Komentari

assilletta.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • babygirl90

    KAKO KOMENTIRATI KAD TE I NE VIDIM FINO
    SALIM SE
    BLOG TI JE SUPER I OVE SLIKE SU PRELIJEPE
    NAVRATI I KOD MENE
    POZZ

    avatar

    21.06.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Ja ih isto obožavam otkad znam za sebe. a istina, volontiranje je jedan poseban osjećaj

    avatar

    25.06.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • tija

    Ženo svaka čast!
    Al kad sam ti došla do lica... sigurno se sad mažeš jogurtom da smanjiš to crvenilo:D

    avatar

    26.06.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ajme, katastrofa, što uradi ženo??? Bez šeširića i bočice s vodom, više ni makac... I nemoj da ti moram dolaziti u kontrolu ;-))

    Što se Krila tiče, htjela sam i ja kod njih volontirati, ali nikako da nađem vremena za to... Svakako lijepa gest i lijepo iskustvo koje zauvijek ostaje, zar ne? :-)

    avatar

    26.06.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • assilletta

    hmmm.. ako mislite da sam izgorila varate se, vjerovale ili ne, jel to crvenilo se povuče nakon nekih sat vremena kad mi se tijelo oporavi od vrućine.. ako mislite da hodam bez vode opet se varate.. i ako mislite da će šešir pomoć još jednom se varate.. jednostavno još nisam našla neko rješenje za ovu neprirodno presmiješnu upalu moje face kad je više od 30°C

    A u Krilima da, sati ti prođu samo tako, životinje, priroda, još kad je bilo dobro društvo... di ćeš bolje.. bilo je tamo stvarno prekrasnih dana

    avatar

    26.06.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • Red Dreams

    ja sam nekad davno trenirala jahanje.. tako da su mi ove fotkice jako nice.. :) al ona zadnja.. ajoj!! nadam se da jogurt pomaže.. ;)

    avatar

    27.06.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  • xyz

    neznam kaj bi ti to trebalo značit da ti smeta kaj nisi jahala na Krilima? Krila nisu škola jahanja. A uostalom sati jahanja se inače naplaćuju po stotinjak kuna. Volontiranje je slobodan izbor da pomogneš drugim ljudima, a ne način da iskorištavaš udrugu da bi ti jahala.
    Glupo mi je kaj mnogi ljudi dolaze na Krila samo da bi mogli besplatno jahat, to je strašno licemjerno i nema veze sa humanosti. A uostalom da bolje znaš u kakvom su položaju instruktorice i koliko posla imaju shvatila bi da im nije lako još i držat sate volonterima. Ima i drugih stvari koje se mogu radit s konjima, nije sve u jahanju vjeruj mi, ja jašem već duže vrjeme pa znam.

    avatar

    27.09.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Dakle, poštovanje anonimče xyz...
    Krila nisu škola jahanja. I volontiranje je prije svega dobra volja. I briga za konje je gušt. Ali mislim da je u redu da kad nešto obećaš, to i ispuniš, pa ako je volonterima rečeno da će biti nagrađeni za svoj trud mislim da je u redu da se to i napravi. Dovoljno sam vremena tamo provela da znam da imaju pun kurac sranja tamo, ali i tako je svako subotnje jutro jedna od instruktorica bila tamo, mislim da to nije toliki problem.
    Pozdrav!

    avatar

    01.10.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...