Komentari

ambitiousgirl.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • CHOCO

    Da ti pravo kažem, ja sam puno puta htjela biti ta "tiha voda" pa da zajebem onoga ko mene zajebe, ali ne mogu nikak... kod mene je - što na umu, to na drumu... imam dugu jezičinu :D
    btw. sviđa mi se ovaj dizajn, samo ti ove pjesmice sastrane izlaze iz boxa, pokušaj im smanjiti širinu... ;-)

    avatar

    18.06.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Veseo i mladenački blog.
    Upamti: tajna je tajna kad ju samo ti znaš. Ispričaj-napiši tajnu na svom blogu, ali tajnu reći ptijateljici je uvijek rizik. Prijatelji se mjenjaju a tajne ostaju tvoje.

    avatar

    19.06.2007. (02:52)    -   -   -   -  

  • Nessa

    U društvu znam biti itekako glasna, vodit žučne, ne rasprave, već monologe o temema koje me posebno diraju. No uglavno sam ipak tiha. Nekad i tišina puno govori. Ali, mislim i nadam se, ne spadam u skupinu o kojoj ti pišeš. Moji prijatelji znaju što o njima mislim, u lice ću im reči ako se s nečim ne slažem. One koje ne volim, s njima se ne družim i to je to.

    avatar

    19.06.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • Vampayra

    o ovome se da razmišljat... kad sam upoznala svoju današnju frendicu, mislila sam da je sposobna zašorat cijeli svijet... samo je sjedila i mrkim pogledom sve skenirala, ma jedva da je riječ progovorila tih par tjedana... ali kad sam ju malo bolje upoznala vidjela sam da je to jedno otkačeno i veselo stvorenje, koje je malo sramežljivo kad su u pitanju nepoznati ljudi... ;)))

    avatar

    20.06.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...