Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • Dag Dagoberovic

    vidim da si imala ludnicu no uspjela si se i snaći te ubiti oko neko vrijeme, ajde baš lijepo jer vjerujem da ti je to falilo :)

    avatar

    18.06.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Uf, kad se sjetim svog maturalca... Nosila sam veliki putni kovčeg (za 5 dana !!!) prepun svega...
    10-ak majica, 4 šosića i 4 hlača, balerinke, tenisice, dvoje japanke i cipele za grad... Našla se tu i jedna haljina, nesiser pun šminke, kutijica s nakitom, knjige iz biologije i tehničkog (ponavljala sam u 4 u noći kad su svi spavali :) i neizostavni medek koji sam dobila za neki Božić od mame, cd-i, zvučnici (spajali smo ih s discmanom da možemo glasno slušati glazbu), slamke, olovke i bilježnica, 3 velika češlja i fen (jedna frendica je i peglu ponesla) i 3 pištolja na vodu... To je otprilike tu negdje... :)
    Mama je svečano objavila da se neće mješati i da nosim što hoću jer ću to sama i morati pakirati (ne dao mi Bog da nešto zaboravim ;)
    Bili su to nezaboravni dani, a kad sam doma otpakiravala stvari našla sam 2 bočice votke, jedna prazna i jedna puna... Nikad nisam saznala tko ih je umetnuo...
    Pusa i pozdrav, Marta :)

    avatar

    18.06.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • ljelja

    I moja je kao i tvoja, nema što sve ne nosi sobom. Dva karavana joj nisu dosta. Sad kad ima dvije prikolice to sliči na Karavan Haruna al Rašida:))))) samo nije tako bogato i zlatasto! 18.06.2007. (20:03)
    nije ni moja bila bolja kad je išla na ekskurziju...ponjela je cijeli ormar odjeće,a ni obuće manje nije bilo....i inače se obožava samo presvlačiti,šminkati..ali barem sama svoju robu opere i opegla :-)))pozdrav tebi i tvojima (plavi_suton 18.06.2007. 20:25)

    avatar

    18.06.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    nije ni moja bila bolja kad je išla na ekskurziju...ponjela je cijeli ormar odjeće,a ni obuće manje nije bilo....i inače se obožava samo presvlačiti,šminkati..ali barem sama svoju robu opere i opegla :-)))pozdrav tebi i tvojima 18.06.2007.( 20:25)

    avatar

    18.06.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • alkion

    Nešto mi ne štima? Čitam dva posta potpuno ista? Ahaaa, sređeno je OK... Za utjehu postoje avioni s četiri motora, čak i s osam... Ali mi nije jasno kako se osjeća avion uopće, bez obzira na broj motora??? :))) Ja znam da avion ima dušu, al' samo iz razloga da mu je ja izvadim tijekom leta u akrobacijama... :)))

    avatar

    18.06.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hehehh nije ti lako... inače na koje vremensko razdoblje ode tvoja zmaja da je tako poharala ormare i sve ostalo hihihihihihihihi
    ...ma svi su isti , a kasnije ne izlaze iz hlačica i 2-3 majice, al' daj dokaži hihihihihi
    pusa smirenoj mam!
    Sad odmori malo hihihiihih

    avatar

    19.06.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    E, sad je vrijeme za romantiku doma...:))))))))))

    avatar

    19.06.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Odoše djeca uživati a starci neka doma brinu kako je njima. Važno da Zmaja već ima jako puno iskustva sa putovanjima
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    19.06.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • Leni1

    I u tebe je veselo!!!Neka,sad ove dana iskoristi za sebe (naravno,ako je to moguće)!!

    avatar

    19.06.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dag - sve to štima što o meni ovisi, iako dosta živaca košta, a i onaj kompjuter u glavi - stalno radi, a to više iscrpljuje. A vrag me nadario s osobinom da sve volim držati pod kontrolom, pa kad vidim da drugi ne učine ni najosnovnije :( Zbog tih životnih iskustava, moja deviza je uvijek "uzdaj se u se i u svoje kljuse..." :)
    @Luda Marta - ma ti si sabrano i organizirano dijete, ajde fala bogu, Zmaja se javila, razrednica ih pohvalila, jučer su bili dobri, pa sad imaju cijeli dan da žive od te pohvale :)
    @ljelja - samo jednom sam išla na more s puno stvari, a tamo nosila samo nekoliko komada odjeće. Naučila sam se pameti, a moja kćer će valjda jednom naučiti, no ako voli, nek' izvoli, uostalom, da nosi na leđima, ne bi toliko pakirala :)
    @plavi_suton - ma pere mašina što može, a ostalo brlja sama, a peglanje liči na borbu, da ti je to vidjeti :)
    @Alkion-MR - ma dva puta mi se objavio post, pa kad sam vidjela komentare, kojih poslije nije bilo, skužila sam, prelijepila komentare i obrisala prvi post. A to s avionom, ja znam taj osjećaj još manje, ali to je slikovito - više motora - valjda je to i - više snage. Ma znam ja da si ti skužio, što sam željela reći :)
    @H@ck - ma znam da nisi, no valjda nam je ukus i razmišljanje na istoj valnoj dužini. No fala bogu i to čudo je gotovo - do nagodinu :)
    @Vitae - ma to i jest najsmješnije - išla u ponedjeljak, vraćaju se u četvrtak kasno. A to da l' sam smirena, teško je reći, jer na meni se ništa ne vidi. No trebalo bi mi jedno par dana - mozga na paši, ali onako - potpuno, no neizvedivo je :)
    @Snoopyca - oboje smo krepani za romantiku, ali - pronašli smo sinoć vremena za nas dvoje (večerica i rashlađena soba), odmah nam je lakše bilo jutros ustati :)
    @More ljubavi - ma i ne brinem se previše, jer mi ni ne vrijedi. Javila se jutros - naklopali se i navukli u torbe sa švedskog stola i krenuli za Split i Trogir. Jučer se pobrala u sobu na spavanje i jutros bila kao nova. I stvarno je sreća što ima iskustva s putovanjima i tim režimom :)
    @leni1 - eto ti buduća mamice, pa se uči - doći će ti to prije nego si misliš. Meni je porod i ovih 14 godina - proletjelo. Zato - uživaj dok možeš :)))

    avatar

    19.06.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Nikad mi nisu bili jasni ti birokratski postupci nekih ljudi za koje mora biti baš tako makar znaju kako ne može 50 osoba stati u bus za 40 i da će poslije opet biti onako kako jedino može.
    Tako je i moja kad je bila manja natrpala u ruksak sve i svašta za običan izlet do Hahlića ili Učke i morao sam puno toga izvaditi jer ne bi mogla nositi. Ja sam natrpan jedino kad mislim kampirati, jer je ta oprema veća od sveg ostalog. A dobro vrijeme za otići na more, jer će u unutrašnjosti biti velike vrućine. Pozdraw sa ugodnog Kvarnera

    avatar

    19.06.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hahah znaš kaj, lud ti je ovaj post, smijala sam se kak si zmaji izvadila bespotrebne stvari iz torbe hahaha a baš su joj se furale troje hlače :))))
    ma ispast će sve oke, al razrednica joj je fakat neka zbunjola, ne mogu vjerovat, da ima takvih dijelatnika! grrrrrrrrrr
    pusa

    avatar

    19.06.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    nadam se da ce zmaji biti lijepo vrijeme tako kad dodje doma da ti odrzi predavanje kako si njoj zamijenila bespotrebnu jaknu za omiljene krpice..:)) nadam se da ce sve biti ok i da neces visit na mobitelu kako bi utazila svoju roditeljsku brigu koja je normalna pojava ali nekad i nenormalno kidanje zivaca,,zato jos jedno popodne odrapi u slatko snu...budi mi dobro uz veliki kiss i pozz draga prijateljice

    avatar

    19.06.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - ni meni, kao da je važno koji će razred s kime sjediti, ionako se svi poznaju i uopće nije bilo potrebno dva puta ih seljakati, ali... Ja inače ne patim od prtljage, jer ako idem na odmor, onda mi krpice nisu važne, glavno da je praktično i na ruke perivo. Ionako ne idem na Azurnu obalu :)
    @Daniela - troje traperice ??? A tamo danas 32 stupnja, bolje da si je uzela kratkih hlača i japanki, to bi još shvatila. Šuti, danas ih razrednica pohvalila da su cijeli jučerašnji dan bili dobri, nisam mogla vjerovati da sam to čula, sad se bu valjda i ona opustila, samo da onda ne naprave neko sranje :)
    @sunflower - sve dane koje budu tamo proveli - prognoza je . sunčano i visoke temperature. Sad je kod mene u dvorištu, na termometru - 33 stupnja - u pet popodne... dobro tu sad udara sunce, pa je dva tri stupnja više... Ne visim na mobitelu:), nema potrebe čujemo se na kratko poslije doručka i sada nakon večere, ili mi pošalje poruku, nisam ja baš ovisnik o mobitelu, a ako mi ima što reći, pošalje poruku i dosta...
    Pozdrav :)

    avatar

    19.06.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    EJ
    evo i mene....pa po meni, predstava je bila super, i totalni piš (pogotovo jer sam i ja glumila u njoj , lol), na generalnoj je isto bilo super...ma sve 5... to su više napravili zajevanciju od toga nego bilo šta drugo... i moram reći da je Mia Begović tako umišljena , ono strava, ko da se svijet vrti oko nje... a Goran je super... totalni zajevant... i Mlikota, dobro, s njim nisam baš pričala, on je glumio Hitlera i cijelo vrijeme vježbao tekst, pa ono, nisam imala kad...a Navojec je pola toga improvizirao tekst jer ništa nije naučio ..lol...
    a što se tiče maturalca.. imate sreće da se nije spakirala kao ja...ona ima samo jednu veliku putnu torbu, ja sam imala jednu veliku i jednu malu...hehe... pa 3-4 puta dnevno sam se presvlačila (to obožavam, lol), to je bilo kao modna revija... uf, da mi je još jednom proživjeti taj maturalac, samo ovaj put bez kazni :))

    pusa :)

    avatar

    19.06.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    lijep ti i uspjesan ostatak dana zelim....ne da je vruce i sparno, nego je maloprije padala kisa iz vedrog neba, topla i jos vise unijela vreline unutar stanova....naucila sam na onu "morsku" suhu vrucinu, ovu sa vlagom zbilja tesko podnosim....

    avatar

    19.06.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Novi dizajn!! Uh, baš mi se sviđa, daleko je bolji od prethodnog, bar s mog gledišta. Dakle Zmaja otputovala iako ne baš bez ponekih komplikacija. No, bitno da su djeca vesela i da će uživati u blagodatima ljeta. Uh, ono s pakiranjem...to se i meni zna dogoditi ali popravljam se. Valjda je to normalno za nas žene ha ha ha. Kad-god putujem u Češku znam sve i svašta ponijeti što uopće tamo neupotrebim. I kako mi se boriš s ovom sparinom draga? Ja pronalazim spas u moru ali danas nisam išla zbog obaveza. Pozdrav tebi, Zmaji i naravno Paji...cmokkkk.

    avatar

    19.06.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • rU

    hihi ... vidim te kako se šunjaš i vadiš viškove iz torbe hihiih

    a organizacija ukrcavanja je ko iz neke filmske komedije ...
    kad gledaš sa strane, no kad tako svoje dijete ukrcavaš, mora te bijes uhvatiti ..

    fanny, super ti je hlad ... a ti si opasna mačka ....

    avatar

    19.06.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • Agua

    Takve gradske fešte su po uzoru na stare rimske - treba zabaviti besposlenu svjetinu. I naravno, što duže to bolje. :) Pozz Zmaji koju već nisam vidjela već 100 godina. :)) pozZz

    avatar

    19.06.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Imam dojam da je Rusalka (opet) u pravu, he. Pozdraw sa ugodnog Kvarnera

    avatar

    20.06.2007. (02:18)    -   -   -   -  

  • prorok

    Da julija je velika kao i ja
    doista je izrasla a nisam je za uši vukao.
    U petak ćemo saznat rezultate nadam se da će bitok.
    Tople pozdrave šaljem.

    avatar

    20.06.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • prorok

    Da julija je velika kao i ja
    doista je izrasla a nisam je za uši vukao.
    U petak ćemo saznat rezultate nadam se da će bitok.
    Tople pozdrave šaljem.

    avatar

    20.06.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    mia begović zna glumiti?????!!!!!! to je ko da saša,tin i kedžo pjevaju ko tri tenora.....

    avatar

    20.06.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Avion s četiri motora bi se trebao osjećati vrlo sigurno, jer povećava vjerojatnost preživljavanja u slučaju otkaza motora ;)

    avatar

    20.06.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    novi postttttttttt
    daj dođi iiiiiiiiiiiiiiiiiii
    pusaaa i pozzzzzzzzzz

    avatar

    20.06.2007. (15:02)    -   -   -   -  

učitavam...