Komentari

kogo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mojobrok

    Zaista jednostavno. Mi radimo kefir, imamo neke gljivice koje se stave u ohlađeno prokuhano mlijeko i vrijeme učini svoje (obično dan - dva). Pozdrav.

    avatar

    11.06.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • GUŠTANJE

    A kako kajmak napravit domaći?

    avatar

    12.06.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • Trenk

    ovo je sigurno jako dobro za ljetno osvježenje.
    @guštanje - dodao sam nastavak

    avatar

    18.06.2007. (18:56)    -   -   -   -  

  • Fresh 'n' Fit

    Ja stavljam kefir gljivice u normalno mlijeko i onda ga ostavim dobro zacepljenog na sobnoj temperaturi i u tamnome 24 sata. Poslije to procijedim, gljivice operem i stavim novu turu. Ako zelim kiselije drzim duze ili krace ako mi je prekiselo...

    avatar

    08.03.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...