Komentari

freespeed.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Marionette

    I zato su svi oni postovi nestali? Hmm...citiram te: Ali sada ja tebi kažem da si jaka osoba, jača od mene. Ja nemam hrabrosti obrisati sve postove, ne žeim to, ali želim ispočetka.
    Pokušavam ispočetka ali ne znam kako. Nije jednostavno obrisati 124 posta onako bez razmišljanja, to j eono što nikako nebi napravila za novi početak.

    To si mi napisala kada sam ja obrisala svih svojih 78. Razlog mora biti dovoljno velik za takav potez iako se ovaj puta ne radi o 124 postova.
    Izađi van. Kreni ponovo, možeš ti to. Sretnih vam 7 mjeseci. Ne razmišljaj o prekidu. Još.

    Puseko :P*

    avatar

    09.06.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • Ingrid .Lost.

    :) Obrisala sam njih 92.
    Za novi početak ;)
    Možda obrišem i blog!
    Mogu ja to!!!!

    avatar

    09.06.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • Marionette

    Ne možeš i nećeš!!!!
    Progonit ću te do kraja tvog života ako to napraviš.

    avatar

    10.06.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • h@ppy

    naravno da dolazi na moj rođendan! sva sreća da je u ljetu, pa neće biti problema. primjećujem novi dizajn.. i nema brisanja! to uopće nije fora. i ja ću te progoniti skupa s marionette. svaku večer u snovima.. :))) pusek

    avatar

    10.06.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...pozdrav...nije ti loš blog, volim pročitati nečije stvarne i bolne priče iz života...ja najčešće ne pišem o takvim stvarima jer nisam anonimac i blog mi čita puno mojih prijatelja, tako da ne želim ispasti neki srcedrepaccc.....ali sviđa mi se tvoj...možda da je malo vedrija pozadina...hehe, al nemaš frke i moja je crna...uglavnom, nemoj se patiti, prekini to i idi dalje, možda ti se sada to ne čini tako ali s nekim drugim možeš biti ful sretna...a kad do toga dođe lupat ćeš glavom u zid što ovo prije nisi raskrstila, od žaljenja nema ništa i primjeti se ako netko nije za tebe ali i ako je..pusa!

    avatar

    10.06.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • h@ppy

    hej.. naravno da slavimo! eto, to ti je moje društvo, cure s kojima treniram.. eto, znaš kako izgledam, s kim se družim, sve o meni znaš. a i meni bi bilo drago da vidim tvoju slikicu. i da mi kažeš jesam barem u nečemu pogodila u tvom opisu. pusek :))

    avatar

    12.06.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...