Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Kranjec

  A to je prijetnja smrću hahahahahaha koja zajebancija :D Nevjerojatno što sve budale i mediokriteti ne bi napravili da se o njima govori.Najjača fora mi je da je debeli prvo iz "dobro obaviještenih" izvora doznao tko je što ubacio i objavio a sad traži objavu IP adrese.Kako doći u centar pažnje po priručniku glupog Margetića.

  avatar

  11.06.2007. (09:32)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Kranjec, žao mi je samo što ima još čestitih ljudi koji nasjedaju Margetićevim lažima. Naš Heinfried von Münchhausen recimo laže da je Carla Del Ponte zatajila je pred sudom dokaze protiv Miloševića i srbijanskog državnog vrha, a
  razgovor Karadžića i Miloševića o planu RAM koji spominje korišten je još 2003. kao dokazni materijal pri svjedočenju Ante Markovića protiv Miloševića: 12. DOKAZNI PREDMET BROJ : Snimka prisluškivanog razgovora B 6587 (prisluškivani razgovor o planu RAM-u) označeno radi identifikacije preko Babića. Sada je sa stranice Domovina.net, koja u suradnji s ICTY-em objavljuje materijale s haaških suđenja ukrao mp3-ice tih razgovora i danas ih bez navođenja izvora (kao što je ukrao mog Šešelja) objavio na svom portalu: Kako su dogovarali ratne zločine?. Evo i stranice s kojih je pokrao mp3-ice: Intercepted telephone calls between (ex-)Jugoslav officials

  Hear Radovan Karadžić speak with Slobodan Milošević, Milan Babić, Momčilo Krajišnik, etc. Listen to phone calls by Ratko Mladić, Biljana Plavšić, Fikret Abdić, Arkan, Legija and other 'officials'.
  Most of this material comes from European and US intelligence agencies.

  MP3-audio in BHS - transcripts in BHS and English by the Hague Tribunal.

  Zamislite da mu je bilo omogućeno da susretne Antu Gotovinu u haaškom pritvoru, što bi sve nalagao o razgovoru s njim!
  Lažljivi lopov taj naš Heinfried von Münchhausen!

  avatar

  11.06.2007. (11:24)    -   -   -   -  

 • Miskec

  Pogledao sam tu "prijetnju smrcu" to nije nikakva prijetnja nego se netko sprda sa Margeticevim bezbrojnim strajkovima gladju i njegovim kilama i njegovim lazima o "ekskluzivnim" clancima koje izmislja ili krade kao od tebe. To je za saljivi video a kukavica doziva policiju i to samo zato da bi dobio na vaznosti za sebe. Sada skoro svi znaju sto je i tko je Margetic pa hoce opet malo pozornosti izmisljajuci da mu netko prijeti smrcu. Odvratni lazljivac ti hoce otjerati goste sa bloga jer trazi IP adrese a nitko na internetu ne voli da mu se gledaju adrese pa debeli hoce da ti ovdje nitko ne dolazi iz straha. A vidim da Grgic nastavlja sa objavom Margeticevih nedjela zato Margetic i laze da mu prjete smrcu da se obrti paznja na to a ne na ono sto on radi.

  avatar

  11.06.2007. (11:45)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @Miskec, naravno da to nije prijetnja smrću i da Margetić ima za cilj smanjiti moju čitanost. Kad bi policija prihvatila njegov poziv, samo bi se dokazala teza da on radi za njih, a time će Margetić sam sebe pokopati ;)

  A ja pozivam čitatelje da mi dostave fotografije plesa Vesne Kljajić i Vladimira Šeksa s Novinarskog bala 1998. prodane Imperijalu kako bih zaokružio temu o vezama Vesne Kljajić i Domagoja Margetića s HDZ-om.

  avatar

  11.06.2007. (11:53)    -   -   -   -  

 • CNN

  Da bi s nekim sklopio pakt, trebaš nešto i ponudit. Što to može Margetić ponudit?

  avatar

  11.06.2007. (17:45)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @CNN, nisi pratio čitavu raspravu zadnjih tjedan i pol. Margetića bivši suradnici optužuju da je na desnici djelovao kao provokator, da je rasturao pokret "Jedino Hrvatska"... On je zaradio auru haaškog mučenika (pogledaj samo tko mu je uplaćivao novac za puštanje iz pritvora, nađe se tu i pokoji normalan čovjek) i kao takav može poslužiti kao Sanaderova marioneta kojom se kompromitiraju ozbiljniji igrači na desnici. A objavljivanjem slučaja Sisak, pomaže Sanaderu i da se destabiliziraju srpske političke organizacije. Već imaš foru s činjenicom da Davor Ivanković u Večenjaku objavljuje intervjuu s Veljkom Džakulom, kojeg su do jučer galamdžije ala Margetić nazivale četnikom, gdje Džakula ustaje protiv Pupovca... ima toga još, al' o tom kad dođe vrijeme. Margetić je u velikoj mjeri raskrinkan, zato je i podivljao kad protiv mene zaziva ICTY i Ivicu Kirina koje je do jučer psovao. ;)

  avatar

  11.06.2007. (18:02)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @CNN, možda se tebi čini novinarski nebitnom Vesna Kljajić. No, ona je utjecajnija od tvog i mog bloga. A baš se preko nje, njene povezanosti sa Sanaderom, o čemu je svjedočio Marin Tomulić, može dokazivati i Margetićeva veza sa Sanaderom. I još. Po petnaesti put ponavljam: Ivo Sanader je Margetića 2004. poslao Vesni Škare-Ožbolt kao Gotovininog posrednika ne bi li ju kompromitirao kod ICTY-a jer kao preko Margetića kontaktira s Gotovinom. Pitaj Vesnu na Pollitici.com! Pošalji joj mail ili na drugi način provjeri, a lako je za provjeriti. ;)

  avatar

  11.06.2007. (18:08)    -   -   -   -  

 • kad ga sretnem,ja pljunem

  Pa što se taj margetić javlja,on jedva može gledati od sala koje mu se nakuplja na glavi. Lupaju ga tikovi kad salo počne kliziti niz grlo,onda se trza da ga podigne.Izgleda da se ponovo sprema na štrajk glađu.Baš sam ga nedavno vidio u na Trgu B.J.J. ,vuće se kao gusjenica. Sad če ovo protumačiti kao prijetnju "mogao bi ga kolesterol doći glave" i to će objaviti kao prijetnju, njemu i njegovom liku i djelu,tjelu i jelu. Što je on a što njegov lik? Pitanje je sad?

  avatar

  11.06.2007. (18:47)    -   -   -   -  

 • baca iva

  Evo da ti se i ja, komšo moj dragi, opet javim. Bio sam bolestan. A nije ni čudo, kad me i Margetić svakodnevno bombradira E-Mailovima. Evo sad sam preko vikenda dobio ni manje ni više nego deste (10). On i Mario Profaca valda misle, da će mo im mi vani biti zahvalnije čitateljstvo od vas doma. Tebe puno i lipo pozdravljam!

  avatar

  12.06.2007. (01:03)    -   -   -   -  

 • Stjepan

  Piše da je umro nakon devet godina štrajka i sa 121 kg toliko bi kg imao kada bi devet godina štrajkao sada ih ima sigurno blizu 200. I on to naziva prijetnjom pa zar ne vidi da mu se svi živi smiju da je predmet zajebancije tko bi prijetio takvoj bjedi? Nitko ga ne uzima za ozbiljno svi znaju da je pokvareni lažov. Ovo za njega i Škare Ožbolt znam da je istina ali nije nikada Margetić bio posrednik od Gotovine nije Gotovina lud da se petlja sa takvim debilima.

  avatar

  12.06.2007. (01:15)    -   -   -   -  

 • Bosna

  CNN Margetic moze ponuditi svoju glupost i tastinu i moze objavljivati ono sto mu se da da objavi a sto nitko normalan ne bi objavio dovoljno da mu se dopusti da napise EKSKLUZIVNO.Zeljko taj popis donatora je glupost neki s tog spiska nemaju ni za gemist to je prasina u oci.Dio kazne su mu platili naivni generali i Jedino Hrvatska a dio HDZ zato sada za njih odradjuje.Treba vidjeti jesu li mu i Srbi sto platili kad odradjuje i za njih.Zeljko pitanje za tebe-sto mislis zasto je debela svinja napisala da on nece na policiju podnijeti sluzbenu prijavu?

  avatar

  12.06.2007. (07:58)    -   -   -   -  

 • studena

  Da bi novinar umro, morao bi biti novinar.
  Znam da novinarska profesija nije više što je bila, ali dozvoliti baš svakom da se naziva novinarom trebalo bi isto proglasiti krivičnim djelom.

  avatar

  12.06.2007. (09:07)    -   -   -   -  

 • dr Ivo Kanader

  Koliko sam ja shvatio radilo se o osmrtnici novinaru Margetiću a ne Domagoju Margetiću odnosno ono što je figurativno umrlo je novinar u Margetiću a ostao je Domagoj. A to je opet paradoks jer Margetić nikad nije bio novinar.Ne mogu ni reći koliko mi je žao što baš nitko nije prenio njegovu vijest da jadnom Margetiću prijete smrću.Koliko je tek njemu žao.Majmun misli da se u ovoj državi za njega treba osigurati 20 ambulantih vozila i 5 bolnica koje bi trebale biti stalno dežurne za slučaj da se majmun odluči štrajkati glađu svakih 5 dana i 50 dopisnika koji stalno trebaju javljati što je novo kod Margetića.Bosna znaš li je li Margetić poslao zahvalnicu Ivi Sanaderu za plaćanje kazne? Ivo Sanader jako voli kad mu se zahvaljuje.Ivo se zaista usrećio time što je pridobio Margetića za sebe to je još bolje nego da je dobio hemeroide ili herpes.Bok svima.

  avatar

  12.06.2007. (09:24)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @baca iva, hvala ti na podršci komšo ;) Nek si ti meni živ i zdrav! Lako ću ja s Margetićem. Stjeran je on u kut. Najgori su ti glupi i pokvareni. Počneš ih žaliti zbog siromaštva duhom, a oni se za to vrijeme cere dok otimaju djetetu sladoled, starici štap, dok susjedu mažu kuću govnima, pljuju u sugovornikovu kavu, kradu leševe...

  avatar

  12.06.2007. (16:51)    -   -   -   -  

 • CNN

  @45lines, uvijek mi je teško bilo pratiti teorije zavjere :) tako da sve to uzimam s rezervom. Meni Margetić djeluje kao vuk samotnjak... možda ima par sljedbenika, ali nekako ne vjerujem da može napraviti ikakvu štetu nekome drugome osim samom sebi, jer čak i da iznese istinu, ne znam tko mu više vjeruje?

  Što se tiče Vesne Kljajić, sama činjenica da ima svoj dio u jednoj od vrlo gledanih emisija je dovoljna da ima određeni utjecaj koji je definitivno u današnjim okvirima jači od blogova.

  avatar

  12.06.2007. (23:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...