Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Anchie

    Gospodine, htjela sam vam reći da imate sjajan blog! Mlađa sam od vas (vjerojatno) i nas omladinu baš i ne zanimaju knjige, ali takvi ste vi stariji! Poštujem ako netko voli knjige i ne rugam se zbog toga, ipak ste vi stariji od mene i imate iskustva u životu! No glavna je stvar da cijenim ovako dobre blogove, makar mi se i ne sviđaju, ali za razliku od nekih ne pljujem bez veze! Čitala sam u nekim blogovima kako se u komentarima izruguju drugima, a zapravo su im blogovi deset puta gori od onih na kojima su bili! Eto, samo sam vam to htjela reći i nastavite sa svojim blogom ovako dobro kao sada! Ako biste mi vi htjeli nešto još reći, moja vam je PRAVA adresa BLOGA http://madeincroatiabyabadgirl.blog.hr. Malo zločesto ime ali kaj ćete! :) Posjetite mi blog ponekada!

    avatar

    19.06.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • portobello nata

    Lioness-sjajan komentar,smijala sam se do suza.

    avatar

    19.06.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • VUGINICA

    VUGINICA

    Pismo u pismu roman dviju dama prava je poslastica za čitatelje. Odmor od grubosti i nasilja, a tekst uvažene književnice Irene Vrkljan liričan je, a dobro su nam poznate lijepo sročene rečenice koje poštovana književnica nama poklanja u ovom djelu kao i u njenim ranijim djelima. Poput svile su.
    Prof.dr. sc Jasna Horvat u svojim tekstovima u Pismo u pismu unosi novinu u pisanju, tj interesantost postiže podastirući Ireni nova znanja koja je oduševljavaju i opisujući joj svoje doživljaje.
    Poštovanoj književnici Ireni Vrkljan obraća se blisko i emotivno, a temama u svakom od pisama raznoliko, ali vrlo, vrlo interesantno. Maštovita. Čitajući Pismo u pismo obogatila sam svoja znanja iz različitih područja. Shvatila sam to kada sam knjigu pročitala, a izmjena tema u pismima činila mi je čitanje vrlo ugodnim.
    Pozdrav književnicama

    27.03.2008. (13:43)

    avatar

    27.03.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...