Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • Rib@rnica

    To je stvar navike. Ja sam od prvog dana sa AcDsee-om. I nebih ga mijenjao, zadovoljan sam njime. Desnim klikom na mišu imam sve opcije. I resize, i rename, i sve...ostalo...a ima i manipulaciju i obradu fotografija...to je stvarno relativno. Ti si navikao na Irfan, a ja na ovo...najbitnije je da se novim blogerima sugerira da naprave resize prije uploada...i nema frke...nego tko je pobijedio? Tko je izmamio ruku Tanje kod mame...???

    avatar

    08.06.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Ma super ! Jučer sam uspjela smanjiti sliku u nekom programu ( nemam pojma kojem, brljala sam po kompu ) od 2,64 MB na 16 KB ali sad je mutna pa sam mislila skroz odustati i više ne pokušavati. Sad neću, čim uhvatim vremena probati ću po Irfanu i tebi.

    avatar

    08.06.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Jesam li te ja inspirirala za ovaj post? Ha, ha, ha. Ja sam ti još totalni laik što se kompjutera tiče, nisam se nikada ni trudila previše da naučim nešto više. No jako lijepo od tebe za ovaj savjet. Neću skidati sama program, ali još večeras ću zaposliti one koji bi mi to mogli napraviti. Jučer mi je kćer pokazala jedan program, slide se zove, s kojim isto možeš napraviti fora slajdove. Uz efekte. Pa sam se malo igrala i baš mi se sviđa. Ali svakako ću pokušati i s ovim što ti predlažeš Kengi. Hvala na savjetu.

    avatar

    08.06.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    A ja se nisam mogla naviknuti na Ifran. Doduše, meni je u krvi to da se ne mogu naviknuti na nove stvari.

    avatar

    08.06.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • paor

    ja već godinama koristim dvojac -Irfan i Photoshop i siguran sam da nema moćnije kombinacije

    avatar

    08.06.2007. (09:37)    -   -   -   -  

  • greentea

    CMOOOOOOOOK!!!!!! KENGOOOOOO! PA TI SI PRAVO SRCULENCE! CMOK!CMOK!
    to mi se stalno motalo po glavi. da bi nam baš mogao dati koju lekciju o koječemu kad si već takav maher....ali, mi je bilo neugodno da te time opterećujem (a i saznao bi da nemam pojma!)...što će reći da mi takoreći čitaš misli! divota! il ću ranije doći s posla ili ću cijelu noć imati posla kod kuće na ovom čudu. moram ja to temeljito isprobati. valjda će marsi ovo vidjeti!
    hehehehe....:))))))))))

    avatar

    08.06.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • greentea

    e, ovo još moram pitati, jer me jednostavno progoni, ne mogu spavati od muke! priča se po blogu da ti kopaš nos kad poželiš skinuti kile!!! reci da nije istina! stalno zamišljam ti balu koju iskopaš.....pa, kolko ta ima kila?????????!!!!!!!

    avatar

    08.06.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Momentalno asistent i ja koristimo Photobucket za lijepljenje sličica i videa na blog, ali šjor Irfan zvuči jako zanimljivo. Meni neukoj ionako ništa nije jasno, morati ćemo uzeti bolovanje zbog proučavanja svih ovih čuda ;-)))

    avatar

    08.06.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • Vještica

    hvala. vrlo poučno.
    ugodan ti vikend.
    lijepi pozdrav.
    PS.
    na jednom sam blogu pročitala tvoj genijalan komentar o ženam i debljini. baš sam nešto htjela objaviti na tu temu. smijem li te spomenuti i citirati?

    avatar

    08.06.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    dobar je taj ignacije wju ja sam ga osobno koristio par godina dok asdsee nisam kao i franc sreo,neka me logika mlati ak je nešto đabe da je sumnjivo iako je radio po opisanom jako dobro,no vidim i GT se zapalila nemam ništa protiv da ga koristi,no bojim se da će pičvajza biti jer koliko je meni poznato kad se mijenja veličina slike,ak je na slici pudlica nakon resizea ostane kao da je slikan pinč s repom od lava-no nek pokuša ionako nevidi lijevo a rep je uvijek lijevo ps.di si bio prije par godina za ovakav post dao bih zlata,vidim i vindovsi ti njemački,i ja imao prve 3,11 na njemačkom od sestre dobio i nije išlo nikako-jedino sam znao benden,šliben,gefunden,no kad sam htio benden stisnem traži.... (franceku ne odgovara irfan samo zato što u njemu nema muljaže,ak je riba 10 grama,nemože se napraviti kilogram)

    avatar

    08.06.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Ko i Franc, već godinama Ej-si-di-si. No, sve pohvale za savjete. Tko zna - zna. ;))

    avatar

    08.06.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Odličan post, IrfanView i ja koristim za pregledavanje i neke osnovne stvari - resize isl.

    avatar

    08.06.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    Irfan je odličan.
    Aj da te iskoristim kad si tako pametan, sunce naše malo :) kako se radi u Premiere Pre 1.5 (to je neki vrag za montažu, valjda zvuka i video-snimaka). Trebam napravit nešto u njemu, ali je tako prokleto kompliciran da ništa ne kužim... U slučaju da je rad u njemu stvarno kompliciran, daj onda neki jednostavniji :) pusa Kengi ;) i hvala :)

    avatar

    08.06.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Ja mu vjerujem, jer tko bi još davao takva imena, bilo kome....

    avatar

    08.06.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • ruski galeb

    Hvala na lipin ričima na mom blogu, a moran te mal ispravit: ja nisam žena već muškarac...:-)))
    Ne koristin IrfanView, već ACDSee-pro, al ti virujem da je dobar program, jer ga mnogi iz moje okoline koriste...
    Lipi pozdrav...

    avatar

    08.06.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • marsi

    Jednostavno kažeš ha...........pa mislim dakle za mene prava sitnica.Sve ču ja to skinuti pa ču barem sljedečih par godinica imati što učiti,a onda evo ti i mojih slikica na blogu ako če tada još postojati:)))))Ja sam ti jednom bila na djeti neka dva tjedna i tad sam skužila da sam jaaako zločesta kad sam gladna.I sad si više ne dozvoljavam da dođem u takvu situaciju tj.jednu šniclu jedem sa kruhom i krumpiričima a druge dvije samo sa salatom i več godinama imam isti konf.broj.Tako je vučica sita a kozina koža cijela:)))Hvala na instrukcijama kao što več rekoh:"DA TE NEMA TREBALO BI TE IZMISLIT"!-definitivno,ali stvarno,bez zajebancije......

    avatar

    08.06.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    čitam ja redovito komentare,vi ste pod punim nadzorom,no imam majstore pa nemam vremena,,,pročitaj ti šta franc piše o mojoj matildi kokolu i rambu,,iskren človek,,e kad budemo kulenove rezali sjetit će mo se i tebe i tvog nepovjerenja,,sjetiti i te kako

    avatar

    08.06.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ja ti se ne razumijem zu te stvari, već sam na Paorovom blogu vidijo da si naš, iz njegovog a onda i iz mog kraja, pa se zato javljam te te puno i lipo pozdravim!

    avatar

    08.06.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • GUŠTANJE

    Ludilo su slike iz prošlog posta Ilikeit.

    avatar

    08.06.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Moj Naučenjak mi je reko da sam ja preglupa za sve ovo, uvrijedila sam se i da znaš naučit ću ja sve što mi treba njemu zainat, ali to moram radit kad ga ne bude doma inače bi mu mogla komp izbacit kroz funjestru kad poludim. Njemu je sve jednostavno kad zna, a meni kaže da mu je lakše da mi on napravi nego da ga peglam, grrr.

    avatar

    08.06.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    stvarno si ozbiljan-.....................................

    avatar

    08.06.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Ovo je idealan post za mene neznalicu!!Ovih dana ću ga dobro proučiti!Premda sam očekivala hranu jer od onog dana su mi baklave stalno na pameti a u mojoj blizili ih nema za kupit!!!
    I naravno da svratim,i češće nego što misliš,ne samo kod tebe nego kod većine vas samo mi se nekad neda pisati,ali i to će se opet promjeniti i vratitit u normalu!!Pozdrav

    avatar

    08.06.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • Melancholy

    irfan rulz
    sa mnom je nešto kasnije al još uvijek 80-tih bio neki folk pjevač, Duško nekako
    to je sve što se tiče umjetnosti u JNA
    točnije bilo je tu i nadrealizma, primitivizma (sorry Sejo što te iskoristih) i razno-raznih
    izama, al najmanje art-izma
    jednog glazbenika, svirao čovjek trubu (samo na pisak tišinu, predobro) rasturili ga totalno
    al, bilo pa prošlo i da još jednom
    irfan rulz

    avatar

    08.06.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • ŽANA

    a istina, TI ZAISTA POSTOJIŠ!..dakako, da sam mislila da je to kakva šala naše ribe, al izgleda nije :).ups..izvini, al zaista nisam znala...sad sam došla, da ti ostavim lijep pozdrav..pošto sad dođe kupac za laptop mi, kasnije se onda javim sa adrese badyke..zna naša riba iz sesveta, tko je to :)
    a da..i da i ja izvučem taj program, jer ja ti uvijek volim nešto experimentirati...i dugo več tražim neki program za animacije..al ??...
    pozdrav ti lijepi i prijatno veče želim :)
    i drago mi, što smo se upoznali :)

    avatar

    08.06.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • blue angel

    poz ponekad šutnja govori više od rijeci :))

    avatar

    08.06.2007. (20:28)    -   -   -   -  

učitavam...