Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • delnice

    bogaret..ol si se već udavala?

    avatar

    15.06.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • ruski galeb

    Hahaha..ovaj post me podsjetio na jednu anegdotu iz mog mista:

    Jedan radnik ide kroz dvorište pogona i pitaju ga kolege: Di ideš???
    On odgovara: Idem kod direktora po svoje mišljenje...:-)))

    Ima li išta od tinte za HP photosmart 7450???...

    Lipi pozdrav...

    avatar

    15.06.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • Red Dreams

    Hehe, moj bi dragi 24.05.2008.. Gledajući na to da bi nam dan kasnije bilo sedam godinan veze.. I sad je zapeo za taj datum i mislim da i bude tako.. Srećom da on ima neke veze pa se valjda nećemo toliko mučiti.. Sretno s tim i nek bude gotovo do Nove.. :))

    avatar

    15.06.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Nemoj se previse opterecivati oko sale... Pa zar nemate jos dovoljno vremena za to? Ili se mora tako rano sve organizirati?
    Ja ne volim ono veza-vezica. To mi je oduvijek bilo prenaporno. Ja volim radje sve sama postici, ma da znam, da to uvijek nije moguce.

    avatar

    15.06.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    He he, danas nam se udala jedna blogerica pa ćemo sad planirati tvoje vjenčanje. :-)

    avatar

    16.06.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • tear-of-blood

    o bože, pa vi nikak s tom salom :)

    avatar

    16.06.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ooooooooooo....konačno novi post!!! Moja mama isto ako misli da nešto nisam dobro napravila reći će mi bez beda,...ona uvijek kaže mom bratu da ako on prema svojoj ženi bude đubre da će joj ona prva reći da ga ostavi...hehe...naravno na takve komentare prolijemo litre suza od smijeha ali znam što hoće time reći...i u pravu je...voli ona nas ali treba tako realno razmišljati...ova tvoja svekrva, ja bi ju nazvala svekriva...to radi jer možda u tebi vidi prijetnju, otela si joj ljubav njenog sina ili tako nešto, hehe...ma pusti to...bar nećete s njima živjeti...ne treba puno na starce gledati...oni se vole petljati...a vi ste tu da im to ne dopustite...uživaj mi!

    avatar

    17.06.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...a sooooo....kužim sad...pa onda se svekrva 2 takmiči da mu bude što bolja "mama" ...onda je to sigurno...pa ga zato brani i kad nema smisla...kiss

    avatar

    18.06.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • Janić

    Ajoj i ta sala...uff...a za svekrvu...heh...ja sam par puta bila kod dragog i užas....znam kak ti je, o čem pričat s tom ženom...bezveze...držim fige za salu!

    avatar

    18.06.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • Đus

    pih, pa imaš godinu dana fore... ak ništa, odete u Las Vegas i vjenča vas Elvis!:)
    šala. sretno s planiranjem!

    avatar

    18.06.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Nekada sam bližnjima, ovima ili onima, po malo klimao, zbog mira u kući, ali danas nekako ipak osjećam gorak okus zbog toga, jednostavno se nije cijenilo, ispada da sam prečesto gubio vrijeme slušajući druge kada to nije bilo nužno, ni za mene, ni za njih, da ne bude zabune, isticati svoje mišljenje, objašnjavati se puno, kontra kritizirati ili ne do Bog svađati se, još je puno veće gubljenje vremena, a na žalost i živaca. Sjećam se nekih malih neprilika oko svadbe, ali bio sam tako ovisan, a hvala Bogu i zaljubljen, da je to sve izgledalo potpuno nebitno u tim trenucima. Svadba je prošla izvanredno, bar je meni ostala u takvom sjećanju. Od tada je prošlo dvadeset sretnih godina. Mislim da je opuštanje uz dobru seriju odlično utrošeno vrijeme, i kratkoročno, i dugoročno. Pozdrav.

    avatar

    19.06.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • gocet

    I moja svekrva voli puno pričati, a tuđe mišljenje ne čuje jer nitko drugi ne može doći na red za razgovor. Hoću naglasiti da nema dijaloga nego uglavnom monolog i to tipa kad sam ja bila mlada..., u moje doba...
    Jedino što kad uhvatim riječ smijeg grditi NAJboljeg i NAJpametnijeg i večinom je na mojoj strani iako znam da u dubini duše ne misli tako. Uvijek je imala problema sa svojom svojotom pa to pokušava ispraviti i ne ponavljati pogrešeke i na tom trudu sam joj uistinu zahvalna.
    Kojim program koristiš za skidanje serija?

    avatar

    19.06.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    hvala na čestitkama...
    ni ne znaš šta te sve čeka,ali kad sve prođe ostaneš sretna i zadovoljna

    avatar

    20.06.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Draga Klodica, čestitam na pripremama za vjenčanje! :) Želim Ti sve najbolje!!! Ne sumnjam da će svirati i Thomsonova glazba, ali, nemoj se ljutiti, ja dosita o čovjeku mislim sve najgore - smatram da želi unovčiti svoje tzv. "domoljublje", a to mi se gadi...
    Inače, gramatika Ti je stvarno "klimava", blago rečeno...No, bez obzira na sve - svako dobro - i neka vjenčanje i život nakon vjenčanja bude doista iz snova i točno onako, kako ste oboje zamislili. Srdačan pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    20.06.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...