Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • cvjetići

    Pronašla sam način da pročitam i tamni dio teksta,jednostavno ga "označim"
    Kao i sa ostalim predmetima u školi isto je i sa vjeronaukom.Koliko nas je mrzilo povijest ili filozofiju,latinski ... samo radi pogrešnih profesora.Ne bi li ipak koristilo osim neuspješnog razgovora sa nastavnicom razgovarati i sa njenim predpostavljenima,tu se na radi samo o ovom djetetu,nego i o mogućim drugim slučajevima.
    Ne bojim se da će ovo dijete izgubiti vjeru,ali mnoga druga možda ju neće naći ,ona koja nemaju sreću imati ovakve roditelje.

    avatar

    04.06.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • vip71

    Ja se u svakom slučaju ne kanim mješati.Moja šogorica i šogor su dovoljno odgovorni i pametni pa će sami naći način na koji će postupiti. Mene ovdje više zanima fenomen: zar se to nastavnici vjeronauka ponašaju kao nekoč oni naši "stari" nastavnici predvojničke?

    avatar

    04.06.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • cvjetići

    Pitanje je kako se postaje nastavnik vjeronauka?

    avatar

    04.06.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • cvjetići

    htjela sam komentirati i Jandrokovića ,ali ne znam kako?
    Da li ste primijetili da je čitao tekst ,da mu ta bahata uloga koja mu je dodijeljena nije baš bila ugodna i da li znate da je u rodbinskoj vezi preko supruge sa Milanovićem?

    avatar

    04.06.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • vip71

    ma uopće nisam znao o da postoji neki Jandroković dok mi nije zapeo zbog komentara na Milanovića, a tko mu je kriv da se dade tako instrumentalizirati

    avatar

    04.06.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...