Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • B(l)og i Hrvati

    Za Dom Spremni!
    Komentar u svezi talijanskog športaša je zanimljiv, iako tendenciozan. Ali ne želim ođe ulaziti u prepucavanja s purgerskim klubom. Komentar u vezi pozdrava nije na mistu. Tako se pozdravljaju osviješteni Hrvati, pravaši u srcu i duši napose oni koji su u HOS-u krv dali za nešto što nije tribalo bit ovo što je sad, kao i svi dragovoljci koji su skočili kad je tribalo i nisu pitali zašto? nego gdje? Dok su prvi ginuli po frontama uzduž i poprijeko Lijepe naše i po Bosni i po hercegovačkom ratištu za Dom svoj drugi su po ZG i još nekim gradovima otimali tvornice, raspuštali radništvo i pripadnike drugih staleža, pa to onda preprodavali, dijelili poslovne prostore i upadali u srpske stanove i kuće u "junačkim" akcijama. Pravi Hrvati toga se stide. I gotovo ih nema u tajkunizaciji. Pa što treba uzeti ljudima da se ne smiju niti pozdraviti kako žele niti slušati vrhunske umjetnike Hrvatine: Marka Perkovića, Bulića, Orlića, Zečića. Zar se moramo stidjeti izvorno našega, sada kada je na vidiku ponovo orkestrirana kampanja EU činovništva, Ameroglobalista i pridignutih komunjara i udbaških elemenata. Opet se oni pokušavaju obrušiti na Hrvatsku i sve što nam je sveto, i opet žele neku treću, četvrtu ili n-tu Jugozajednicu. Ima nas dosta koji imamo gene kamene, pa ćemo ponovo ustati i to nećemo dozvoliti kako piva Thompson:
    reci brate moj, jesmo li prokleti
    pa se tako brzo sve zaboravi
    al' neka ned'o Bog, pa nas budu trebali
    opet će se gusta magla spustiti
    ... ako treba ponovo to srušit ćemo... Bog i Hrvati!

    avatar

    22.06.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Homoblogija

    To nam je u prirodi

    avatar

    24.06.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • djevojcica sto spava

    zapravo mi se gade sve te gluposti vezane uz nasu nogometnu ligu. mi ni nemamo nogomet. na nas malobrojan narod ima kojih 15 nogometnih klubova. valja li to? poticemo kvantitetu.
    dalje, prethodni post. matematiku ucenici mrze zbog toga sto profesori nemaju zivaca dva do tri puta objasnit kako rijesit zadatak. ne daju uvjete, a traze rezultate. matematiku ne treba ukinut, nikako. treba smanjit razrede. povecat broj profesora. napisat kvalitetne prirucnike. o da, sve to treba, a ne samo trazit rezultate i da roditelji placaju instrukcije.
    i svi ce biti zadovoljni (osim onih koji bas ne uce nista)

    avatar

    25.06.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • djevojcica sto spava

    i zaboravih reci da volim matematiku bez obzira na rezultate:)

    avatar

    25.06.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • sextress

    vezano uz Thompsona... nitko ga ne voli a čovjek napuni stadion bez imalo problema .... dok neke medijski eksponirane zvijezde jedva napune malo veći klub...

    za razmislit, u kakvoj zemlji živimo

    avatar

    26.06.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    ma! sve je to sranje kroz gusto granje. džaba pričat kad se domoljublje mjeri količinom mržnje prema drugačijima...

    avatar

    26.06.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • aglocomakingmoney

    Zanima li vas sigurna zarada preko interneta, obavezno posjetite ovaj blog. Potrošit ćete samo malo slobodnog vremena. Pogledajte, razmislite i pridružite se!

    AGLOCO

    avatar

    26.06.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • teamgeist

    dobar blog evo jedna pričica

    1997 djevojcica koja se zvala lauren setala je sumon i jednostavno je nestala. Do 2000 kad je mlada djevojka po imenu Mary pronasla njeno tijelo i urez na njenim prsima koji je glasio ovako: Nisam dovoljno ljepa" i sad kad si procitao ovo ona ce se pojaviti u tvom zrcalu govoreci da nisi dovoljno ljepa i ubit ce te.usput djevojka po imenu Mary umrla je kratko poslije toga.
    Da budes spasen ove kletve posalji ovo na jos najmanje 5 blogova. OVO JE ISTINA

    avatar

    29.06.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  • dva

    uz matematički post dodala bih: prestrašno je to što ženica koja ima završenu srednju tekstilnu školu, kad spravlja kolače, ne zna što je to 2/3 litre, ili mesar-kobasičar ne zna koliko je 10% od 70, pa ne zna koliko još preko 70 km/h smije voziti, a da mu se tolerira. Inače, to su samo prvi primjeri koji mi padaju na pamet, te ljude poznajem i čula sam to i vidjela, nije vic, a najveći crnjak sam doživjela prije 15-tak godina kad je šefica proizvodnje jedne renomirane testilne firme tvdila svojoj inženjerki da 0,3 i 0,3 metara nije isto!!!

    avatar

    29.06.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Ovako bih si objasnio tvoje asocijacije: TakanomuOkabe već godinama odbija završiti karijeru skijaša skakača. Nakamura je marka bicikla koja se proizvodi za Intersport.

    avatar

    29.06.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • šarli

    @sextress. valjda to onda nešto kaže o tome kakvi su mediji i kakve su te zvijezde.
    @aparatczyk. u sridu. baš neki dan kupili nakamuru za maturanticu.
    pozdrav svima.

    avatar

    02.07.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    takanobu okabe, ne takanomu... ne dirajte u svetinju!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.07.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...