Ja stavljam kefir gljivice u normalno mlijeko i onda ga ostavim dobro zacepljenog na sobnoj temperaturi i u tamnome 24 sata. Poslije to procijedim, gljivice operem i stavim novu turu. Ako zelim kiselije drzim duze ili krace ako mi je prekiselo...
08.03.2008. (23:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Zaista jednostavno. Mi radimo kefir, imamo neke gljivice koje se stave u ohlađeno prokuhano mlijeko i vrijeme učini svoje (obično dan - dva). Pozdrav.
11.06.2007. (18:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
A kako kajmak napravit domaći?
12.06.2007. (14:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk
ovo je sigurno jako dobro za ljetno osvježenje.
@guštanje - dodao sam nastavak
18.06.2007. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fresh 'n' Fit
Ja stavljam kefir gljivice u normalno mlijeko i onda ga ostavim dobro zacepljenog na sobnoj temperaturi i u tamnome 24 sata. Poslije to procijedim, gljivice operem i stavim novu turu. Ako zelim kiselije drzim duze ili krace ako mi je prekiselo...
08.03.2008. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...