Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • fizikalac

    svako mjesto ima svog servantesa,iskreno s njima se najbolje družiti,no nešto si natuknula onu rospiju od pokosove,,jel se to ona razkrevetila od onog bogatuma i digla lovu,ak je ili ak nije ja sam rekao odmah da su pare u pitanju a on se zakačio ko tukac za dva njemačka silikona,,ljubav glumi,,e nek je-ak je

    avatar

    04.06.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • Day

    Vratila si se, vidim produktivna s tim postovima. Štedi Filipinka riči ka što štediš vodu inače ćeš nas svih preteći. Dobiti glavnu nagradu. Neću to izdržati. Učenik pobijedio učitelja. Već sam u komi. Još ako kupiš lipšu veštu za proslavu mature izist ću se.

    avatar

    04.06.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • file

    @fizikalac
    Pa dobro fizilkalac di ti živiš kad ne znaš sve detalje razkrevećivanja, nego mene pitaš.
    Što u tu tvoju provinciju ne dolazi Story, Glorija i ine tiskovine, nema signala nacionalne dalekovidnice, šta si zaspa na Otvorenom? Treba biti u toku i pratiti sve detalje istrage, kao što je naprimjer podatak o vrijednosti garderobe gospođe "nogom u...". Da, da 4 milje kuna, vidila ja svojim očima u novinama. I ne mogu sebi doći, što to može toliko koštati?

    avatar

    04.06.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • Day

    Ne sramoti me. Da što toliko košta? A što je ta jadnica prošla da bi došla do Fendija i Gučija. Čas u Dubrovniku, čas u Splitu, čas na Baliju..i to sve u bespravno izgrađenim objektima-bidna se naputovala i nastrahovala. A ti odeš do tog tvog otočića pa misliš da si nešto napravila. Ni ne zaslužuješ bolje od svepo10kuna majice.

    avatar

    04.06.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • file

    @day
    Što si ti naporna danas. I ljubomorna...Što oćeš, znaš da nikako da iskažem svoju kreativnost. I produktivnost. Znaš da patim da dostignem normu na traci. Te neproduktivna u školi,te na poslu, te malo dice, te loša u braku, te nikakva domaćica, dosta je meni više bilo...
    Imaš viška koju skupu majicu, što si prerasla? Ove od svepodesetkuna sve se skupile u pranju.

    avatar

    04.06.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • levant

    hvala na slovima.
    isuse, sad se moram i na slovima zahvaljivat. dalmatinkama. tako da mi plate kavu. koja je svaki dan za kunu skuplja.
    dodješ prvi dan , zamoliš "kava i sok od breskve" (te mi godine breskva baš pasala, sad mi je bljak). prvi dan bilo je 10 kuna. drugi dan "kava i sok od breskve". E sad su ta ista kava i taj isti sok od breskve, u istom kafiću bili već 11 kuna. Čovječe, bankrotirala sam , jer izračunaj koliko me je došla kava i sok od breskve nakon 10 dana.
    i zato sad moram bit mirna i tiha i stalno se zahvaljivat na slovima, da bi dobila kavu i coca - colu, i prštut i i sir...a i ribe malo, vidim ide riba ide...

    avatar

    04.06.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Čuj nema frke, kad se poželiš ribe, ja sam tu. Nemam čamac da te vozam, ali imam dobar pribor, i riba je garant...pozdravljam te...

    avatar

    04.06.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • file

    @levant
    Hvala na zahvali za slova.
    Vidiš kako sam fina. Samo da dođeš vamo pravit promet po kafićima. I restoranima. I hotelima. Apartmanima. Čuj, triba živit 12 miseci s to malo sirotinje. A provat ćemo rastegnut.
    Vidi rib@rnicu al se gura. Ako si takav seljak da progutaš mamac, samo izvoli. Ribe! Smuđeve, somove, možda...?

    avatar

    04.06.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • file

    Ustvari, kome rib@rnica nudi ribe. Meni ili levantici? Ako je meni, povlačim sve one gornje uvrede i objeručke prihvaćam dobar fish.

    avatar

    04.06.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Nije ga nitko naljutio.Ne bi to bio razlog. Nikada kod Baće, nitko nije ostavljao ružne komentare.Bojim se da mu se nešto dogpdilo. Nešto ružno...ne znam vidjet ćemo. Ne javlja mi se ni na telefon....pusa tebi...

    avatar

    04.06.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • levant

    @pih, di bi tebi nudio ribu. meni ju nudi naravno..:))
    jer zna čovjek kome treba jest. vi tamo skupljate novac iz naših novčanika i onda dođete tu i keširate stanove i što će vama riba?
    mi , sirotinja , nama treba jest. vidiš da mi šalju trešnje, sad ću dobit ribe. sažalili se dobri ljudi, shvatili situaciju.

    avatar

    04.06.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ebate di živim,,u zapizdini valda,pa nemogu ja kupiti taj stori i čitati a polako sjedim,šta bi ljudi rekli..ja vijesti lovim i za sad uspješno,eto znam sad da ta gologuza nije baš ljubila dotičnog bogatuna (a za 4 milje i on si je mogao priskrbiti barem pristojan odrezak a ne okorke od torte),nedavno sam saznao i u nato da budemo ušli,čuo sam nešto i o EU,čuo sam i za rukomet da se bude igrao kod nas i da budemo dvorane sad klesali,,nisam ja neinformiran,a sinoć sam na tv saznao od onog pederčića stiliste-mislim ciglarević da se zove kako je sad in obući košulju preko hlača i donje dugme se ne zakopčava,to je obavezno-par puta ponovio-i evo mene jutros,u košulji na hlačama,bez donjeg dugmeta,znači ja sam 2 puta in jer ga uopće nemam,,informiran sam ja,ne griješi dušu

    avatar

    04.06.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • Day

    Što oćeš reći da ti dam majice koje sam prerasla-to misliš udebljala se. Čut ćeš ti mene još. A baš sam ti mislila dati par gaća koje sam spremila za u ribe. Nisi bolje ni zaslužila.
    A ti fizikalac, jesi li naučio koje su naočale in. To ti je važno, a ne košulje. Naočale, naočale.

    avatar

    04.06.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • file

    @rib@rnica
    Sad si i mene zabrinuo, čovječe...Daj, javi razvoj situacije. Postaje ozbiljno.
    @levantica
    Nemaš ti pojma o životu. Nema kod nas ribe. Ovi vaši bogatuni s jahtama non stop piče okolo ko muhe bez glave (to kupe od one love što im mi iskeširamo za stanove). I svu nam ribu rastiralo. A i koji lokalni jadni brodić usput zgaze. Bezobzino ti je to...
    Moran se kod rib@rnice grebat za malo ribe...
    @fizikalac
    Dobro ajde, proša si test informiranosti...I do Slavonije dođu udarne vijesti. Malo kasne, al dobro. U modnim pitanjima- bolje ti je da poslušaš day, inače će ti poslati modnog inspektora u liku i djelu Marka Grubića. Upravo joj idem po tom pitanju nešto reći.
    @day
    Već mi te stvarno dosta. Samo čekaj kako ću te zasjeniti na proslavi mature. Kupiću veštu od 200,00 kn! (Samo, plaćam kavu da ne kažeš onom mom, to mu je ne znam koliko vreća cementa).

    avatar

    04.06.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    naočale nisam čuo ništa,no košulju jesam a šta imaju veze naočale,valda se zna di se muškiću gleda i zašto je dugme otkopčano,čak bio i primjer onaj danijel i big bradera,kod njega se i tiketa od košulje vidjela,čovjek sad in,a tamo ga ismijavali,,dugme čini čuda,vidim i sam-hihotava iz donjeg ureda mi veli-da ti zašijem-kak je neinformirana il se pravi da mi dođe na rukohvat-dugme se bude šilo kad ciglarević kaže da se šije

    avatar

    04.06.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • Day

    @fizikalac-Naočale ti tribaju da bolje Čehinje vidiš. Ustvari da ne obnevidiš od pustih Čehinja.
    A naša si nan niske udarce zadavati s Danijelom iz BB. Je nam u Zadru on referenca. Što vozače ne spominješ. To su pravi igrači.

    avatar

    04.06.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • file

    @fizikalac, dajem ti titulu modnog gurua. Niko je nije zaslužio više od tebe.

    avatar

    04.06.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ako je fizikalac GUURU a sta sam ja onda :)))))

    avatar

    04.06.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • levant

    za slike evo ovako. kad pišeš post možeš staviti sliku 200x150 px (što ti znači piksela).
    Znači sliku koju imaš napraviš tih dimenzija i ne smije biti veća od 20 kb. No dakle u desnom uglu imaš browse: tamo tražiš di ti je ta slika na kompu i pritisneš ok ili što već i hopa evo slike.
    to ti je jedan način.
    pa kad vidimo da si taj shvatila ići ćemo na lekciju 2.
    sad probaj!

    avatar

    04.06.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • levant

    mislim da to vrijedi tegle maslina.:)
    one iste koju nudiš fizikalcu za jabuke.
    pa ti sad procijeni što ti je važnije. jabuke ili znanje???????

    avatar

    04.06.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • file

    @Kenguur
    Ti si valjda klokan godine!
    Meni upravo stigla dva klokana, tj. klokan i klokanica iz Australije. To su ti ovi naši povratnici.

    avatar

    04.06.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    levantice, nikad mi nije na taj nacin uspjelo aploudat sliku...
    ja preporucujem photobucket.
    odes tamo, aploudas svoje fotke, smanjis ih na velicinu koju hoces i onda kopiras html tag i pejstas ga na post..
    probaj to....
    a u medjuvremenu, i ja bi na otok

    avatar

    04.06.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    neznam šta je guru,no evo prihvatam da to budem na neviđeno,,biće da je dobro čim se o guranju radi,,nego nešto sam načuo da tu netko traži mecenu za slike metat na blog,pa da nebude kasnije strke odmah da kažem da je puno lakše savladati kopiranje guze na kenon kopirki s 6 lasera nego sliku umetnuti,nije to za svakoga,a ako se ipak insistira u rujnu izlazi moja knjiga-insert picture on the blog-međunarodno izdanje za tržište češke,mađarske i okolice zadra,pa tko voli nek sačeka i kupi,,kao specijalno izdanje na kraju knjige bit će objavljeni svi crvi za pecanje,te na zadnjoj korici karta vrpolja

    avatar

    04.06.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • file

    @levant,ma vidi ti ove levantice, opet se razgoropadila, bit će da je neki haker po zanimanju.
    Sve ja to kužim, al kako smanjit sliku na te piksele?
    Svejedno hvala na savjetima (vidiš, opet sam fina).
    Mislim da ću ipak pričekat da izađe fizikalčeva knjiga. Dobijem i kartu Vrpolja mukte. Misliš da se lako s snać na onoj njihovoj osmerotračnoj cesti. 8 traka,ej.
    Sad bi još i masline,a! A da ih dođeš malo brati ovu zimu? Znaš da smo mi onako malo usporeni pa je "maslina neobrana"
    Nema koga da je bere.
    Dok se mi sjetimo,hop, masline već sve popadale. I pojede ih tovar.

    avatar

    04.06.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    MIR cure...ima ribe za sve...i ako treba, odoh još navaditi...samo recite....ima za obje...

    avatar

    04.06.2007. (16:37)    -   -   -   -  

učitavam...