Komentari

ozbiljnozanimljivapitanja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kocka je bačena!

    malo ozbiljniji i odrasliji blog, svaka čast! ali previše podataka za moju malu glavicu :)) pozdrav

    avatar

    20.06.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Ima puno nelogičnosti i ne točnih stvari u Bibliji. Od da je zemlja ravna ploča i nepomična ploča, drugo svi koji su vjetovali u beskonačnost svemira i koji su u to vrijeme bavili znanošću, ili su bili spaljeni ili zatvoreni ili su morali svoja znanja i knjige skrivati. Kako Noa na svoju barku, mogao pokupiti 5o milijuna životinja i to od svake vrste ili od privilegirane, ali nije navedeno tamo koja je to životinjska vrsta bila 7 komada se na jednom našlo u arci. Neke dogme padaju u vodu, ali iza znanstvenika ipak ostaju djela. Mislim da je dosta toga u neskladu što u Bibliji piše. Lijepi pozdrav.

    avatar

    21.06.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • Ateizam

    Možda bi Adama i Evu trebalo shvatiti samo kao prve Židove, i to naravno metaforički. Oni su prvi koji su se poklonili Jahvi (bogu koga su umislili), a u to vrijeme su se neke druge civilizacije, plemena ili obitelji klanjali nekim svojim bogovima. Samo, kad bi to rekao nekom zatucanom vjerniku, ne bi prošlo. Znate li da navodno 50-tak posto kongresmena konzervativaca ne vjeruje u evoluciju. Ne treba ići tako daleko, jer Milan Ivkošić (od HDZ-a podržavani "intelektualni autoritet") npr. zna da nikada nije bilo mutacija koje bi dovele do prelaska iz vrste u vrstu. Dakle, što očekivati od malih ljudi?

    avatar

    21.06.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Neka sam slova ispustila opet u svom komentu, zeka me kanta i to opako ili neki virus, više ni sama ne znam što je, ali mi slova slova sama krenu u ludu svoju ofanzivu. Zbog toga ti nisam do kraja napisala koment. Lijepi pozdrav

    avatar

    21.06.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...