati suđenje, pa ćeš saznati. Vjerujem da te jako zanima. Možda si se ti ukakao. Ima jedan iz specijalne koji je radio recke na pušci u Medačkom džepu, a i kasnije u Gruborima. Isti je prenio zapovjed iz Zagreba u Gospić da se ubije Levara. Znaš li ti možda o kojem se to kršćaninu radi?

    avatar

    24.06.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • Ujo

    Peratovicu ajmo mi fino ponoviti gradivo.
    Ovo si napisao: " Ali, on je skoro identičan iskaz dao i jednoj hrvatskoj vojnoj instanci prije nego se čudom našao na neprijateljskoj strani."
    I to ti je jedino opravdanje da uredno objavis iskaz koji su od pokojnog Johannesa izvukli cetnici mucenjem prije nego sto su ga ubili.Pusti sad sudjenje i bla-bla-nekog tipa iz Pusce donje koji je bla-bla javio da bla-bla.
    Cinjenica jest da kao i subrat ti Marga objavljujes za 5 kuna srpske obavjestajne podvale koje oni preko tebe plasiraju hrvatskoj javnosti.Mozda ce ti se sada razbistriti zasto nigdje ne radis,nemas posla i nitko ne zeli.

    avatar

    25.06.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • Kreso Bilan

    Marga... To Ujo zoves Domagoja Margetica tako od milja ili ?

    avatar

    26.06.2007. (01:12)    -   -   -   -  

  • Ujo

    Seveda Kresek. ;)
    A di nam je Zeljkec danaske?
    Opet je na Krajinaforce i skuplja materijalceke.

    avatar

    26.06.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • Ujo

    A morti se usljagiral smedjim.

    avatar

    26.06.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...