Djeluje uvjerljivo, mada višnje su mi iznenađenje, lijepo je vidjeti da imam još puno za učiti, mada teško da ću imati prilike raditi zeca, kunić bi se već mogao naći u kotliću, samo moram i kotlić još kupiti, ali to sam ionako planirao. Pozdrav.
19.06.2007. (21:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
super ti izgledaju jela, ali moram priznat da se meni ne da liti delat čripnju iliti peku, prevruće je. zimi mi je veci gust, grijes se i ispod cvili meso :) samo ki ni nikada proba malo mu je mozda tesko procijeniti koliko žara triba, koliko vatru lozit prije da zagrije kamen ispod, koliko da se peče... nisan jos pogleda cili blog, ali ako nisi o tim stvarima pisa mozda bi triba. ajde super
21.06.2007. (14:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zec na francuski: posoliti zeku, pripremiti dublju posudu, može vatrostalka, staviti ulja i uvaliti u pećnicu. Zaljevati sa posoljenom razrijedjenom limunadom ( 1 limun sa 1-2 dcl vode i žlica soli)
22.06.2007. (21:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
opichen
Zec ko zec na lovački, al riba ispod peke, e to je več za provat. moran prvon prilikon.
Pozdrav.
18.06.2007. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk
ove slike su toliko dobre da sve osjeti miris iz monitora. Recept također.
18.06.2007. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Djeluje uvjerljivo, mada višnje su mi iznenađenje, lijepo je vidjeti da imam još puno za učiti, mada teško da ću imati prilike raditi zeca, kunić bi se već mogao naći u kotliću, samo moram i kotlić još kupiti, ali to sam ionako planirao. Pozdrav.
19.06.2007. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rib@rnica
Bravo, ja znam samo zeca na saft, a OVAKO ĆU NAPRAVITI PRVOM PRILIKOM....I MENI IDE VODA NA ZUBE....HIHIHIHI
20.06.2007. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carla
Ovo mora bit dobro kad ovako izgleda...
a povirila san i prijašnje recepte..sve bolji od boljega. Odjedanput me strefila glad!
20.06.2007. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skalonja
super ti izgledaju jela, ali moram priznat da se meni ne da liti delat čripnju iliti peku, prevruće je. zimi mi je veci gust, grijes se i ispod cvili meso :)
samo ki ni nikada proba malo mu je mozda tesko procijeniti koliko žara triba, koliko vatru lozit prije da zagrije kamen ispod, koliko da se peče... nisan jos pogleda cili blog, ali ako nisi o tim stvarima pisa mozda bi triba.
ajde super
21.06.2007. (14:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
zec na francuski: posoliti zeku, pripremiti dublju posudu, može vatrostalka, staviti ulja i uvaliti u pećnicu. Zaljevati sa posoljenom razrijedjenom limunadom ( 1 limun sa 1-2 dcl vode i žlica soli)
22.06.2007. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Jel zec ili kunac jer razlika je,i da li ga iskidat ili u komadu stavit
25.06.2007. (20:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kenan
ali ova knjiga ovdje kaze da misle da si nam se odnose na engleskom jeziku. " used refurbished laptop
21.09.2009. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...