Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zvone Radikalni

    Aaaa, briljantno :-)))
    A što će biti s Fredom Thomsonom ?
    A i čini mi se da se Al Gore koleba ko mlada prve bračne noći (hm, u današnje vrijeme ta je izreka pomalo izgubila na vjerodostojnosti ;-).
    Pomalo je fascinantan ovako rani start američke predsjedničke kampanje. Ali, moraju i svi ti politički komentatori (a i blogeri ;-) nešto raditi. Irak je u banani (nema se što drugo reći), ekonomija gura, da nema Rusa i Irana, ne bi o ničemu drugo pričali nego o izborima.

    avatar

    07.06.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    osobno, smatram opscenom kolicinu novca koja se trosi na predizborne kampanje u americi. no, moram priznati da mi je izuzetno drago da je slika ovogodisnjih kandidata toliko razlicita od ranijih generacija potencijalnih predsjednika jer je zanimljivo u istoj utrci gledati zenu, crnca, dva puta razvedenog muskarca, da ne spominjemo muskarca koji je ozenio rodakinju. vremena se mjenjaju. hoce li na bolje? na gore tesko da mogu.

    avatar

    07.06.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Plavuša

    Lijepo je pročitati "insajderske" informacije sa Capitola,nama,bez obzira na internet,je teško sve to sakupiti i pratiti....
    Može li se nakon ovoga reći da je SAD čudna zemlja?Možda,ali tako je sa svakom koja nema (poput naše) nekakav "nacionalni ugovor" o bitnim stvarima,već svaka politička stranka i osoba gura svoje, i bori se za naklonost relativne većine,a interesne grupe,lobisti to generiraja sa gomilom novčanica.... no SAD su poseban svijet prema Europi,za nas tisuću svijetova udaljeni,mogu reći- neka tamo i ostanu....

    avatar

    07.06.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Ilija

    Kako ti se čini Ron Paul ? Njega po internetu ima koliko hoćeš. Navodno su mu donacije skočile na blizu 5 milijuna. Zagovara ne miješanje federalne vlasti u lokalne stvari itd. Čini se pravi konzervativac.

    avatar

    08.06.2007. (10:48)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Sve mi se cini da ce se na kraju (ukoliko se Zvonina 'mlada' ne predomisli pa ipak ukljuci u kampanju) zavrsit na izboru izmedju Guliania i Clintonice (gdje mislim da Hillary ipak nema sanse s Rudijevim predizbornim argumentima o 'sigurnoj Americi ako je on na vlasti').
    A kako kampanja odmice bit ce tu jos sporke robe...
    No, sama paleta potencijalnih kandidata pokazuje kako je GWB konacno uspio razbiti ideal US predsjednika i pribliziti ga 'sirokim narodnim masama'. Ili kako kaze Lidija: tesko da moze gore...

    avatar

    08.06.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • knut

    Fina analiza!
    Mislim da bez obzuira na uvijete i stanje Demokratima kao predsjednicki kandidat je prije svega potreban jedan "Juznjak" da bi dobili glasove s juga, jer juznjaci jednostavno tako glasaju.
    A onda si mozda mogu prijustiti eksperimentirati sa podpredsjednickim kandidatom, s time da Hillary dolazi samo u obzir ukoliko se uz nju dovoljno istakne Bill.
    Zanimljiva bi bila i kombinacija Al Gore a kao vice Hillary Clinton s time da bi na svakoj slici uz nju kao sto rekoh Bill mora biti tu, sto bi predstavljalo staru slavu.
    Medutim ako opet zapnu sa onim Johnom Kerryjem onda se bojim da nista od svega.

    avatar

    10.06.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • agramer

    Meni se najvise svidja Ron Paul . Pravi PaleoKonzervativac .
    Hagel (oce se on uopce kandidirat) i Tancredo nisu losi .

    Giuliani mi se ne svidja , pre lijevi je (lol).
    McCain nije protiv ilegalne imigracije i svi ljudi iz Arizone koje znam(vecinom "teski" konzervativci) su mi rekli da je 'izdajica' i da bi on upropastio Ameriku.

    Za ostale neznam.

    avatar

    13.06.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...