Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • holbron

    Margetic je izgleda nepismen,napisao je na blogu Milan MATIĆ (na slici) ha ha!!

    avatar

    12.06.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • holbron

    I nema snimke više :(.Baš me zanimalo

    avatar

    12.06.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Marga šule

    Usrao se mali Margica.:D "Vjerujem u poziv istine, a istina je koliko mi platite".:D
    Milan Matić hahahaha Margici se tresu rucice.:D

    avatar

    12.06.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • Marga šule

    Sad nema ni slike hahahaha.Sad me vidiš sad me ne vidiš.Koji neviđeni jadnik je taj Margetić.

    avatar

    12.06.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Milan Matic, taj Margetić je polupismen. Usro se izgleda stalno nešto sklanja i premješta. Kakva kukavica i on o sebi da je novinar. Kojom brzinom je sve sklonio sa portala iz straha. Nije ni čudo da je u Hagu lagao da nije njegova stranica nego Grgićeva. Pazi se Željko sada će reći da to nije njegova stranica već tvoja :D

    avatar

    12.06.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Margetić je osvjedočeni lešinar. Sada kad je razobličen kao najnižerazredni provokator, nakon što mu nije uspjelo prijaviti me Haagu zbog Vesne Kljajić, i nakon što se pokazao jadno smiješnim optužujući me za prijetnju smrću, posegnuo je za nanošenjem štete trećoj osobi, nezaštićenoj umirovljenoj odvjetnici Ani Jendriš-Jelesić, do čije mi je sudbine više stalo nego do
    Margetićevih udbaških istina.

    On nema pravo objaviti te video snimke i to jako dobro znao. Kao što je znao da ne smije objaviti imena 100-injak zaštićenih svjedoka u slučaju blaškić, a za što je hvalabogu kažnjen u Haagu. No, njemu je stalo upropastiti Anu Jendriš-Jelesić ne bi li se on prikazao žrtvom - ovaj put domaće mafije, kako veli. U tu mafiju on svrstava i nemoćnu, bolesnu Anu Jendriš-Jelesić, a valjda i svoju prijateljicu odvjetnicu Milicu Đurđević u čijem uredu je video snimljen, i koja ga je sad nazivala da ne objavi materijal.

    Provaljen kao provokatorski suradnik vlasti, Margetić priželjkuje da vlast reagira, kako bi on mogao povratiti lažnu aureolu progonjenog novinara. To mu je zadnji adut u rukavu, ali i do sada najteži kamen, obješen o noge, pa će ga on odvući na dno bez povratka.

    avatar

    12.06.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Evo kako je Margetić prevario i "udario u potiljak" Tomislava Draguna:

    [I]Prije kojih cetiri-pet godina upoznao sam Ivicu Filipovica i Domagoja Margetica. Radili su na projektu Gospicke televizije. Osim toga, Ivica Filipovic izucavao je pitanje zapošljavnja umirovljenih pripadnika HV, dok je Domagoj Margetic nastojao pokrenuti tiskano informativno glasilo, recimo novine.

    Sastali smo se nekoliko puta.

    Jednog toplog proljetnog predvecerja susreli smo se pred neboderom na Trgu bana Josipa Jelacica u Zagrebu. Bio sam sa suprugom. Sjeli smo popiti kavu. Domagoj Margetic se žalio. Ostao je „švorc". Nije imao ni za veceru. Zamolio je posudbu. Moja supruga mu je dala više nego li dvostruku od svote koju je tražio. Kao poklon.

    Dovorili smo se za sljedeci susret. Želio sam da napiše clanak o mojim poteškocama vezanim za slucaj pretvorbe Hotela Split.

    Našli smo se jednog jutra, nakon nekoliko dana, u kaficu „Club 10" na pocetku Vlaške u Zagrebu. Predao sam mu dokumentaciju potrebnu za clanak, popili kavu i on je otišao. Više se nikad nisam susreo s njim.

    Nekih pola sata nakon njegova odlaska imao sam ugovoren sastanak s Osobom koja nedvojbeno spada u krug spomenutih „robovlasnika". Osim toga ta Osoba u vlasnickoj je svezi s prostorom u kojem je tada djelovalo „Hrvatsko slovo", tjednik za koji je radio Domagoj Margetic.

    Osoba je tražila sastanak sa mnom kako bih napisao knjigu u temi koja ju je zanimala. Nacelno smo se dogovorili, ali posao nikada nije zakljucen. Usput, nesmotreno, Osobi sam prepricao svoj dogovor s Domagojem Margeticem.

    Manje od mjesec dana od moga susreta s Domagojem Margeticem i Osobom, tocnije 25. travnja 2003. godine, u „Hrvatskom slovu" izišao je clanak sljedecih odlika:

    Naslov: „Privatizacijski 'uglednici' organizirano provodili pljacku"
    Nadnaslov: „Kako su skupine 'hrvatskih uglednika' sudjelovale u privatizacijskoj pljacki"
    Podnaslov: „Operacijama privatizacije u tajnosti su rukovodili partijski kadrovi u 'novoj' hrvatskoj vlasti, a pljacka koju su provodili osigurala im je nedodirljive pozicije financijske moci"
    Karakteristican odlomak iz clanka: „Jedan je od najboljih primjera takvih operacija 'privatizacijskog lobija' u Hrvatskoj slucaj privatizacije 'Hotela Split' u Splitu, koji se ovih dana, u obliku kaznenog progona Državnog odvjetništva protiv Tomislava Draguna i drugih, našao pred zagrebackim Opcinskim sudom u Zagrebu ... U ovoj privatizacijskoj operaciji Bojana Dobrovic je, prema raspoloživim dokazima, prevarena za oko 6,5 milijuna njemackih maraka, ..."

    Sve mi je bilo jasno.

    Odmah sam, 29. travnja 2003. godine podnio Opcinskom sudu u Zagrebu tužbu radi klevete protiv Damagoja Margetica, autora clanka, i Stjepana Šuleka, glavnog urednika. Kasnije sam odustao od tužbe protiv Stjepana Šuleka, jer sam kao nepravnik saznao da u takvim slucajevima urednici nisu odgovorne osobe za objavljene priloge.

    Ubrzo, krajem 2004. godine, i formalno je postalo jasno da sam navedenim clankom neutemeljeno oklevetan. Opcinski sud u Zagrebu i Županijski sud u Zagrebu, nakon desetogodišnje istražne i sudske torture, pravomocno su me oslobodili optužnice koju je protiv mene podiglo Državno odvjetništvo slijedom kaznene prijave Bojane Dobrovic.

    Tijek kaznenog postupka:

    1. Ništa se tri godine nije dogadalo, sve do rješenja Vrhovnog suda Republike Hrvatske od 6. ožujka 2006. godine (obavijest Opcinskog suda u Zagrebu br. XXVI-K-136/03, Sanja Mazalin, predsjednik Kaznenog odjela), kojim je predmet ustupljen Opcinskom sudu u Sisku.

    2. Opcinski sud u Sisku, sutkinja Mirela Sladic, svojim dopisom br. VI-K-197/06 (K-136/03) od 3. travnja 2006. godine zatražila je od mene, buduci sam u tužbi naveo adresu „Hrvatskog slova", da dostavim adresu pravog Domagoja Margetica, jer da u Zagrebu postoje takve dvije osobe, koje stanuju na adresama A. Bauera 19 (otac: Mihael) i Cesariceva 15 (otac: Radovan). Dodano je u dopisu da apsolutna zastara u ovom postupku nastupa 25. travnja 2007. godine.

    3. Opcinski sud u Sisku ponovo se oglasio 10. svibnja 2006. godine, kada je od mene zatražio da u roku od 3 (tri) dana oznacim i identificiram okrivljenika.

    4. Dne 19. svibnja 2006. godine pismeno sam obavijestio Opcinski sud u Sisku o tražženim podatcima okrivljenika: Domagoj Margetic, sin Mihaela, A. Baurea 19, JMBG 0901974330021.

    5. Na Opcinskom sudu u Sisku dne 3. srpnja 2006. održano je 1. (prvo) rocište. Citiram zapisnik: „I okr. Domagoj Margetic, nitko, dostava vracena s naznakom 'obaviješten nije podigao pošiljku'. ... dok ce se I okr. pozivati pismenim putem po sudskom dostavljacu Opcinskog suda u Zagrebu uz prijetnju privodenja".

    6. Na Opcinskom sudu u Sisku dne 22. rujna 2006. održano je 2. (drugo) rocište. Citiram zapisnik: „I okr. Domagoj Margetic, nitko, dostava vracena s naznakom 'obaviješten nije podigao pošiljku'. ... dok ce se za okr. izdati dovedbeni nalog"...

    Tomislav Dragun

    avatar

    12.06.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • 45lines

    ...
    7. Opcinski sud u Sisku za 19. veljace 2007. godine zakazao je trece rocište. Zamolio sam odgodu zbog lijecnickih pregleda.

    8. Na Opcinskom sudu u Sisku dne 17. travnja 2007. godine održano je 3. (trece) rocište. Citiram zapisnik: „I okr. Domagoj Margetic, nitko, dovedbenim nalozima nije udovoljeno. ... dok ce se nazocnost okr. osigurati dovedbenim nalogom I i V PP Zagreb".

    9. U meduvremenu promijenjen je Kazneni zakon. Apsolutna zastara nastupa nakon šest, a ne više nakon cetiri godine.

    10. Na Opcinskom sudu u Sisku dne 25. svibnja 2007. godine održano je 4. (cetvrto) rocište. Citiram zapisnik: „I okr. Domagoj Margetic, nitko, dovedbenim nalozima nije udovoljeno. ... dok ce se nazocnost okr. osigurati dovedbenim nalogom I i V PP Zagreb".

    11. Na Opcinskom sudu u Sisku dne 5. lipnja 2007. godine održano je 5. (peto) rocište. Citiram zapisnik: „I okr. Domagoj Margetic, nitko, dovedbenim nalozima nije udovoljeno. ... dok ce se nazocnost okr. osigurati dovedbenim nalogom nadležnim I i V PP Zagreb a prema izvješcima nadležnih PP".

    12. Na Opcinskom sudu u Sisku 6. (šesto) rocište zakazano je za 12. rujna 2007. godine.

    Što je za zakljuciti?

    Evo zakljucaka s kojima se svatko mora složiti:

    1. Domagoj Margetic i Tomislav Dragun nisu ni u kakvim odnosima, bilo poslovnim, bilo osobnim,

    2. Domagoj Margetic i Tomislav Dragun imaju zajednickih poznanika,

    3. Domagoj Margetic uspijeva vec od cetiri godine izbjegavati sudski proces slijedom moje tužbe za klevetu.

    Evo i komentara navedenih zakljucaka:

    1. Domagoj Margetic nije imao nikakvog razloga, niti povoda oklevetati me. Ucinio je to pod utjecajem sa strane.

    2. Pokušavam utvrditi tko je „taj sa strane". Za Osobu znam, ali iz takticnih razloga zasad joj ne želim spominjati ime. Ostali? Recimo: Bojana Dobrovic je djelovala preko poduzeca Logos iz Splita. Nekad je u Logosu, koji je izdavacka kuca, dr. sc. Ivo Sanader bio urednik. Vlasnik Logosa je Slavo, suprug Bojane Dobrovic. Direktorica je Logosa je Katica Ivkošic, kojoj je suprug Branko Ivkošic, brat Milana Ivkošica, kolumniste „Vecernjeg lista". Taj „Vecernji list" je u nekoliko navrata, takoder, ružno pisao o mene u svezi s temom Hotela Split. Milan Ivkošic, po vlastitom priznanju, cesto je novinske komentare pisao u zajednici s generalom Markicom Rebicem, koji je pak dobar s Domagojem Margeticem. Popijem ja kavu i s generalom Markicom Rebicem, iako u zadnje vrijeme rijetko. Normalno, skupa smo radili u Institutu za migracije, kao i Mladen Vedriš (To je posebna tema: Skupina Hennesy), iako sam u sudskom sporu s njegovom suprugom.

    3. Generala Markicu Rebica veoma je uvažavao predsjednik Dr. Franjo Tudman, bez kojega (uza sva uvažavanja prvog hrvatskog predsjednika) ne bi bilo onoga što ja zovem „partizansko-domobranska koalicija", a protiv koje se kontinuirano borim, jer odatle pocinje današnji hrvatski robovlasnicki sustav.

    4. Ropstvo, zaista, tvrda je rijec, ali je za današnje hrvatske prilike istinita. Rob? Da, bio sam i ja nakon što sam 20. studenog 1991. godine došao u Zagreb. Hoceš li koricu kruha? Da. Dobro, izvoli to i to napraviti. Bespogovorno. Inace, zna se. U državi gdje je sve, materijalnu i financijsku imovinu, policijski i pravni sustav, itd., preuzela „partizansko-domobranska" skupina velikog izlaza nema. Zato se danas u Hrvatskoj šuti i pognute glave robuje. U suprotnom ... Ostavimo to za drugi put, jer bih morao mnogo više pisati o svojim slucajevima. Sada sam slobodan uputiti Vas na svoju novu knjigu „Nezakonitosti zamjene dionica u kuponskoj privatizaciji", gdje sam izložio i fotografije poznatih „faca". Za pocetak, neka se zna. (Preporucam: Priloženo cu Vam poslati uvodni tekst pod naslovom „Varaždinska PIF-ijada", kojega biste – zbog – duljine morali objavljivati u jedno desetak nastavaka.)

    5. Možete li zamisliti Domagoja Margetica kao silu koja u mirovanju može držati preko tri godine sudski predmet, pa da se dalje ne može ici bez rješenja Vrhovnog suda? Teško. Dodamo li tome neospornu cinjenica da ga godinu dana ne mogu pronaci niti pripadnici cak dvije policijske postaje iz Zagreba ... Taman posla!

    Tomislav Dragun

    avatar

    12.06.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Margetić je nesposoban shvatiti slikovito izražavanje u jednom od mojih komentara na ovaj post, pa se ponovo žali: To (objava snimke, op.a.) mu je zadnji adut u rukavu, ali i do sada najteži kamen, obješen o noge, pa će ga on odvući na dno bez povratka“, zaprijetio je Željko Peratović na svom blogu.

    Guglanjem je provjerljivo zašto se ja zalažem za zaštitu odvjetnice Ane Jendriš-Jelesić:

    Ana Jendriš Jelesić: Gospodin Peratović mi je spasio život!

    Tu je naveden i dio sadržaja koji se nalazi na videu kojim Margetić želi kompromitirati gđu Jendriš-Jelesić. Poznat mi je i ostatak sadržaja na videu, a nešto o tome svojedobno je napisao i Marin Tomulić na ovome blogu:

    Što se tiče «antifašista» Stjepana MESIĆA, on se je dokazao u pljački imovine udovice Ane JENDRIŠ JELESIĆ i njezine djece. U ortaštvu sa svojim šogorom Žarkom PAVLINOM, određenim funkcionerima MUP-a, pravosuđa i Državnog odvjetništva, oni su oteli cjelokupnu imovinu te stare zagrebačke židovske obitelji : obiteljsku kuću u Bosanskoj ulici u Zagrebu, stanove, umjetnine i čak grobnicu na Mirogoju. Da bi na miru obavili pljačku, dali su internirati žrtvu u Vrapču, da bi je automobilom Ureda Predjsednika prebacili u Umag na zaruke s Marijanom Cerajom, a potom je godinu dana zadržali u pritvoru. MESIĆEVA žena Milka je čak dala ugraditi novu kuhinju u otetoj kući !! Kada je došlo do skandala, CERAJ je preprodao kuću Š
    ŠAFRANIĆU, a ovaj bivšem nogometašu Zvonimiru BOBANU i njegovom kompanjonu Damiru JURKOVIĆU. Grobnicu si je MESIĆ zadržao. Samo su sa nadgrobnog spomenika izbrisani podaci o rodbini pokojnog muža gospođe Ane JENDRIŠ-JELESIĆ.

    Marin Tomulić, Pariz 14. ožujka 2007.

    Msilite li da Margetića zanima istina? Kako pomoći Ani Jendriš-Jelesić i razotkriti Stjepana Mesića? Naravno da niste toliko naivni. Mesiću nebi pala vlas s glave, a naštetilo bi umirovljenoj odvjetnici koja lošeg zdravlja čeka presudu po optužnici za prijevaru. I kad su se baš stekli uvjeti da optužnica bude odbačena i da s manje opterećenja može nastaviti svoj u borbu s korumpiranom vlašću, Margetić ju želi pokopati objavljivanjem videa, koji je već dio kaznene prijave koju je odvjetnica podnijela protiv onih koji su ga snimili i proslijedili Margetiću.

    avatar

    12.06.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • Ranko

    Ludi Margetić piše tonu gluposti na svom blogu i stalno zove Kirinovu policiju u pomoć. Kakva kukavica i plačipička da mu nema ravne. Do sada je bar deset puta napisao da policija sve treba istražiti što se ne javi za pomoć svom Sanaderu?

    avatar

    12.06.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • Kirin

    Pa dobro sto je ovo??? Margetic se iz udbaskog konfidenta pretvorio u milicajca i stalno zove policiju.Ko da policija nema sto drugo raditi nego citati kretenski blog nekog debelog lazljivog debilcica.Cujem ga ovdje do kutine kako se dere kroz prozor "Mamaaaaa,kmeee,zezaju me!!!!!" Debeli Margeticu odi na krizanje zaustavi prvog murjaka i pozovi ga doma mozda ti bude ko onda kad su te oteli homoseksualci.
    Znate li da onda kad su ga oteli homoseksualci trebali su ga drzati 2 sata ali je on rekao da nigdje ne zuri i da moze ostati jos koji dan hehehe.Zeljko znas da Margetic moze na svom blogu pisati sto hoce jer nema dokaza da je to uopce on i nema pravne osnove za progon?

    avatar

    12.06.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • URBI ET ORBI Agency

    Margetić misli da se tajno snimanje i javno prezentiranje u medijima tako snimljenog materijala isplati.Ako je tako onda se nadam da će se njegovo nedavno druženje po birtijama isto isplatit. Jer očekujem tajnu snimku njega i Perkovića.Ako ju ne objavi on, netko sigurno hoće. Pratim vas

    avatar

    12.06.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • Anthe

    Ja mislim da taj Margetic notorno laze, pogledajte njegov komentar (odgovor) kada cemo da vidimo filmove.

    avatar

    12.06.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Samo mi nije jasno zasto vi svi tako srcano napadate tog Margetica -da ne bude poslije za dobrim konjem se prasina dize.

    avatar

    12.06.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • George W Bush

    Ma daj pa koga mulja taj seronja Margetić? Sad će optužiti mafiju da je zabranila objavu na Jubito i napisati članak ""Eksluzivno mafija u suradnji s Peratovićem i Bushem zabranila objavu snimki!"" Vidi se iz aviona da je taj kvazinovinar postavio snimke pa ih onda kukavički izbrisao jer se uplašio.Oćemo snimke!
    @Urbi et orbi a ja čekam točan popis tko je Margetiću platio kaznu za Haag jer me ludo zanima je li Sanader prijavio taj prihod.

    avatar

    12.06.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • Mudjahedin

    Margetic je objavio snimke..!
    Link

    avatar

    13.06.2007. (04:00)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mudjahedin, nek je. na svoju štetu.

    avatar

    13.06.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • Mustafaibrahim

    Pa sta ste se razgalamili kako se MARGA usro ali i nije sudeci po objavi.

    avatar

    13.06.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • Tupy

    Pa to je i bio cilj,mazgetiću.;)

    avatar

    13.06.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...