Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (74)

Marketing


  • Hrvoje

    Sladak je post :) Ja obično idem kasno spavati i nikad se ne naspavam kak treba.
    Laku ti noć :)

    avatar

    11.06.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ja sam već dugo zombi. I ljosnula bih s one grede koliko sam duga i široka i vjerojatno slomila nešto, preopterećena kilogramima :( A sve se plaća, pa tako i pretjerani boravak na internetu kad si majka dvoje djece, domaćica i zaposlena žena istovremeno, premda mi muž uvijek rado priskoči gdje može... Blago bebaču, neka samo mirno aja - dok može :))) Pozdrav veliki!

    avatar

    11.06.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • strijelac

    spavanje je potrebno, ali i gubitak vremena... za mene...
    ali ja sam pak posebna kobasica i imam posebni bioritam i sve...

    čak ni sada kada sam solidno umoran, neda mi se spavati... jer - što više čovjek spava, više mu se spava... to je navika, nešto kao droga? :)

    avatar

    11.06.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • Santea

    Slobodno prepiši Aquarijin komentar i eto ti moga,samo majka jednog djeteta.
    A ti se lijepo naspavaj:)Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    11.06.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • rogoznicke mazoretkinje

    super blog lipe rici lip pozdrav

    avatar

    11.06.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Red Dreams

    i meni se zna dogoditi da ne mogu zaspati, ali jednako kao ti mogu ustvrditi kako nisam patila od nesanice.. a i imam takav ritam da se mogu dovoljno odmoriti, a opet se vrlo rano ustati.. nadam se da će ta "forma" još dugo potrajati.. ali primječujem da me sve češće san hvata oko tri popodne.. kao recimo danas.. tješim se da je to od vremena.. ;) a sada odo spavati kao beba.. :))

    avatar

    11.06.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • CaffePlanet Administracija

    Blog prepun ljubavi!sviđa mi se jako...
    posjetite slične vam ljude!
    www.caffeplanet.com

    avatar

    12.06.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    najbolje funkcionise, najlepsa sam i najraspolozenija ako prebacim deset sati sna :D
    pozdravcic.

    avatar

    12.06.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Dogodi mi se da malo spavam, a probudim se vrlo lako i ne osjećam umor. S druge strane, nekad spavam više, a dogodi mi se da se probudim sva "slomljena". Dim, nespavanje (ako to potraje duže vrijeme) -i kod mene su posljedice iste - migrena. I ove sam nedjelje imala bliski susret s njom. Vrijeme koje se mijenja, moj bioritam + prevelika količina šećera u organizmu, pretjerala sam u subotu. U nedjeljno me jutro probudila migrena. Ne trebam ti dalje pričati... Ono što još mogu dodati - da to pretjerivanje s hranom (pogotovo šećerom) izaziva posljedice, a jasno je da i nedostatak određenih tvari u organizmu ima svoje posljedice. Zato se s tim dijetama ne bih igrala. Staza za trčanje ili neki drugi sportski izbor - najbolja je "dijeta", uz umjereno uživanje u hrani (ne odricanje).

    avatar

    12.06.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    baš si me potakla a razmišljanje o spvanju. zasad spavam još koliko i kad hoću, oš na lijevi, oš na desni bok, al za koji mjesec mislim si da ću bit sretna ako uspijem uhvatiti barem komadićak sa pa barem i stojećki, naslonjena na kakav zid.
    moram onda sad uhvatiti kakvu zalihu :)))

    avatar

    12.06.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • nesretna majka (profa)

    ja mogu spavat uvijek. da me nasloniš na drvo, ja bi zaspala. zahvalna sam na tom daru. ljudi koji ne spavaju dovoljno, nervozni su, živčani i maltretiraju sve oko sebe. zato savjet: spavaj što više, i pij puno vode.

    avatar

    12.06.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • ..da ti pamet stane

    volim spavati...iako u zadnjih godinu dana spavam oko 5 i pol sati zbog cega mi je bilo jako tesko prvih par mj., sada mi ide dobro:) volim spavati oko 7 sati, i tada sam najnormalnija:)
    danas je kiša, i jako teško mi je bilo se dići jutros....
    pozdrav Pegy

    avatar

    12.06.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja sam dosta dugo patila od nesanice i čak se od toga i razboljela. Ustvari nije bila baš tipična nesanica. Ono moje malo čudo od Zvončeka nije htio spavati po noći (po danu nije uopće spavao) u dužim periodima od 45 minuta. Zapao bi i nakon jedno pola sata (ako je bilo sreće) probudio se. Ja za to vrijeme nisam niti stigla zaspati....i tako godinama. Vodila sam ga doktorici i rekli su mi da je on zdrava, vesela beba, samo mali gnjavator. On se za to vrijeme naspava i njemu je to dosta sna.
    Nakon par godina takvog neredovitog sna kod mene se stvar potpuno izokrenula pa nsiam mogla zaspati niti kad se njegovo spavanje malo ustabililo...
    Popravilo se nekako prije 2 i pol godine kako sam počela raditi. Sad zaspim već negdje oko 9-10 navečer i do 6 spavam ko top. A vikendom znam produžiti čak do 8 sati :))))

    avatar

    12.06.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    uff, sad kad si vec spomenula taj jastuk...mmm oci mi se sklapaju...

    avatar

    12.06.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • O.K.

    a ja sam baš htjela pitati što je taj kušin :)
    ja nemam (na sreću) problema s nesanicom, legnem i zaspim iste sekunde, TV zato nikad ne gledam ležeći jer bi odmah zaspala, većinom rijetko kad legnem prije 23 sata, a ujutro mi je katastrofalno teško se ustati, nedeljom zato spavam do podneva... volim spavati, no izbjegavam leći poslije podne jer mislim da je to gubitak vremena na neki način, ako sam toliko jako umorna leći ću prije navečer, jer gubiti vrijeme danju mi nikako nije drago i ovako je premalo vremena za sve što želim da učinim
    pozdrav ostavljam

    avatar

    12.06.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • crescendo

    Joj, stvarno si pogodila u bolnu točku. Ne pamtim kad sam zadnji put ustao naspavan. Moj životni ritam je takav da jednostavno kasno legnem i rano ustajem. Ali tako ti je to. Mislim da mi dva života ne bi bila dovoljna za pošteno se naspavati, ono baš do kraja. Podočnjacima već odavno brišem prašinu s poda. A što se tiče one grede, mislim da se ja ne bih uspio ni popeti na nju, a kamoli stati, a stajati da ne govorim. Laku noć i lijep ti pozdrav. Ispred mene je još jedan iscrpljujući ispitni rok. Jedno je sigurno, a to je da neće biti previše spavanja. Aljeto, hmmmm, tada bi moglo. Jako dobar post!!!

    avatar

    12.06.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Nisam spavalica, ali ne patim ni od nesanice...preko dana rijetko spavam, samo kad sam mrtva umorna, a i taj popodnevni san mi ne prija, probudim se i ne znam gde sam...ali, bez obzira na koliinu nagomilanog umora, ne pamtim kad sam odvalila neko spavanje do 10 ili podne...

    avatar

    12.06.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • . . . vedrana . . .

    svrati do mene i komentiraj

    avatar

    12.06.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • policia-mup

    BOK FORA TI JE BLOG DOĐI I TI NA MOJ USPUT JA SAM DOMINIK A TI!?!?!?!?!?!

    avatar

    12.06.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • nenchi_nch a.k.A. *nena*

    ej, blog ti je zakon dodi i posjeti naš

    avatar

    13.06.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • majstorica

    tko to ne zna da je kušin jastuk? :)
    ma ja stalno ćorim popodne, ako se ujutro rano ustanem, jer ne mogu gledat i mislit, treba mi mali odmor. a onda zaćorim oko 4 i mislim si pol sata ću kad ono se probudim a pol 7 je.
    i stalno idem spavat iza ponoći. bez obzira kad se dižem ujutro. nije mi se teško dignut.

    avatar

    13.06.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • naši filmovi i serije

    nije loš blog
    dečki mi u razredu stalno pričaju kak je dobar
    posjeti moj

    avatar

    13.06.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Osam godina trajalo je razdoblje u kojem smo muž i ja bili zombiji. Zbog Potočnica. Prvo jedne, pa onda druge. Pa smo se podijelili, i svatko od nas noću reagirao samo na "svoju". Ne znam kako smo predurali, al jesmo. Nakon 8 sati sna funkcioniram super. Sve što je manje od toga, nagriza mi bistrinu i brzinu. I teško se oporavljam. Tjedan dana barem, nakon poluprobdjevene noći. I ako ne uspijem u nedjelju, jedini neradni dan, odspavati kak treba, ode mast u propast...

    avatar

    13.06.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • daj SANJAJ

    .POZDRAV OD SPAVALICE:))))))))

    avatar

    13.06.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • monkey business

    ja mislim da nema moje sestre da bi ja svako vece isao spavat oko 12,1...a ovak kad je ona doma oko pola 11 nekad i 10(to je u zimskim mjesecima)...osim kad ej rezi me...hehe...pozzz...

    avatar

    13.06.2007. (12:42)    -   -   -   -  

učitavam...