Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • BBB

    ...jer mi svakodnevno prilaze i žele se slikati sa mnom. Ovo mu valja. Pa svio se vole slikati sa kretenom jer onda misle da su oni sami manji kreteni. Ili ovo: Zaštitari s policijskim dosjeom - zasto ne bi bilo zastitara sa policijskim dosijeom, kad ima i ministara ? Ili ako bas hoces jedan sefic kriminalisticke policije (u Zagrebu), a obicni sitni kriminalac, koji je i danas povezan s kriminalcima, a nekada se otvoreno tukao s milicijom, sto je kasnije prikazao kao proganjanje radi hrvatstva, a ne najobicnijeg kriminala ! A koliko je takvih ?
    A inace je tekst interviewa toliko uredjen i prociscen, skoro kao da je Vesnin sugovornik bio neki akademik (iz razreda knjizevnossti) a ne polupismena konjina koja ne zna sloziti smislenu prosto prosirenu recenicu!

    avatar

    04.06.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • Bule Bačvanin

    Domagoj Margetić je otkrio da Peratović napada Vesnu Kljajić jer je ona svjedokinja Haaga protiv Voje Šešelja:

    U isto vrijeme Peratović tim svojim klevetničkim napisima i tekstovima punim smišljenih laži i montiranih diskreditacija, nastoji priskrbiti "argumente" obrani Vojislava Šešelja pred haškim sudom za ratne zločine. Naime, po svemu sudeći Šešeljeva bi obrana tijekom svjedočenja Vesne Kljajić u Haagu mogla posegnuti za tim Peratovićevm naručenim tekstovima, pozivajući se tobože na "pisanje hrvatskog novinara“ kao izvor, da bi pokušala oboriti svjedočenje Vesne Kljajić osporavanjem vjerodostojnosti Vesne Kljajić kao svjedoka.

    Međutim, i Haaško tužiteljstvo bi se trebalo zapitati hoće li dopustiti ovakvu javnu kampanju Željka Peratovića čiji je očigledni cilj zastrašivanje svjedoka Haaškog tribunala. Naime i prema Pravilima suda Peratović bi mogao biti optužen za kazneno djelo nepoštivanja Suda zbog pokušaja zastrašivanja i vršenja pritiska na svjedokinju, a što Peratović evidentno čini u svojim javnim napisima na blogu.

    Ukratko, Peratović po nečijem nalogu hajkom na Vesnu Kljajić pomaže Šešeljevoj obrani. Posredno, pomaže u obrani četničkih zločina diljem Hrvatske, pomaže u obrani velikosrbijanskih teza kojima Šešelj opravdava zločine i agresiju na Hrvatsku. No, bilo kako bilo, i bez obzira za koga to sada radi, napadajući jednog važnog svjedoka optužbe u predstojećem suđenju četniku Šešelju za ratne zločine, Željko Peratović to zacijelo ne radi "pro bono"; Kako je i sam napisao u jednom od svojih tekstova „od posjećenosti bloga se ne živi“, pa mora raditi druge stvari kako bi participirao u obitelji. Sada vidimo koje su to „druge stvari“.


    Domagoj Margetić


    Hvala ti Domagoje i u Vesnino ime. Ti znaš kako i zašto. Jedini si novinar koji je stao u njenu obranu. Kad bi bilo još taki pravdoljubaca kao ti koji brinu o zaštititi haaških svjedoka, eh... Za ovo ćeš svakako dobit kulenovu seku što sam ti ju onomad obećo.

    avatar

    05.06.2007. (02:46)    -   -   -   -  

  • zamiel

    Jebi ga BBB, napiši onda ime dotičnog pandura sklonog kriminalu...

    avatar

    05.06.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Bule Bačvanin, jesi ti onaj šeret iz Topole? Šalu nastranu ;) Vesna Kljajić je bliska
    s ministrom Ivicom Kirinom što potvrđuje i njen tekst od 7.5.2007 u Glasu Slavonije:

    Vladimira Fabera zamjenjuje Darinko Mikulić

    ZAGREB/OSIJEK - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin potvrdio je jučer za Glas Slavonije da će tijekom ovog tjedna načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Vladimir Faber prijeći na drugi posao u Ministarstvu unutarnjih poslova u Zagrebu.
    O Faberovom odlasku špekulira se već duže vrijeme, a bilo je neizvjesno hoće li on otići u MUP ili u Ravnateljstvo policije kao savjetnik. Kirin je također kazao kako će Fabera zamijeniti Darinko Mikulić, sadašnji Faberov zamjenik. Mikulić će ipak biti v.d. načelnika PU dok se ne imenuje novi načelnik. Osim te promjene, promjena će biti i u drugim odjelima i sektorima osječke Policijske uprave.

    Vladimir Faber je na mjesto načelnika PU osječko-baranjske raspoređen u srpnju 2005. godine kako bi sa svojim timom okončao i istragu o ratnim zločinima nad srpskim civilima iz 1991. godine. Prema ocjeni svojih pretpostavljenih, Faber je uspješno obavio svoj posao.

    Zamjenik načelnika PU Darinko Mikulić već je jednom bio na dužnosti v.d. načelnika PU osječko-baranjske u trajanju od dva mjeseca - od smjene vlade Tuličića do dolaska Vladimira Fabera u srpnju 2005.

    Autor: V.KLJAJIĆ



    Podsjećam da je Vesna Kljajić ovu Kirinovu ekskluzivu dobila u vrijeme dok je trajala zabrana Ratka Mačeka ministru policije da daje izjave.

    I da, jedva čekam da me Domagoj Margetić i Vesna Kljajić tuže Haaškom tužiteljstvu. Već imam svjedoka obrane Marina Tomulića koji je na ovome blogu napisao:

    Vesna Kljajić u Parizu

    ...

    Početkom prosinca 2003, odmah nakon parlamentarnih izbora, posredstvom novinara Darka PETRIČIĆA telefonirala mi je u Francusku u ime Ive SANADERA i predstavila se kao njegova prijateljica i tajnica. Odmah mi se je pohvalila da je upravo ona bila glavni organizator i strateg eliminiranja Ivića PAŠALIĆA iz HDZ-a.

    U ime Ive SANADERA me je zamolila da pokušam izlobirati potporu Francuske glede eventualne koalicije odnosno sudjelovanje HSP-a u budućoj Vladi premijera Ive SANADERA. Veleposlanik Republike Italije u Hrvatskoj je tada već unaprijed osudio bilo koje sudjelovanje HSP-a u budućoj vlasti...

    Marin TOMULIĆ, Pariz, 1. ožujak 2007.


    Mora da i Marina Tomulića plaća Voja Šešelj, zar ne Domagoje Margetiću?!

    avatar

    05.06.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Čini se da su me Margetić i Kljajić već prijavili Haagu. Malo prije su iz Haaga posjetili 45 lines tražeći Kljajic:
    ....
    VISITOR ANALYSIS
    Referring Link http://www.pogodak.hr/search.jsp?q=Kljajic&inenc=Cp1250&locationmode=incl ude&location=blog.hr&st=adv
    Host Name
    IP Address 212.41.142.242 [Label IP Address]
    Country Netherlands
    Region Zuid-holland
    City The Hague
    ISP Un The Hague

    Returning Visits 0
    Visit Length 0 seconds
    VISITOR SYSTEM SPECS
    Browser MSIE 6.0
    Operating System Windows XP
    Resolution 1280x1024
    Javascript Enabled
    Navigation Path
    Date Time WebPage
    5th June 2007 17 : 05 : 31
    www.pogodak.hr/search.jsp?q=Kljajic&inenc=Cp1250&locationmode=include&l ocation=blog.hr&st=adv
    peratovic.blog.hr/arhiva-2007-02.html
    ................ ...................
    Idem se odmah javiti premijeru Sanaderu i ministrici Lovrin sa zahtjevom da mi RH plaća obranu u Haagu.

    avatar

    05.06.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • Debelogoj

    Peratovicu, primi 10 haskih margeticevskih zapovijedi:

    1. Udebljaj se kojih 60 kg
    2. Zapocni jedno 7-8 strajkova gladju i jedi samo janjetinu
    3. Urlaj da nikad neces izdati svoju zemlju i da neces ziv u Haag
    4. Osnuj svoju stranku, svoju braniteljsku udrugu i svoje udruzenje novinara i budi im predsjednik i salji u njihovo ime priopcenja podrske optuzenom novinaru Peratovicu
    5. Odi na psihijatriju da te pregledaju
    6. Odi u Haag i tamo se ispricaj skruseno
    7. Za sve okrivi vlasnika blog servisa
    8. Ako ti je netko u zivotu pomogao i posudio novac za odvjetnika ili avion proglasi ga izdajnikom i udbasem
    9. Ako ti usfali lova za kaznu napisi pismo Manolicu i ponudi mu svoje usluge
    10. Zamoli Sanadera da ti srede kracu kaznu i obecaj da ces poslije pisati protiv svih njegovih neprijatelja

    avatar

    05.06.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Debelogoj, svaka čast. Morat ću otvoriti podblog posvećen satiri, a uređivat ćeš ga ti. Imaš li kakav Margijev video da ga frknemo na Ju Bi Tu? Ja spremam jedan s Vesnom Kljajić. Idealno bi bilo da zmiksamo Vesnu, Kiru i Margu ;)

    avatar

    05.06.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • Patuljak

    Kirinov put u Hollywood

    avatar

    07.06.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • Ja

    Nevezano za ovo. Za Margetića je .Traži regristaciju na blogu ..... Vjerovatno je dobio . Opet.

    --------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Malo smanji ovo svoje ko si i što si a stavi onaj apel za Mariju Soče. Djevojčica je to zaslužila. Prikopčana na umjetno srce.Čuvaj dušu.Vidio si ,hobotnica i 45 lines su već uradili.

    avatar

    07.06.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...