Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • lorraine

    E moja Dzasminka, nasmija me do suza ;))))) Prava si trudnica, nema sta :)). Pelene, prvih tjedan dva vjerovatno br. 1, a onda vrlo brzo 2...a dok prodju prva 3,4 mjeseca pintac ce biti na cetvorci dok si reko keks...to ce potrajati duzi period. Eh tako, sad sve znas ;))

    avatar

    04.06.2007. (04:11)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hehehehe... Potpuno te razumijem! Moje je ime kratko, krace ne moze biti, mislila sam da je i univerzalno, pa opet, stranci, engleskog govornog podrucja imaju problema s njim. Naime, zovem se Lea, oni me zovu Leah ilitiga Lia, sto meni zvuci bas glupo. Al eto. Ne znam zakaj imaju problema ponovit zvuk koji cuju.
    Nego, dobro ti veli lorraine, pelene idu po brojevima, od 1 pa na dalje. Ne znam kako je gore, al ovdje je na svakom pakiranju uz broj istaknuta i kilaza, ono; od kolko do kolko kila... pa ne bi trebalo biti problema. Evo ti i linkovi na stranice na kojima sam bila redovna za vrijeme trudnoce, a i sad se navratim tam, mozes naci mnogo korisnih savjeta. To su Trudnoca i dojenje i Roda.
    Na stranicama "trudnoce" mozes upisati i datum svoje poslijednje menstruacije, te pratiti razvoj svog kikirikija.
    Pusa obojema!

    avatar

    04.06.2007. (07:24)    -   -   -   -  

  • makedo

    emina i alen???:):):) eto ti mojih prijedloga ;) nasa imena (osobito volim eminu, a znam da ce ti se to ime i dragom svidjat), a ameri ih mogu izgovorit :)...valjda :) oni su ionako poglup narod pa nemoj se previse obazirat na to, moje ime izgovaraju ajvana :P...pussaaaaa

    avatar

    04.06.2007. (07:52)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    i ja sam u sličnim razmišljanjima, ja bih dugačko, muž kratko (hehe, nije li kod svih žena tako, hehe) :)))

    avatar

    04.06.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    uvijek su mi se sviđala kratka imena i još uvijek mi se sviđaju ali ima jedno ime koje mi je ono - the ime... ali bojim se da mi to neće proći čak ni kod J-a :)) radi se naime o imenu Francesca... vidjet ćemo kad za to dođe vrijeme ;)

    avatar

    04.06.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • yazza

    :) prichala sam ti kako sam ja natjerala sve zhivo ovdje da me zove jaca i i dalje pishem moj nick yazza - chak mi na sluzhbenom badge-u od access card pishe velikim slovima YAZZA a sitnijim dole puno ime i prezime. a mozhesh mislit kako je ipak njima svima lakshe da upamte nick nego moje puno ime i prezime... :) evo ti josh prijedloga za imena - amina, ili samo mina - sve forme a-e-mine su mi drage. dina, dino, edin, emin, eldar (ovo ne bi mogli ni ameri izvrnuti...), azra, tarik... ma ima, lako cete izmisliti ;) mozhe i Hari Jr. ;), ako je njegova manja verzija

    avatar

    04.06.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • makedo

    jaco, zaboga miloga...samo ne eldar:):):)...
    nisam htjela namjerno, znas koliko sam vezana za to ime i osobu koja ga nosi ;)
    al mi je palo jedno ime musko napamet koje mi je jako drago, a imaju ga cak i ameri...denis :);)

    avatar

    04.06.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • Jaca

    @lori - znala sam da ces me ti spasiti sa pelenama. Komentar dragog na tu moju dilemu bio je "zar pelene imaju razlicite velecine?"
    @Lea - vidis, bas ne bih mislila da je tvoje ime ikome problem za izgovoriti, ali opet ne cudim se. Hvala na linkovima.
    @maki - ej, moja ajvana :)) emina nam je u uzem izboru imena. takode lejla (layla) i alma (tu me dragi zeza da zelim da budem kao Gwineth samo na drugom jeziku). Alen je bio moj prvi choice ali dragi iz nekog razloga mrzi to ime. Dennis je bio drugi choice, ali njemu se opet ne svida. Za sad nam je ostao Edin (edi, edo) i Kemal. Eldara necemo, a pogotovo necemo imati Juniora :).
    @yazza - pa zar si zaboravila da mi se sestra zove Azra :) a na moje iznenadenje Amerima je to ime veoma tesko za isgovoriti. Obicno razvuku ono prvo A, i onda zbrljave ostatak. Tarik nije lose, to nam nije cak ni palo na pamet.
    @cranberrie - Francesca je divno ime, ali to kod mene nikad ne bi proslo :)

    avatar

    04.06.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • -Bridge-

    hahahahaha mene su ameri pre imenovali u bree...nitko me vise ni ne zove drugacije. dragi ti je starsan, da pelene imaju velicine! a ime...imas vremena. uzivaj yazzi!

    avatar

    04.06.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    hihi, kako je ovo dobro - razmišljamo o istim stvarima :)
    mi već znamo da ako bude mini ja biće una (prekrasno ime), a za mini njega se još nismo odlučili. meni se u napadu ludosti jako svide lav, leo, ivek, kolja i slično, ali me dragi u tim trenucima posmatra kao poluludu i kaže "ma, nazvaćemo ga sofronije". pa ja onda odustanem od razmišljanja o muškom imenu i nadam se devojčici ;)

    avatar

    04.06.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • anspik.

    joj to sa j mi je poznato. meni se desilo par puta da su me ameri preimenovali u mađa ili maža. užas :D

    avatar

    05.06.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Shireen

    meni se svidja Esma za curicu, a Emir za djecaka. Al i Tarik je jako lijepo ime. Svedjani nemaju problema s njegovim izgovorom :))))
    P.s konacno i ja da nesto mogu reci. Kad su postovi o trudnoci, ja nemam pametnih savjeta, pa sutim i nadam se da ce ti mucnina brzo proci.

    avatar

    05.06.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Citam neka predlozena imena, cini mi se da bi mogli imati problema i sa imenima koja imaju slovo i u sebi, ne samo slovo j.
    Ja se zovem Snjezana i ne trebam ti opisivati kako to zvuci kad Englezi pocinju izgovarati.
    Mi smo rijesili 'problem' imena djeteta tako da Zvrk ima prvo englesko ime (tata je Englez a vidim mu buducnost u ovoj zemlji) a drugo hrvatsko ime (kratko). Englezi ga zovu po engleskom imenu, a ja ga zovem po hrv. imenu.
    Sounds confusing? Njemu je to normalno, tako mu je bilo od prvog dana i ne zna nista drugacije.

    avatar

    05.06.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • oceana

    :- )))) ne brini, naslušala sam se i ja raznih verzija izgovora mog imena...pogotovo u zemljama španjolskog govornog područja...

    avatar

    06.06.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...