Komentari

minizvijezda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tanja:)

    A da svratis malo do mene?!?Pocet cu se ljutiti :( ...vidim tebi je super i treba tako...btw koji si ti sada razred?Sretno s kemijom...a mamu moras razumjeti...sve su mame takve...sve :) ...pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    avatar

    10.06.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • I still breathe

    imam novi post, svrati

    avatar

    10.06.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Hej! Objavio sam post "Ljubav u zaleđu" pa svakako svrati!! Pozzzz

    avatar

    10.06.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Nazalost nisam gledala Carrie sad...ali sam ga vec par puta prije gledala...strasno :) ...nisam imala vremena....uvjezbavala sam ulogu i isprobavala kostime...danas je pedstava...evo sada se idem istusirati pa na generalnu...imam onaj glupi osjecaj u stomaku...nije me trema...prosla sam to vec 100 puta...ali svejedno je nesta tu...eto svrati ovih dana...staviti cu slike a mozda i snimku pa si pogledaj...nadam se da ce sve biti ok!!!!Veliki pozdrav i pusaaaaaaaaaaaaaaa ;)

    avatar

    11.06.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • TV-world #1

    Alo, curo =) Jaaako mi je drago što sam te razveselio ovim postom! Znaš, ta se serija već prije dvije godine prikazivala kod nas (od 2005 do 2006), ali je sad repriziraju! Inače, tu seriju prije nisam gledao, i neki dan, kad je bio prvi nastavak, upalim ja TV i vidim da je već počela... a znaš, uvijek budu reprize subotom i nedjeljom ujutro i pogledam na teletekstu kad ono više nema repriza :((( a baš sam ju mislio pratiti!! A sada valjda nema reprize zato jer je drugi put prikazuju, ovo nije premijerno prikazivanje pa zato :) Od hrvatskih serija, gledao sam samo "Villu Mariu", a sada i "Zabranjenu ljubav". Kao ni "Ljubav u zaleđu", nisam gledao ni "Obične ljude"! Nemam pojma kako da mi zahvališ, eto.. moram te razočarati da neću više pisati o toj seriji, ali zato ne propusti tjedni sadržaj (jel znaš gdje je, ako ne objasnit ću ti?!) Eh, da... zahvali mi tako da se redovito čitamo & komentiramo! Super si cura i prijateljica, kao i tvoja mama! POZZ & BIG KI$$

    avatar

    14.06.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...