Komentari

billjemojandjeo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mala plava

    ej i ja sam ogroman fan tokio hotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma najbolji su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Redovito ću čitati tvoj blog!!!!!pozzz iz Hrvatske!!!!!1 :):):):)

    avatar

    06.06.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  • *(Lil'5wica a.k.a Snoopie)*

    Hei! Danke sta si mi se javila. Drago mi je da ti se svida moj blog i da nisi bzVz potrosila 15 minuta na cekanje da se commenti otvore =) HeHe..
    super mi je tvoj blog za pocetak. aL kao sta si i rekla,bit ce to kasnije divan blog. Can't wait sljedeci post! A sad da malo kazem nesto za ovaj..
    najs =) vidim da si i ti zaradila Tomov rucnik. Ne znam sad daL samo dio iL cijeli [onda svaka ti cast] i tu svjetiljku [?!] nvm..meni je Billova malena ke je isto isla u Budimpestu 10.04 dala dio njegovog rucnika. Ona ima veci dio koji je uhvatila tamo. Jsss..koja ste vi sretnice. miSLim i ja sam,aL vecina vas je isla prvi put i ima nesto od TH-a. Meni je ovo drugi put da ih vidim uzivo *aaaaaaaaaaaaa* i jos nisam svjesna. Da,vratila sam se praznih ruku ='( aL nema veze jer to je bio dozivljaj ono..perfect! Izuzmemo li negativne strane..ma aK si fkT citala post znas na ke miSLim..
    Drago mi je da je i vama bilo ludo. A kad ste to dosli pred dvoranu da ste u prvom redu bili? wow..ja sam cekala 5 sati vani i onda jos dobra 2 da Tokići dodu,aL se isplatilo jer sam isto skroz naprijed dosla Jbt,kad se sjetim koji mi je to sok bio. Samo su mi suze pocele padat niz lice. Dijelom od tuge,dijelo od srece. eH,da!! Mene je inace Bill pogledao na 2-3 sekunde!! I kasnije nasmijesio [valjda mi se nije pricinilo]..brijem da da!! HeHe =) aL zato su me svi morali barem jednoms kuzit kad sam tam mahala i jos je sve bilo osvijetljeno. btW jesi vidjela kak se Tom slatko smije?!?!? ajMeee..vidi se da su blizanci..
    JA BI NATRAG!!! Kad ce vise izac ti mutavi datumi za Open air?! Tamo je bolji dozivljaj..
    ofcorSsS nadam se da ce mi to bit 3rd time i treca sreca *reden* hihhi..just kidding..
    aL vjeruj mi razumijem kad kazes da ih toliko volis i Billa smatras svojim andelom. aHH,sweeT..aL nisi jedina! Jaoo,i ti ih slusas vec godinu i po? Pa da,kako vrijeme brzo ide.. sad ce i meni bit dvije godine uz njih [that sounds deBILLno]..
    ke ides na more u Hrvatsku?! Nisam znala,aL ajDee..drago mi je..bilo bi fora da smo blize pa da se upoznamo. No,ti ides u Zadar a Ich..jos ni ne znam XD nvm..javi se kad navratis do ZG-a jednom! Kako je kod vas u Srbiji? LoL..posjetim ti onaj blog na blog.ba aK stignem neki drugi put. aNd ofcorzzZ aK ce mi se dat. maH..naravno da se citamo..
    valjda sam ti prokomm post *hope so*. Inace te moram obavijestit da pisem duge commente i jos vece posteve paaa..ne bi trebalo smetat !PuSsSa!

    avatar

    06.06.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • bill is my sweet angel

    bok hvala što si mi posjetila blog i da si sve pregledala,nadam se kak ti se sviđa moj blog ,jesi vidjela spotove i ostala videa...imam još jedan blog a na njemu tek stavljm slike al možeš do njega bill01091989.blog.hr malo je komplicirano to sa slikama jel sam i ja jedva skužila...
    ja ću ti pomoći ako želiš daj mi svoju lozinku i korisničko ime da ti mogu staviti neke slike...
    ko ti je naj naj iz grupe meni je bill to si valjda s kužila na mom blogu ajde čujemo se i komentiraj mi dalje kiss;)

    avatar

    07.06.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • bill is my sweet angel

    pozdrav veliki iz hrvatske od jednog fana hihi tokio hotela....pozz

    avatar

    07.06.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • bill is my sweet angel

    iz glavnog grada zagreba

    avatar

    07.06.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • billova mala- für immer

    POZZ
    BILL I LOVE YOU

    avatar

    17.09.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • billova mala- für immer

    ej, blog ti je super, cesto te citam, dodi malo i do mene............
    i ja sam isto luda za billoma bas kao i ti.................ajd svrati...........pa se cujemo
    bill ich liebe dich, uber alles in der welt, mein schatz
    kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    27.10.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...