Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • MENTINA

    uuuuuuuuu fakat kod tebe nesto jaaaako fino mirise hahaha kao da te vidim u oblaku dima cvrljenih cevapa hahaha sala-mala ma da, takvi derneci nekada fakat idu na zivce pa covjek nije raspolozen za takvo sto. Lijepo ti odmaraj! A ova strka sa strebanjem i zakljucivanjem ocjena mi je nekako od nekud poznata hahaha ma kaj ima veze nategnuta petica! Kao da bu ju itko ikad pital s koliko je prosla u srednoj! Cak ni na faksu! Stoga cool down! A ponasanje danasnje mladezi bolje da ne komentiram kao ni totalno poremecene vrijednosti i u drustvu i u obitelji! Strasno! Laka ti noc i pusa :)))))))

    avatar

    17.06.2007. (02:04)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ćevapi, šiš kebab, burek, pizza, hamburger, NZ lignje, a nema chuchu! Vraćaj pare!
    Ne sjećam se da je M. Terezija ikad bila u Bj, ali u njeno doba se ovo sigurno nije jelo, a i na bazenu (jezeru, vrtu) se drukčije ponašalo. A učiti treba od početka, zato mi sad mali ima petice, a još da i malu uvjerim u to. Pozdraw sa kupanja u moru (nisu naplačivali)

    avatar

    17.06.2007. (02:05)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    kampanjsko ucenje nije lako ali ipak nekad na kraju se isplati - bolja ocjena dodje za svaki trud pa tako i kampanjski..dobar izbor glazbe..i najvaznije od svega hvala ti na lijepim rjecima draga prijateljice....kiss svima vama

    avatar

    17.06.2007. (03:13)    -   -   -   -  

  • prorok

    Ti o svojoj Zmaji ja o svojoj Juliji
    danas sam joj posvetio pjesmu
    povodom završene devetoljetke.
    Tople pozdrave šaljem, na slici je ona.

    avatar

    17.06.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nadam se da je sada sretna Zmaja a ti zajedno s njom. Neka se samo lijepo provede i opusti uz ovo toplo ljeto. To će joj bome i trebati s obzirom što je sada sve čeka. Ali snažna je ona. Uh, a ja sam ti strašno umorna, bili smo ti na nekom slavlju i bilo je super ali ove sparine su grozne. Da, super smo se juće iskupali u moru. Pozdrav draga tebi, Zmaji i Paji...ukratko, cijeloj tvojoj obitelji...cmokkkk.

    avatar

    17.06.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    ovih sam dana u totalnoj gužvi zbog Brodskog kola...,jedva stignem jesti...sad malo čitam drage blogere da ne budem u velikom zaostatku:-))))vidim kod tebe je veselo....drago mi je.....pozdrav i ugodno popodne želim

    avatar

    17.06.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Ti bi malo na Kubu? Casablancu? Tko zna kako je sada tamo. Ali sigurno nema čevapčića, pljeskavica, kikiriki, kokica (mislim da nema ni sladoleda).
    Izgleda da je nastupila neka nova evolucija, naopaki feminizam, jer sve češće su cure te koje rade nerede, a dečki sjede i smiju se.
    U razredu mog sina, šest dječaka prolaze sa pet, a samo jedna (najviše dvije) curice. Strašno.

    avatar

    17.06.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hej Fani, jel' još miriše jer opako sam gladna , a ti navalila opisivati sve same fine stvari...
    a, ono drugo...o kolegama i kolegicama sve najbolje, al' tvoja je razrednica baš neobična... mimoišlo je... nemoj mi reći da nije znala za domjenak????
    Kiss

    avatar

    17.06.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - dernek ti je ono - zdravo narodski. Išla sam jednom, prvih godina i sjela na masni jastučić u bijelim hlačama, pao mi komad čevapa u krilo :) išla dom,a zaflekana ko gica...
    Ne tražim ja od nje odlične ocjene pod svaku cijenu, ali što se s malo truda bezbolno može - ne treba natezati posljednji čas. Činjenica je da knjigu nije vidjela ovo polugodište - ni jednu (osim lektire) :)))
    @gogoo - Terezija je svaka čast izgradila grad (centar), ali nije znala da to ne bu zauvijek Austro-Ugarska :) A imala je i računa, tu joj je bilo topovsko meso i bedemi s istoka.
    Vrag je kad djeci nešto braniš, pa se onda otrgnu s lanca, onda se obično tako ponašaju :)
    @sunflower - za tebe će uvijek biti lijepih riječi, jer - pokušala sam se zamisliti tamo daleko - u tvojoj koži, pa te razumijem. No, naviknut' ćeš se, nikad posve, ali bude bolje. :)
    @PROROK (!) - a o kome ćemo nego o našim curama, što to drugo imamo? Ova devetljetka mi nije jasna ? Ti nisi u Hrvatskoj, ili sam ja krivo shvatila? :)
    @teuta - sutra kad Zmaja ode, malo ću se odmoriti. A i pokušati uhvatiti malo sunca, jer se već sramim bjeline, ove godine sam totalno s time zakazala, a toplo je još od travnja :)
    @plavi_suton - kod mene uvijek veselo ili "bijesno". Kad god navratiš na blog - društvo te čeka :)
    @atlantida - ne bi ja nikamo, pogotovo po toj temperaturi, ali onako u hladovini, s tim ritmovima, nije loše.
    Gledam cure ljeti na kupanju, postale su nasilne, dečki bježe od njih, glavom bez obzira, a ja snimam - iza sunčanih naočala, čak i svoju kćer (tako je najbolje upoznajem) :)
    @Vitae - ne moraš ti protiv svoje kolegice, ona je izuzetak, znam ja to iz vlastita iskustva. Većina su drage i realne žene i one moje "stare" i ove nove nastavnice. Pa ja to tako prihvačam. A mimoišlo ju je jer ona nije našla za shodno da se pozdravi sa svojim razredom, naime taj dan nema nastavu :)

    avatar

    17.06.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • Njofra

    mjuza je supeer pozdrav ostavljam :)

    avatar

    17.06.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    o promjena dizajna :)) sviđa mi se mjuza, nekak me raznježila...a Zmaja hehe a baš ju je profač dobro skuril :))
    tebi pusa :))

    avatar

    17.06.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ooooooooooooooo pa to je novi dizajn!!!!!!!!!!! Svidja mi se jer je svijetao i jednostavan! hahaah nasmijah se na tvoje dogodovstine sa derneka.....ha cuj, ocito si se krivo obukla, nisu cevapi i masnoca krivi hahahaha

    avatar

    17.06.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Novi dizajn! Super je. Jedino kada bi slova malo povećala (za ove umorne dioptrijske oči:))))

    avatar

    18.06.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    čevapi i ine veliš slastice, taman po mome ukusu a poslije par pivica me boli briga tko pjeva na pozornici, mogu se i mačke drečat :)
    valjda je Zmaja shvatila poruku koju ju je želio profesor uputiti te koja je čeka u životu poslije škole gdje se neke stvari ne opraštaju :)

    avatar

    18.06.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Mislila sam da sam skrenula, da ne bje komentara na donji post dobrovoljno bi se javila u Vrapče.
    Novo ruho mi se jako dopada, i meni jako važno sad je čitko, a i slike bolje dolaze do izražaja: Ženska tebi su portreti forte, bavi se time!!!

    avatar

    18.06.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • alkion

    Oplaaaa!!!!!!!!!!!!! Carica ima novo ruho??? Mene mi se mlogo sviđa... Lijepo stvarno i nekako osvježava u ove pretople dane. :))) Pozdrav Zmaju od Noćaja (ljute i bijesne tinejdžerice)... :)))

    avatar

    18.06.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Jadna Zmaja, profesor je malo okrutan bio, mogu misliti kako se osjećala:((
    Što se tiče današnjih generacija, ja već vidim osnovnoškolce kako se žvaljakaju po klupama, a kad se sjetim što je meni bilo na pameti u tim godinama (dečki baš nikako) onda mi bude grozno vidjeti kako je seks i seksualno zavladalo svima bez obzira na godine. A možda sam samo ja ostarila pa to ne razumijem.

    avatar

    18.06.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • Talija

    peticija na mom blogu

    avatar

    18.06.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @1NJOFRA - pa znaš valjda da ja samo dobru mjuzu slušam :)
    @Daniela - ma malo promjene, ono plavo mi već išlo na živce... Neka ju je malo "prodrmao" profač, da je više učila, ne bi ju trebalo "prodrmavat'". Pusa :)
    @MENTINA - to mi je i Pajo rekao, da sam trebala drugo obući. *ebi ga - trebala sam ići u onom u čemu kuham doma :)
    @atlantida - i moje su dioptrijske, učinit' ću što mogu :)
    @dag - ja volim ćevape, daleko od toga, ali oni kotlovi koji stoje dva metra od stolova i cvrlje onu silnu maščobu, to me ne bi smetalo da sam npr. - na sajmu automobila u Jakuševcu, ili na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu, ali ovdje usred gradskog parka i stare gradske jezgre (čije preuređenje koštalo k'o sv. Petra kajgana, mislim...a malo dalje koncert u atriju muzeja - klasična glazba, pa malo dalje lunić i ona napuhana čuda gdje klinci đipaju do besvjesti .
    A Zmajin profač iz tehničkog - kao da je mene pitao, da se barem našlo još par takovih. Vidiš da sam ga odmah skužila, a i njoj sam objasnila poantu, za slučaj da ne kuži :)
    @ljelja - malo promjene, možda si ofarbam i kosu :) A portreti su mi uvijek dobro išli.
    @Alkion - MR - drago mi je da ti se sviđa i meni isto :) Noćaj ?! Objasni pobliže :)
    Carica ima novo ruho, bolje nego da si rekao - "carica je gola" :)
    @Penellope - ma ta dob nosi svoje, ali tko se ne zna ponašati u toj dobi, neće se znati ponašati i držati do sebe ni poslije. Bilo je toga u moje vrijeme i onda je taj glas pratio cure cijeli život, makar su neke poslije - zarotirale za 360. I nismo mi ostarile, nego je svijet izgubio mjerila :)
    @Aurrora - stižem :)

    avatar

    18.06.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ja također mrzim ta grupna okupljanja. Ja sam više za odabrano društvo. Samo elitizam, jetseterstvo i slična uberhoch sranja ;)

    avatar

    18.06.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • alkion

    Zmaj od Noćaja je lik iz jedne narodne pjesme, a mene je taj lik uvijek podsjećao na buntovnog tinejdžera punog revolucionarnog poleta i spremnosti da promjeni svijet. Mijenjao je raspoloženja od neobuzdane radosti života do neutješne tuge za zgaženim mravom. Noćaj je inače njegov dvorac... Dovoljno??? :))) Koliko me sjećanje ne vara: Car je bio gol??? I onako čist' usput: ima li bolje obleke na ženi od njene nagosti??? Meni nema... Ali naravno o ukusima ne treba diskutirati. :)))

    avatar

    18.06.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    sva su djeca ista...svi stisnu uciti na kraju godine....
    lijep i ugodan dan zelim...

    avatar

    18.06.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - Ma sve ti vjerujem na riječ :) I ja isto volim snobove, to je jedino što volim više od ovakovih derneka :)
    @Alkion-MR - bilo mi je poznato, no nisam povezala sa zmajem...meni malo dulje treba i u pravu si, taj zmaj je kao tinejdžer, vidiš, vidiš...Nagost je najbolja obleka, pogotovo što nemaš veša za pranje :))) (ja uvijek imam praktičan razlog, za razliku od tvog "arbitar elegantiarum", to je lik iz "Quo Vadisa", sigurno znaš za njega)...
    @miris dunje - znam to, ali vrag je što onda stisne i vrućina i zasićenost školom :)

    avatar

    18.06.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • Talija

    hvala na potpisuuuuuuuu:)))))))))))))))

    avatar

    18.06.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    bar je prošla s 5 :)))
    a na bazenu, ajd nije ni voda tak loša, bila ja jučer....

    i da, imam novi post...

    kiss

    avatar

    18.06.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...