Komentari

gurwoman.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mojobrok

    Tuna je super samo mi je malo zez što je dosta kalorična, a ja kao pazim na to, koliko već mogu, ali sam recept je privlačno jednostavan i vjerujem da je odličan. Probati ću nešto slično prvom prilikom. Pozdrav.

    avatar

    09.06.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    ma nijeee baš tak kalorična, pogotovo kad odvojiš čisto meso... ali je zdrava! samo reci "da" tuni. pozdrav i tebi.

    avatar

    09.06.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • brza

    moram stavit komentar na ovu zadnju sliku :) :) :)

    avatar

    10.06.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • Homoblogija

    Baci pogled vjeverice možda će te zanimati
    Tridesete obljetnice skoro se i ne sjećam, ali ne bih rekao da je bilo tako strašno.

    u svibnju ove godine, u Hrvatskoj su osnovana dva nova conviviuma (udruge), što zajedno sa već postojećim istarskim stvara pretpostavku za osnivanje nacionalnog Slow food ureda, svojevrsnog koordinacijskog centra za zemlje bivše Jugoslavije.
    Slow Food je međunarodna udruga koja promiče kulturu hrane i vina, ali također brani bioraznolikost hrane i poljoprivrednih proizvoda širom svijeta.
    Protivi se standardizaciji okusa, brani potrebu konzumenta za informacijom, štiti kulturne identitete vezane uz hranu i gastronomske tradicije, čuva tehnike uzgoja i prerade hrane nasljeđene iz tradicije i štiti domaće i divlje životinjske i biljne vrste.
    Kao dio svojih ciljeva, pokret spore hrane pretvorio je staru Fiatovu tvornicu u Torinu u veliki sajam hrane nazvan Salone del Gusto koji se održava po nekoliko dana svakog drugog listopada.
    Pokret spore hrane ima 83000 članova diljem svijeta i urede u Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj, SAD-u, Francuskoj, Japanu i Velikoj Britaniji.

    „Međunarodne vijesti za voditelje convivia“
    New Convivia

    Croation Fishermen Join the Network
    In Genoa during Slow Fish (May 4-7), two Croation convivia were established: Slow Food Unije and Slow Food Zagabria. The first was opened by the fishermen of Unije island, a strip of land covered by Mediterranean maquis that envelops the centuries-old olive trees there. Neither cars nor mopeds are allowed; all the island’s inhabitants have chosen to get around solely on foot or bicycle.

    Važnije domene vezane uz ovu temu: www.slowfood.com / www.haron.hr , a uskoro i www.slowfood.hr

    avatar

    12.06.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Otkud sad kolači? U mojim sjećanjima, te babe trže sir. :)) A ak' se baš 'oćeš udat' za danieldejluisovsko-izgledajućeg Irca... Hmmm, mogu ti preporučiti bilo kojeg od trojice koje sam uspjela snimiti u ove četiri i kusur godine. :)))

    avatar

    14.06.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    Ma to sam bezveze rekla, ipak ja sretno pripadam drugome. Ima i sirnih baba uz cestu, ali kolačare su unutra, kad se prijeđe onaj drveni nadvožnjak, kod ulaza u sam park. Imaju prave drvene štand-kućice.

    avatar

    14.06.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • pandaa

    Žao mi je što nisam tvoje avanture o kuhinji čitao prije.Ako si tic tacu dala 5 zbog konobara,onda je to malo čudno!Od sveka onoga što si pojela on ništa nije napravija! Valjda se ide u restorane radi dobre spize a ne konobara!I tribala si malo bolje obrazložiti svoje mišljenje glede piva!

    avatar

    22.03.2009. (10:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...