Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Pero Panonski

    Vec vidjeno sa Slobodanom Milosevicem i stanovnistvom Srbije.
    Uopce nije pravi problem u ratu, vec iskljucivo problem to sto se rat ocito gubi.

    avatar

    12.06.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • TheGuardian

    Kao prvo, pa Bojane, ovo je Europa! Slobodno citirajte do kraja dotičnog gospodina [Također, Adam Kokesh je marinskom časniku koji ga je – nakon članka u novinama – e-mailom kontaktirao, poručio da 'odje...'. ].

    U prošlom postu sam skomentirao kako mi se Paris Hilton zbilja popela na vrh glave, a rat u Iraku i tzv. "rat protiv terorizma" su također u tom rangu.

    Pogotovo taj "rat protiv terorizma". Oko toga bih komotno mogao napisati toliko kritike da bi bilo za jednu pristojnu knjigu. No, samo ću citirati Kena McDonalda nakon napada na London, 7. 7. 2005. koji u potpunosti odražava moje stajalište o takozvanom "ratu" protiv terorizma:

    "London is not a battlefield. Those innocents who were murdered...were not victims of war. And the men who killed them were not, as in their vanity they claimed on their ludicrous videos, 'soldiers'. They were deluded, narcissistic inadequates. They were criminals. They were fantasists. We need to be very clear about this. On the streets of London there is no such thing as a war on terror. The fight against terrorism on the streets of Britain is not a war. It is the prevention of crime, the enforcement of our laws, and the winning of justice for those damaged by their infringement."

    avatar

    12.06.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • knut2057

    Svaka cast Adamu, takve akcije su tocno to sto tim "PENCIL PUSHERima" u D.C-ju treba!

    Trenutacni predsjednik i njegova "administracija u D.C-ju vode tu zemlju i politiku kao da su skupina lakrdijasa. Pa tako onda i vode taj rat, kojem nije nista drugo cilj nego da NE prestane. Oni koji sve to iznose na svojim ledima su to najbolje osjetili pa se zato i bune, a kad se dode to te tocke da se vojska buni onda nesto ozbiljno nije u redu. Jasno da su vojne akcije dio politike i da se svaki prigovor vojske moze protumaciti kao mjesanje u politiku, ali ako gospodin Bacevich misli da se vojska nikad nije bunila protiv politike onda stvarno neznam koju je to on povijest studirao, mozda Marsa i Jupitera?! A da ne govorim o tome kako se britanska ratna mornarica odhrvala Blairovoj politici i odbila sudjelovati u ratu u Iraku.

    avatar

    12.06.2007. (08:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...