Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • prorok

    Halooo konačno jednom i prvi.
    Dobro jutro i prijatan dan ti želim
    pozdrav ti šaljem.

    avatar

    05.06.2007. (08:47)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Haha, pa slike su legendarne... Pogotovo ona sa pumpericama... :)))
    Baš ste mi simpatični u buca fazi, uopće ne stoji loše :)
    Pusu i pozdrav šaljem, Marta

    avatar

    05.06.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • rU

    uh, fanika ... i ja sam iskočila na noge ... pa ne baš iskočila, već majčicu svoju dobrano namučila ...bila sam dugačka no mršava beba, izmučena porodom, pa kad je babica, sva uzrujana zbog teškog poroda, dala mami kompliment: krasna beba, moja je baka komentirala: možda će biti lijepa djevojčica, no sad, bože mi prosti, izgleda ko majmunče ...

    špilhoze, naravno bile su plave ... i mrzila sam ih iz dna duše
    imala i ja dirndl, a pošto sam tada bila bucka (5 razred osnovne) izgledala sam ko brdašce u plavoj haljini na cvjetiće ...hihii

    od tvojih "odraslih" slika i raznih faza, sad si najbolja, mačka i po!

    avatar

    05.06.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • alkion

    Bome, da sam ja na Pajčetovom mjestu, zabranio bih ti ovo samoreklamiranje (nisam ljubomoran al' bi me ovi ipak malo zabrinulo). U osnovnoj postavci se naravno slažem: o sebi i za sebe sve naj, naj... :)))

    avatar

    05.06.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • teuta

    Fanika, Fanika...naša slatka, zamamna i simptatična blogerica. Kako si slatka s onim štapom. E, sada...nije ni čudo što se Pajo izgubio glavu i bradu zbog Fanike ha ha ha. Znaš, čak i na slikama se može uočiti tvoj talenat za balet. Kako li samo držiš nogice, kakav stav tijela...baš lijepo.A sada, nek tvoj Pajo pogleda komentare i bit će još ponosniji na tebe. Zamisli, danas mi kuha Dragi a ja se odmaram. Pozdrav draga u ime oboje...cmokkkk.

    avatar

    05.06.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • Talija

    Opa,pa ti stavi sve na blog!Sad će te perverznjaci skidati i montirati u photo shopu!!
    Gotova si!!:)))))))))))))

    Inače....tako se divno prisjetiti djetinjstva(onog lijepog dijela,ružno brišem iz memorije!)............stavim i ja jednu malu sličicu jednom...........
    pusa!!

    avatar

    05.06.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • tyche

    Prosli post je za krepat, i ja sam bjezala ko i Pajo s pet godina od kuce, dosla do prvog kioska i sjela na klupcicu da se odmorim jer je bio sparan dan. Pa me tamo neka teta nasla gdje sam zadrijemala u hladovini i vratila doma. Inace, od kuce sam bjezala jer sam morala stalno spremati igracke i to zbilja nije bilo u redu, povrh toga morala sam i piti mlijeko pa je to prelilo casu. A svi imamo te crno bijele u spilhoznama s pelenama LLLLOLLL i te su mi najbolje ! I valjda smo svi morali nositi dindrlicu - ja sam imala rozu s cvijeticima i naravno bijelom keceljicom - miseno ! Inace, nemam dvojbi glede stavljanja slika i Photoshopa - internet je jedno ogromno mjesto, toliko nas je, pa ako ce netko BAS MENE u Photoshop - nazdravlje mu! Moze plasit djecu i na drukciji nacin. Samo nastavi sa slikama i ne daj da te takva misao omete - postovi su ti prava uzivancija. btw, zenoooooooooo kak ti imas finu slank figuricu, svaka cast !

    avatar

    05.06.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @PROROK(!) - i ja tebi, također :)
    @Luda Marta - draga moja, ne vidi se na slici kako izgleda "ostatak", vjeruj mi ne mogu se više zamisliti s tom figurom :)))
    @Rusalka - istina je da su novorođenčad ružna, rijetkost je da nisu. Kad se sjetim Zmaje prvih mjesec dana :))) A onda kao da iziđu iz čahure i nadoknade sve :)))
    @Alkion - alias MR - ma ne brine se on, nije se brinuo ni kad sam bila 20 godina mlađa, a zašto da se sad brine, kad sam polovnjača? Ako me dosad nije upoznao i nije siguran - on u mene i ja u njega, onda - k vragu :)))
    @Teuta - kako si pogodila, držanje mi je najbolja osobina, hod lakonogi, čak i u štiklama. Zato me toliko smeta što Zmaja - grabi, a ne hoda. Blago tebi kad dragi kuha, meni je uvijek slađe jesti ono što drugi skuhaju, iako ne patim od nedostatka apetita :)))
    @Aurrora - ako kraj svih mladih komada na Internetu, mene skinu - e onda neka me - skinu i montiraju.
    @Tyche - znači, svi smo imali svoje - odlaske od kuće. Ja nisam odlazila od kuće, nego sam se toliko zaigrala, da se nisam cijeli dan, do mraka vraćala kući, a jednom su me čak i s milicijom tražili.
    Fućkaj photoshop, ja i tako nisam fotogenična, imam hrpu slika na kojima sam - očaj živi. Jednom me jedan fotograf pitao - tko me učio pozirati. Baš sam trebala staviti tu fotku, koma živa, budem jednom, kad ju nađem. Ma draga, ima mladih i zgodnih komada, i tako sam na zalasku :))), ko će mene dirat' :)

    avatar

    05.06.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    ajme evo gledan i vrtin slike dva puta!!!ma sto dva.evo opet!!:))obozavan crno bile fotke i to sad kad znan da si ti ta smisna beba s naocalama onda mi je jos draze..ko da ulazin na te livade i zamisljan ih kako su zelene dok trckaras po njima..genijalna ideja taj tvoj mali rezime..a cestitke naravno na odluci o trbusnjacima koji eto ponekad svima dobro dodju..ja izgleda iman obratnu fazu od anoreksije do poremecaja svih mogucih hormona -mormona - kako bi moja malena rekla :)) no nedan se pa makar bila poput tebe "ugradbeni dio" kuhinje...no moj darling zna da se elementi znaju i promijenit tako da ne ocekuje od mene da sam kuhinjska ambalaza..znas i sama da umjetnicke duze bjeze pa makar i u stare traperice:))krasna si zena fanny..ne samo zbog lijepe linije vec zbog sveg onog sto nosis u sebi i eto dijelom dijelis s nama.,.sa crtezom nema potrebe zuriti..bit ce jednom..vidis da se "tek" upoznajemo. hahhhaha..pozz tvom paji i malenoj zmaji...trazim sto kakvu koalu da stane u kovertu mig mig

    avatar

    05.06.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    super su vam slike :))
    dobra poza na onoj fotki na brodiću :)
    a najslađa mi je ona slika sa štapom...lol

    hehe

    pusa :))

    avatar

    05.06.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • alkion

    Fannyka, atraktivna, duhovita i samosvjesna žena je uvijek privlačna (pa i po cijenu da je nazoveš polovnjača). Napokon, iza nas i naših godina stoji jedno dobro i jako iskustvo i znanje, a to nas, moraš priznati, ipak čini i interesantnim i poželjnim (pogotovu vas žene)... :)))

    avatar

    05.06.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ja, Tirol, dirndl und lederhosen. Kako su zanimljive te stare sličice, osim nošnje vidi se i način života. Šteta što nemam slika iz Maglenče. Pozdraw

    avatar

    05.06.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Prema Paji si bila zbilja "otrovna", hehehehe...ali sve je to sala i zivot....
    lijep ti i ugodan dan zelim i pozdrav iz kisnog Sarajeva....

    avatar

    05.06.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........pozdravić zgodna polovnjačo,haha......

    avatar

    05.06.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    @sunflower - to s ugradbenim dijelom kuhinje je naravno - šala, voli i Pajo kuhinju i kuhinjske poslove (kad ima vremena), odmalena je sve znao raditi. Pogotovo kad je Zmaja bila malena, bio mi je od velike pomoći. Sve ti je lakše kad to oni koje voliš - znaju cijeniti. :)))
    @Horny - samo da znaš - taj narančasti komplet sam sašila na moru, na ruke. Vidjela sam super materijal u izlogu i nisam mogla odoljeti. Za dva-tri sata bio je gotov Spremali smo se na brzinu na more, pa sam otišla sa nekoliko stvarčica. :)))
    @Alkion - MR - duhovita sam od rođenja, samosvjesna oduvijek, a sve manjkavosti (a ima ih) - prikrivam humorom. I uvijek - pali. I dok pali, ne treba mijenjati taktiku, jel' da? :)))
    @gogoo - bila su to dobra vremena, mnogo opuštenija, mirnija, tada je bilo "in" nositi dindrlicu i lakirane cipelice. A Maglenču volim, Planinarac isto, odmalena sam tamo išla i po ljeti i po zimi - na sanjkanje (u to doba sam još voljela snijeg)...
    @miris dunje - otrovna sam i prema sebi, oni koji me poznaju su navikli, a valjda ćete i vi - blogeri. A šala - ona nam pomaže da ostanemo normalni u ovomludom svijetu :)

    avatar

    05.06.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Razveselila si me s oba posta:) Nisam kuhinjski element, ali polica za knjige svakako. Onako masivna, puno drvo:)))

    avatar

    05.06.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ljelja - hrastovina, sigurno :)))

    avatar

    05.06.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    heheheh koja retrospektiva...
    ko' vino si , sa svakom sličicom sve bolja i bolja hihihihi
    Pozdrav i kiss

    avatar

    05.06.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • king

    predivno

    avatar

    05.06.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • alkion

    Potpisujem!!!! :)))

    avatar

    05.06.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ola KOMAD!!!!!!!! Bome nije ni Paji lako, sigurno se razni Casanove suljaju oko njegove Fanike!!! A ti lijepo iz bucka faze u skoro-anoreksiju. Fakat cudno! No sad si bas taman, komad i pol! Od onih djecjih, i meni je cool ona sa stapom! Da, da prema sebi si bila malko manje kriticna hahaha Pusa :)))))))

    avatar

    05.06.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • prorok

    Imaš lijepe zube mogla bi reklamirat pastu za zube.
    Prijatan dan ti želim i pozdrav šaljem.
    Čuj jel ima francuske salate?

    avatar

    06.06.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • prorok

    Imaš lijepe zube mogla bi reklamirat pastu za zube.
    Prijatan dan ti želim i pozdrav šaljem.
    Čuj jel ima francuske salate?

    avatar

    06.06.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - i vino se zna ukiseliti draga, ovisi gdje se čuva :)))
    @king - i ja kažem :)
    @Alkion - MR - ma bježi, što ja pričam, ove mlade nisu ni do koljena "starim kokama" :)))
    @MENTINA - ma koji udvarači - oni normalni i pametni ne šuljaju oko tuđih žena :) Što ti preostaje - mladi dečki, ocvali donžuani i totalni kreteni. Zato je Fanika izabrala - vjernost do groba :)))
    @PROROK (!) - dragi moj Proroče, ta slika snimljena je s 20 godina, dakle prije 24 godine, i zubi su se otada promijenili - manje više, nisu više moji :)))

    avatar

    06.06.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Prvo vezano za bijeg. Imam jednu takvu avanturu sa cca pet-šest godina. Samo Manga je krenuo oko podne i završio do ponoći dvadeset kilometara dalje. Vidilo se odmah da mu usiljeni marševi leže. Naravno pošto su to bile sedamdeset i neke, u međuvremenu su uzbunjene sve snage milicije, armije, izviđača, radnika i seljaka na području od cca 30km, dok je lokalni radio uz svake vijesti javljao o nestanku dječaka. A da me na kraju nije pokupila murja, tko zna gdje bi mi bio kraj. Uh al' sam tad dobio batina :/
    Inače glede ostalog vidi se da i danas radiš na kondiciji ;)

    avatar

    06.06.2007. (13:30)    -   -   -   -  

učitavam...