Komentari

joepellena.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zgdnevnik

    Hehe, himna će ti bit ' Misli svako..' :)

    avatar

    09.06.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • 1000 lica

    da, da, treba raditi na populacijskoj politici, da naš soj ne izgine - kada već neki od nas zabušavaju po tom pitanju, neki drugovi trebaju potegnuti i za dvojicu... :)) neka, kažu da dosada ubija, ali tebe neće sigurno. hm, sjećaš li se još uopće što ta riječ znači??

    a što se betmobila tiče, kao što vidiš, ni mene baš nema previše na blogu - ne, nije mi dosadio, nego sam nakalemio sebi na vrat razne partijske zadatke (nema odmora dok traje obnova!), uz proleterski znoj sam se dodatno bacio i na organiziranje kulturno-zabavnih aktivnosti (treba graditi svijest omladine, kako bi i oni bili uzorom budućim naraštajima!), i tako mi preostaje prilično malo vremena za pošteni intelektualni rad... ali, doći će vrijeme kad ću novim manifestima na svom blogu (pardon, našem - nema tu svojatanja vlasništva, sve je to naše!) opet potpomagati pravilno usmjeravanje misli pojedinaca koji čine ovu našu skromnu, ali ponosnu zajednicu... a tebi i tvojoj drugarici želim svu radost trud(be)ničkog života, i šaljem pozdrav novom pioniru (kao, naravno, i starijim dvoma) :))

    avatar

    10.06.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • invaluable blog

    dobar blog

    avatar

    14.06.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • prilog? može prilog

    nego jesi smislio ime malome?
    izabereš ime, neko rabljeno (već se koristilo prije pa su mogući problemi da je netko iz bliže okoline znao nekoga tko je raubao to ime, a bio je kreten ili poluretard za kojeg je okolina govorila da je normalan što nije normalno uopće govoriti za nekoga da je normalan) ili riječ čija primjena se ne odnosi na ime djece (recimo poznati kamenolom, kvart, vrsta oblaka...), a može naravno i izmišljanje imena (do kojih se dolazi u stanju meditacije, generiranjem algoritma u programu...) te odlučiš jednom i onda koristiš cijeli život
    čestitam još jednom i moje favorite znaš
    pozdrav

    avatar

    23.06.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...