Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • rirocker

    Ciganovic je intelektualac bez stalnog zapoenja kojega na reakciju nagoni frustracija okruzjem koje je stvoreno zahvaljujuci takvima kao sto je Bebic, likovima na visokoj nozi za koje cujemo pred izbore, a koji u posljednjih 17 godina nisu napravili apsolutno nista za cim bi se bilo vrijedno osvrnuti. Cini se da je Ciganovic Bebicu dosao na listu za odstijrel samom cinjenicom sto je zbrojivsi posljednje 4 godine, Ciganovic neprekidno u medijima, dok Bebica nema nigdje. Zdravu razumu je dovoljno sastaviti brif popis aktivnosti ove dvojice, pa donijeti sud tko je gdje i bez vase emisije. No ako nista, opet cete imati zagarantiran cirkus umotan u bebicevsko "ja sam covjek iz naroda i iskren sam do jaja".

    avatar

    14.06.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • SVID

    Znaći...sigurno nećeš slušati emisiju?

    avatar

    14.06.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • rirocker

    Cuj, od prvog dana kad je SVID krenuo u eter, ja kazaljku nisam maknuo sa 98,4. Cak sam otrpio i one faze u kojima ste pustali hip-hop u pol bijela dana. :-) OK, tad bih ugasio radio, al ne bih promjenio stanicu. :-) Dakle, slusam vas uvijek, naravno da cu slusati i sutra, samo trebat ce mi pola sata meditacije da uspijem otrpiti debilane za koje unaprijed znam da ce vam jedan od sugovornika plasirati kroz eter.

    avatar

    14.06.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • SVID

    Ma daj, ne moraš se toliko žrtvovati radi jedne emisije :-)

    avatar

    15.06.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • rirocker

    OMG! Evo i emisija je konacno gotova. Dakle Bebic u konstantnom raskoraku sa samim sobom. Spocitava Zelenima da ih netko financijski suportira i to nicim ne dokazuje, dok istovremeno svoj politicki aktivizam opravdava time sto su mu prisle nebrojene mecene s konkretnim ponudama. Sve i da jest isitna da su nezavisni bogato financirani zasto je to onda problem, ako nije problem sto je Bebiceva ljevica trenutno (citiram) "na trzistu"? Nadalje bolno je po usi Bebicevo konstantno balansiranje o tome kako je trenutno politicki "in" personalizirati kampanju dok s druge strane apelira na ujedinjenje lista. Ukratko, politicki bi bilo isplativije da je bebic napisao ispriku u NL-u, nego li se doveo u situaciju da ga Ciganovic pasivno owna prepustivsi ga da se sam pokopa svojim izjavama. BTW SVID-u cestitke, korektno odradjeno.

    avatar

    15.06.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • rirocker

    Nitko od voditelja nema govornu manu sto je u ovom poslu najbitnije (mada je HRT dokazala suprotno - hint: Darija Mikulandra), tako da onaj tko pise po blogu moze biti i autist sto se mene tice, bitno je da stvar u eteru sljaka. :-)

    avatar

    17.06.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...