Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mustafaibrahim

    Mislim da je Zoran Milanovic najbolje rjesenje bas zato sto je mlad i nije hercegovac.Ja sam osobno iz Zapadne Hercegovine i znam da su hercegovci jako dobri ljudi samo veci dio onih koji su u Zagrebu na nekim funkcijama su korumpirani.Takvim smatram i Bandica i znam da komunizam i hercegovci ne pasu zajedno.To je neiskrena kombinacija jer u tako Krscanskoj hercegovini postati komunista to je zadnje sto moze biti.Majka koja tako puno moli i odgoji sina komunistu ne stima nesto.Mislim da hrvatskoj i nije problem koje je neko nacije nego kakav je ko.Nas su uvijek ukopali nemoralni hrvati i zato pozdravljam Milanovicev izbor.On treba da pokaze da nije samo vazno vikati da si veliki hrvat nego da treba ciniti nesto i za malog covjeka.Nije moguce da se u hrvatskoj vise medijske paznje pokazuje bolesnom bandicevu psu nego na smrt bolesnom djetetu invalida domovinskog rata kojem se ne mogu platiti lijekovi.Ja bi to nazvao pasjom drzavom.

    avatar

    03.06.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • Holbron

    Odlican izbor,vrijeme je da stari politicari odu u zasluženu mirovinu ...

    avatar

    03.06.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • Domagoj Del Ponte

    Da je Milanovic odlican izbor dokazuje i Margeticev napad na njega.

    avatar

    03.06.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mustafaibrahim, Milan Bandić je diplomirao ONO i DSZ (tu su većinom regrutiralo civilne kadrove KOS-a), a laže da je diplomirao politologiju. Radio je kao referent u Vojnom odsjeku na Pešćenici. Bratić Ivan Bandić, kojeg javno brani i protežira zajedno sa predsjednikom Mesićem u diplomaciji, zaposlio se koncem osamdesetih u mostarskoj UDBA-i. Navodno je bio i na izobrazbi u beogradskom Institutu za bezbednost. Bavio se Ludvigom Pavlovićem, jedinim preživjelim iz "bugojanske skupine", akcija Raduša, ubijenim u rujnu 1991. kod Posušja.

    To je jasna priča. Udbaši i kosovci najveći Hrvati. Model Domagoj Margetić. Uostalom, Milan Bandić je Margetiću dao prostor za njegovu udrugu. Milan Bandić je zaposlio Nenada Ivankovića, sina Zvonka Ivankovića Vonte (vidi knjigu Bilješke bivšeg udbaša) i komunističko-katoličkog konvertita, koji je zarađivao lovu trgujući knjigama o Anti Gotovini. itd...

    avatar

    03.06.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • vip71

    Mene je zaprepastio komentar na izbor Milanovića, nekog HDZ-ovog funkcionera, mislim da se zove Jandroković. Takva bahata glupost i glupa umišljenost podsjetila me je na vrijeme kad su Hrvatskom drmali slični tipovi Zlatko Canjuga i Ivić Pašalić.

    avatar

    04.06.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @vip71, točno. To samo dokazuje da HDZ nije evoluirao ni za jotu. Jandroković se upinje svidjeti Sanaderu. Ako je on budućnost HDZ-a, onda ta stranka nema budućnosti.

    avatar

    04.06.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Što je najzanimljivije, Jandroković i Milanović su šogori! Vele mi da su, dakle, oženili dvije sestre. Dobar je mali, bit će nešto od njega. Jandroković, mislim.

    avatar

    04.06.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...