Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NEMANJA

    Kao što vidite počeo sam držati satove Revolucionarne Teorije i Prakse. Molim da se zabilježi da sam u hrvatsku šturu i kljaštru kulturu i jezičnu praksu rada kao znanstvenu povijest uveo pojam PREKARIJATA, prekarnosti etc.! Zahvaljujući ovom usamljenom geniju Borisu Budenu, moći ćete ovih blagdanskih dana pročitati par tekstova koji bi vam trebali biti prva vijest o tome da nije nužno otići na gemišt kod Žnidaršića i s prve linije šanka srčano ratovati po Abesiniji.
    Meni osobno nije ni na kraj pameti angažirati se u ovim ljevičarskim performanceima: ja vas molim da svi koji ste zainteresirani za takvo što pošaljete po 300 eura na moj broj računa, a ja ću vam promptno odaslati brošuru: Vikend na barikadi!, s popisom ovotjednih protesta, zborova, štrajkova i svakovrsnih obračuna s nevidljivom rukom Moći na Vlasti diljem Europe i Dalekog Istoka (sa Sjevernom Amerikom nemam još potpisane ugovore).
    U cijenu aranžmana uračunat je let iz Gratza s Ryanairom na mjesto demonstracija, zajamčeni obračun s 'policijskim svinjama', bacanje kaširanog kamenja i tropskih koktela te paljevina dva Renaulta 4 na glavnoj gradskoj prometnici, vožnja policijskim kolima do postaje pod sirenama i s lisicama na rukama, noćenje u ćeliji postaje s protjerivanjem iz zemlje, te ranojutarnji odlazal iz EU u pravcu Zapadnog Balkana autostopom od granice zemlje koja vas je izgnala. Zapravo, odličan izlet, kaj ne?

    avatar

    20.06.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Kad ga ti opišeš, zvuči ko po špagi.

    avatar

    20.06.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Nemanja je opasno zastranio u lijevo, strahujem za njegove živce.

    avatar

    20.06.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • armin

    ja sam mislio da si ti umro.

    avatar

    20.06.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ne čitaš ti klasike.

    avatar

    20.06.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...