Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • O biba

    Šta ima u Amerikama naš Mc Fatheru

    avatar

    18.06.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • McFather

    Evo upravo se vracam oznojan sa trcanja i prijateljskog caskanja sa jednom gospodjom mestankom koja se takodje rekreirala. Dogovorili smo da se nalazimo u isto vreme na rekreaciji jer znate i sami da trcanje teze ide kad si sam:)
    Drago mi je da ste konacno zbili skupa redove. Ponovo se pokazalo da, bez obzira na nedostatak kondicije, nekako uvek bolje ispada kada ekipa nema zamena ili ima samo jednu. Onda makar svi znaju sta ih ceka i pruzaju maximum (reko maximum). Zao mi je sto niste izdrzali do kraja. Ponovo se dokazalo da smo mi otrov za Viljamovku!!! Nismo ih slucajno izbacili prosle godine u polufinalu. Mozda smo i mi trebali da razmislimo o maloj korekciji u igri kad su "bugarasi" uveli igraca umesto golmana. Mozda smo trebali da odgovorimo sa uvodjenjem makar jos jednog golmana?!
    O Bibo cestitka na kvalitatitivnom izvestavanju.
    I kakvo je to opravdanje Tigra? Posle ovoga on ne moze i ne sme da bude kapiten. Da ne govorim i o katastrofalnim rezultatima koje je postigao u ovoj sezoni i koji nam se do sada nisu dogodili ni pod jednom kapitenskom trakom (ja, Bitchko, Biba). Otvaram raspravu o tome...
    Dajte neki izvestaj o proteklim zurkicama! Kako je bilo i da li se neko posebno izdvojio?
    Kad planirate da zapocne letnja liga (sledeca sezona)? Da li se spremate za Red Hot-e? Da li je Butcher ziv?
    Jos jednom svima pozdrav iz Nove Engleske!

    avatar

    18.06.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...