Komentari

kia85.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mishy

    Ne znam... Shvaćam da se bi trebalo brinuti za svoje roditelje kad oni ostare, ali nekako uvijek razmišljam o tome da ću im se tada osvetiti za njihovo ponašanje prema meni... Da ću im uzvratiti istom mjerom... Daleko od toga da im neću novčano pomoći, ako bude potrebe, ali sigurno ih neću posjećivati često i dulje od 20 minuta... Želim im pokazati kako je biti sam...

    avatar

    15.06.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • pegy

    Mislim da se čovjekova psiha (osim u nekim detaljima) u suštini ne mijenja od onih dana kada smo postali zreli (i odrasli). Prema tome, i u starijoj dobi ima svakakvih ljudi. Onih optimista, kao i pesimista, onih koji kukaju, kao i onih koji lako trpe, onih koji su razumni kao i onih koji uvijek hoće da se sve oko njih vrti. Ima tako razumnih, dragih, čistih osoba u poodmakloj dobi da ipak ne treba na starost gledati kao na neku tragediju. Bila bih sretna da doživim 80 i da se držim za ruku s voljenom osobom šećući ulicom. :) Baš volim vidjeti takve prizore. :)

    avatar

    15.06.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • pegy

    A za ispit - ma joooooj. Pa proći ćeš drugi put, nije to neka drama. Sigurno su čula za ono da nije mana pasti, nego ne htjeti se dignuti.

    avatar

    15.06.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • maliuvrnutisvijet2

    eh jos jedan super post:)
    a za ispit, sta da ti kazem i ja sam nebrojeno puta u zivotu i padala i dizala se ma i ti mozes tako i jednom ces uspijeti,svi zakoni vjerojatnosti su na tvojoj strani:)
    i mene je isto strah starosti,a u mirovljenika definitivno ima svakakvih,ja inace volim starije ljude i razgovor s njima( cak ih vise preferiram nego mladje) ono mozes s njima nekako normalnije razgovarati,dobro ima ih svakakvih i ludish i senilnih,ali i jako pametnih i modernih.
    za misris ste isto tako dobro razumijem,moja pokojna baka je isto imala taj "karakteristican miris" i koliko god da se prala uvijek bi se nekako dala "namirisat"
    mene vise izludjuju debele zenturace pogotovo sa sela,eto sad sam neki dan bila na nekom kirbaju i bila sam na misi ono puna crkva,sve puno debelih baba,predebelih ko jedno tri-cetri noralna covjeka(ne zene,covjeka),temperatura +50,a one se valjda pocele topiti od debljine i usmrdile se,trebala si to tek dozivjeti:) i izdrzati misu od sat vremena.

    eto gledala sam ja njih cijelo vrijeme i jos jedan razlog vise koji me odbija od hrane:)
    ajde pozdrav

    avatar

    15.06.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • the little patriot Irena

    joj ispiti........ma nemoj se zbog toga živcirat, znam da sada misliš lako reći i da si misliš, moram se živcirati kako ne bi, ali tako je........jednom češ ga proći i nemoj se time zamarat......što se tiče tate........a gle moralo se jednom dogodit a sad prije ili kasnije to je po Njegovoj volji. aj drži se i posjeti me................što se tiče staraca.........nemoj si nikad oduzeti život....znam ja zašto, vjeruj jako dobro znam....... "ne brini zbog onoga što će tek doći, ako je i loše jednom će proći..." pusa

    avatar

    16.06.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • the little patriot Irena

    imam novi post

    avatar

    18.06.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...